Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 197.

• Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις.

• Ευχαριστώ για την απάντηση. Ωραίο εργαλείο αλλά η τιμή απαγορευτική καθώς πρωταρχικά χρειάζονται τάμπλετ σε όσο πιο προσιτή τιμή.

• Καλημέρα, παιδιά. Μία φίλη ψάχνει ένα ταμπλετάκι με δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων. Είδα κάποια Lenovo αλλά κάποια δεν υπάρχουν πλέον κι άλλα έχουν μόνο 4G χωρίς κλήσεις. Αν ξέρετε κάτι σχετικά, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• Καλημέρα. Είμαι με την 9.5.10.0. Όχι, δεν είναι root το κινητό. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και κάμποσο καιρό, οι εφαρμογές της Alpha και Πειραιώς δεν μου εμφανίζουν την επιλογή να μπω με fingerprint παρά μόνο με username και κωδικό. Να άλλαξε κάτι στις επιλογές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• LED light δεν ανάβει

BearMan - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις, παιδιά.

• LED light δεν ανάβει

Μήνυμα

Ευχαριστώ. Έκανε το τεστ και δεν ανάβει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το στείλει για επισκευή; Μου είπε, τελικά, ότι καλύπτεται από εγγύηση, απλά δεν ήθελε να του το κρατήσουν μέρες.

• LED light δεν ανάβει

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πώς μπαίνουμε CIT menu;

• LED light δεν ανάβει

Μήνυμα

Καλησπέρα, παιδιά. Φίλος που απέκτησε πρόσφατα το RedMi 5 Plus έχει πρόβλημα με το φωτάκι LED των notifications. Συγκεκριμένα, δεν του ανάβει καθόλου ούτε σε SMS ούτε σε άλλου είδους ειδοποιήσεις στις οποίες έπρεπε να ανάβει. Επίσης, ούτε και κατά τη φόρτιση. Είναι αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο, οπότε όταν πήγε στη Xiaomi για να ρωτήσει για επισκευή, δεν τον καλύπτει η εγγύηση, λέει. Παραθέτω screenshots. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54910/forums.xiaomi-m…

• Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε, παιδιά.

• Από τις 12 το μεσημέρι που έγινε πλήρης φόρτιση μέχρι τώρα (12 ώρες με κανονική χρήση) αλλά έχοντας κλείσει ό,τι συγχρονίζει, δηλαδή Mi Cloud και γενικά Data Sync, κατανάλωση 8% (92%). Να είχε δίκιο ο theopan; Δεν ξέρω τι έτρεχε πριν, αλλά τώρα ούτε ζεσταίνεται πίσω στο πάνω μέρος και η κατανάλωση φαίνεται φυσιολογική.

• @theopan: Όλα αυτά που είπες είναι κλειστά, φίλε μου. Τι προτείνεις; Πώς μπορώ να δω τι καταναλώνει τη μπαταρία; Τι μπορεί να είναι αυτό που κάνει συγχρονισμό; @ NasDriver: Έχω ήδη Mi Account. Γίνεται να τρέξω το Mi Unlock Tool και να ξεκλειδώσει χωρίς να περάσουν οι μέρες;

• Καλημέρα, κι ευχαριστώ για την απάντηση. Από το βράδυ στις 3, από το 95%, και με κλειστό το wifi και φωτεινότητα στο χαμηλό, σήμερα το πρωί στις 10 ήταν στο 60%. Είναι λογικό, δεδομένου ότι το κινητό δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου; Αν υποθέσουμε, φίλε NasDriver, ότι αποφασίζω να βάλω την ελληνική XTRV που έχουμε εδώ (και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά που τη φτιάχνουν), πρέπει να περάσουν 3 μέρες για το αίτημα ξεκλειδώματος bootloader; Και η έκδοση που είναι αυτή τη στιγμή στην XTRV είναι ΟΚ όσ…

• Το κινητό από 100% σήμερα στις 12 το μεσημέρι, έφτασε πριν λίγο (με ελάχιστη χρήση) στο 17%. Πρώτη φορά που έγινε αυτό. Με τη χρήση που κάνω, το φόρτιζα κάθε δυο ή τρεις μέρες. Τρελό λάθος αυτό το update. Από την άλλη, εγκατάσταση XTRV είναι απαγορευτική με τόσα βήματα που έχει (και τόση προσοχή που θέλει), οπότε καθόμαστε στα αυγά μας και περιμένουμε διορθωτικό update όποτε το βγάλει η Xiaomi...Κρίμα...Πάει όλο το γόητρο με ένα update... Και μου τη βαράει που δεν μπορώ να κάνω και τίποτα...

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά. Βέβαια, WormHole, μου ακούγονται λίγο κινέζικα όσα είπες, οπότε μάλλον δεν πρόκειται να προσπαθήσω κάτι. Συγγνώμη, αλλά παρότι Λινουξάς, δεν το τολμώ αυτό.

• Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά εδώ λέει ότι δεν ισχύει για Redmi 4X.

• Καλημέρα. Παρ' ότι είδα προσεκτικά τον οδηγό, η αγγλική έκδοση του Mi PC Suite δεν βρίσκει το κινητό ό,τι κι αν κάνω, και η κινεζική έκδοση δεν εγκαθίσταται ποτέ. Κάτι λέει για update όταν τρέχω το αγγλικό:

• Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν νομίζω να πάω για reset, οπότε εν αναμονή...Απλά ήθελα να δω αν έχει κανείς παρόμοιο θέμα.

• Καλησπέρα, παιδιά. Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι το κινητό αποφορτίζεται σχετικά πιο γρήγορα από ό,τι στο παρελθόν. Πριν μια βδομάδα κατέβηκε η έκδοση 9.5.5.0. Δεν ξέρω αν παρατήρησε κανείς κάτι σχετικό ή αν είναι η ιδέα μου. Επίσης, παρατηρώ ότι το κινητό ίσως θερμαίνεται λίγο παραπάνω στο πίσω επάνω μέρος. Να είναι κάποια εφαρμογή; Με τη μέτρια χρήση που κάνω το φόρτιζα μία στις δυο μέρες, αλλά τώρα θέλει σίγουρα το βράδυ. Μου συστήνετε να δοκιμάσω κάτι; Το έβαλα τώρα να φορτίσει ώστε να…