Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 399.
-
Μπορείς να το στείλεις πισω σε συννενοηση με το μαγαζι που το πήρες επειδη ειναι εντελώς πειραγμένο το λογισμικό, οχι απλα fake rom. Απο την αλλη αν θες δοκιμαζεις να περασεις recovery και επειτα το πειραγμένο αρχείο zip της ρομ για να έχεις την ελληνική. Επισης το κρατας μέχρι, ισως να βρεθεί καποια μονιμη λυση ίσως. Μην περασεις ρομ χωρίς να την έχεις επεξεργαστει πρωτα γιατιβθα σου μπρικαρει και θα πρέπει να κανεις ολη την διαδικασία με τα testpoint κ. α Στάλθηκε από το MI 5X μου χρησιμοποιών…
-
xiaomi mi 5x ....
Μήνυμα@gkalen δεν ειμαι και ειδικος αλλα απο οτι καταλαβα αν περασει twrp και αλλαξει το αρχειο appboot μπορεί να φορτωσει οποια ρομ θελει, εγω περασα την xtrv και απο xiaomi.eu για δοκιμη και δούλευει απλα αυτό που δεν μου παιζει ειναι να rootαριστει.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα αν το βαζεις σε fastboot και βγαινει ο Mitu το λαγουδακι τοτε εχεις τον δικο του bootloader. Αν ενω το βαζεις σε fastboot και η οθονη μενει μαυρη τοτε εχει πειραγμένο bootloader απο Mi max 2το οποιο σημαινει οτι για να περασεις ρομ πρεπει να πειράξεις το αρχειο zip της ρομ(να προσθεσεις ενα αρχειο και να αφαιρεσεις ενα αλλο) πραγμα το οποίο πρέπει να κάνεις συνέχεια αν περνας ρομ μεχρι να βρεθεί καποια μονιμη λυση.
-
Καλημέρα κατα την εγκατάσταση του Magisk ή του Su ενω βγαζει Done μετα βγαζει μήνυμα λάθους Failed to mount system
-
xiaomi mi 5x ....
ΜήνυμαΣτο νημα με το brick το εχω βαλει, αυτο εδώ ειναι [APPROVED] Xiaomi Mi 5X 900E mode semi-unbrick guide - Xiaomi Mi 5X - Xiaomi MIUI Official Forum
-
xiaomi mi 5x ....
ΜήνυμαΚαλημέρα εγω ειμουν με το brick, αγορα ηταν απο Ali express οποτε Mi5x μονο σφραγισμενο με China rom γιατί αλλιως θα πρέπει να γινει η διαδικασία που έκανα εγω.
-
Τελευταία ερώτηση μηπως ξέρει κανείς, ενω το ρουταρω με Magisk και με Supersu και κανει την εγκατάσταση, οταν μια εφαρμογή ζηταει προβαση την χορηγεί αλλα μετα κολλαει το τηλέφωνο και χρειάζεται επανεκκίνηση.
-
Ευχαριστώ να σαι καλα! Παντα μαθαίνουμε παιζωντας!
-
Εβαλα της ρομ που ειχε μεσα της Xtrv.Επισης ρουταριστηκε και με Magisk την 14 αλλα για καποιον λογο δεν περναει safetynet.Λεπτομερειες
-
Update..... με τον παραπανω οδηγο και μετα απο 4 ωρες και πολλα μπινελικια το κινητο πλεον τρεχει China stable 8.5.15.0 , τωρα ειμαι στην διαδικασια recovery και περασμα της xtrv . =============== Οκτ 23rd 2017, 7:22pm =============== Τελος καλο ολα καλα,περαστηκε και η xtrv και ολα δουλεύουν.Να πω οτι ο οδηγός ακολουθηθηκε κατά γράμμα, δεν έχασε ΙΜΕΙ και ούτε κλειδωσε ο bootloader.
-
Ναι αλλα τουλαχιστον θα δουλευει αν ολα πανε καλα!Αν καταλαβα καλα αφου γινει η επαναφορα μπορεις ουσιαστικα να περνας οποια ρομ θες αλλαζοντας το appboot μεσα στο zip?
-
Προς Θεου δεν ηθελα να υπονοησω κατι ,το σφαλμα ειναι καθαρα δικο μου απλα για να προστατευτουν τσακαλια οπως εγω.Θα προσπαθησω με αυτον τον οδηγο [APPROVED] Xiaomi Mi 5X 900E mode semi-unbrick guide - Xiaomi Mi 5X - Xiaomi MIUI Official Forum και ο Θεος βοηθος
-
Εγω το αγορασα μεταχειρισμενο, τωρα ψαχνω μπας και βγαλω ακρη λογικά απο κανα Geekbuying, ανεξάρτητα απο το τι επαθα εγω καλο θα ηταν να μπει κατι αντίστοιχο στους οδηγούς για το συγκεκριμένο μοντέλο μην την πατησει και κανας αλλος. Εχω ξαναπερασει ρομ σε κινητο που ηταν ανεπίσημα ξεκλειδωτο και δεν ειχε θεμα, αυτοι παντως εχουν πειραξει κατι πολυ πιο βαθια απο οτι εψαξα λίγο.
-
Βαση αυτου του νηματος ξεκινησα και εγω την διαδικασια αλαγης ρομ xiaomi mi 5x .... ,οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.
-
Το κινητο ηταν ξεκλειδωτο , περαστηκε κανονικα twrp και η ρομ που φορουσε ηταν η μαιμου 8.5.6.0.0.Απλα απο οτι ειδα πιο πανω στο αλλο παλικαρι δεν γραφει κανενας οτι δεν μπαινει ρομ?Το θεμα ειναι φτιαχνεται η εγινε παιχνιδι για τα πιτσιρικια
-
Καλημερα και απο μενα ,κατοχος του Mi5x εδω και λιγες ωρες καταφερα να το brickaρω.Και εμενα μου ηρθε με την παραπανω μαιμου ρομ και πηγα να βαλω την XTrv. Περαστηκαν driver κανονικα ,περαστηκε το recovery,εκανα εγκατασταση την ρομ και στο reboot το κινητο εσβησε και δεν δεν ανοιγει.Ο υπολογιστης το βλεπει σαν Qualcomm diagnostics 900E ( Com 16).Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη γιατι δεν ξερω παραπερα.
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΜπράβο και καλορίζικο!