Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 126.

• okey, ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. =============== Ιαν 21st 2018, 9:35am =============== Καλημέρα , σήμερα δοκίμασα πάλι να περάσω την νέα ROM8.1.18.zip XTRV ,(κινητο Redmi note 2) με τίποτα (βάζω φωτο) δεν περνά , όπως μου είπατε με το TWRP , και πέρασα πάλι την 8.1,11.zip η οποία περνά κανονικά , άρα κάτι συμβαίνει με την ROM , είναι δυνατόν να δέχεται την παλιά και να βγάζει error στην νέα ? η να φταίει το κινητό ?

• Δηλαδη αυτοματα δεν περναει η ROM , παλι χειροκινητα με το twrp ?

• Αυτόματη αναβάθμιση θελω να κανω , αλλα παω ρθομισεις παταω αναβαθμιση και μου λεγει εισαι ενημερωμενος , μπαινω στο forum και βλεπω οτι υπαρχει καινουρια ROM !!!! Μηπως πρεπει να περασω κανενα αρχειο updater ? ?

• το ειδε το κινητο , κατεβασα την παλια rom και τωρα περιμενω το αποτελεσμα , καλα που ειχα backup , εκανε κανα μισα ωρο , ολα μια χαρα ..... Αλλα γιατι η νεα ROM XTRV δεν περασε δεν το καταλαβα . 1-κατεβαζω το αρχειο ,τι νεα ROM 2-απο το κινητο ...αναβαθμιση 3-διαλεγω το αρχειο που κατεβασα 4-εγκατασταση Σε ολες της προηγουμενες αυτο εκανα και δεν ειχα κανενα προβλημα .... Μηπως κανω κατι λαθος ??

• εκανα αυτα εδω που λες ...Δηλαδή cache, art cache/dalvik , τωρα για εργοστασιακες ρυθμισεις τι πρεπει να κανω ?

• Το προβλημα ειναι εκει !!!! ενω πριν το pc το εβλεπε μια χαρα ,τωρα δεν το βλεπει ....

• Καλημερα , εχω βαλει αυτην ,Hermes xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote2_8.1.18_v9-5.0, αλλα το λαθος που εκανα ειναι μαλλον ( δεν καταλαβαινω και πολλα) εβαλα την rom στην sd καρτα !!!! οχι δεν εβαλα AROMA - xtrv μονο . Αυτα εδω δεν τα καταλαβαινω τι ειναι , ουτε πειραξα τιποτα αλλα.Εκανα ,+volume kai power ανοιγει ,εγκατασταση , αλλα δεν με αφηνει να διαλεξω την sd καρτα

• Καλημέρα , στο κινητό μου Redmi note 2 είχα την προ τελευταία Hermes Rom stable XTRV , κάθε φορά που έβγαινε η καινούρια ,δίχως κανένα πρόβλημα έκανα update , εχθές ήρθε η νέα 8.1.18 XTRV και ακολούθησα τον ίδιο δρόμο για update , όμως αυτή την φορά άρχισε να κάνει update , έβγαλε error έκλεισε , άνοιξε το κινητό βγάζει το Mi και μετα δεν κάνει τίποτα ,μένει κολλημένο!!!!!!! Κλείνω ανοίγω τίποτα το ίδιο …..Τώρα τι κάνω ? Έχω το TeamViewer , μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?

• shop

alkinos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σ'ευχαριστω

• shop

Μήνυμα

Καλημερα , γνωριζεται τιποτα γι'αυτο το shop ? LightInTheBox - Global Online Shopping for Dresses, Home & Garden, Electronics, Wedding Apparel , γράφει ότι εάν πληρώσεις (το τσεκάρεις στην παραγγελία) κάτι παραπάνω και περάσει τελωνείο, σε πληρώνουν δασμούς και όλα τα έξοδα , αληθεύει ?

• Τελωνειο

Μήνυμα

Σ'ευχαριστω - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ=

• Τελωνειο

Μήνυμα

Επείγων θέλω να φέρω κάτι από tomtop , θα φορτωθεί από απο αποθηκη γερμάνιάς expedited shipping ,πληρώνω 11 ευρώ επιπλέον λέτε να έχω πρόβλημα με τελωνείο ?

• Ρυθμισεις , αναβαθμιση ,διαλεξα το αρχειο .zip και τιποτα αλλο ,ολα μια χαρα ...Ευχαριστω

• Καλημερα , για να περασω την νεα ROM, xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V8.2.1.0 (Εχω την , XTRVBETA1-8.1 STABLE -8.1.3.0 ) , παω αναβαθμιση ,διαλεγω την νεα rom ειμαι ενταξη , για πρεπει να κανω κατι αλλο?

• Mi Max 64

alkinos - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

USB Debugging έχεις ενεργοποιήσει ? ΝΑΙ Το συνδέεις σε USB 2? ΝΑΙ Drivers ? Εχθές ένα παλικάρι πολυτεχνείου , δοκίμασε τα πάντα …Drivers και ,,,,και…….ΤΙΠΟΤΑ Γι’ αυτό και εγώ ρωτάω , ποιο δρόμο μέσα από εδώ να ακολουθήσω, και εάν τα κάνω χειρότερα , την υγειά μας ν ‘αχούμε. Διχως drivers να περασω το REDMI NOTE 2 Πως το βλεπει ?

• Mi Max 64

Μήνυμα

συνδεση δεν μου βγαζει....Υπολογιστης το λεγω και επανω , δεν το βλεπει...και η ROM ΕΙΝΑΙ MIUI GLOBAL 8.1 ...8.I.9.0 σταθερη , Εκδοσει Android 6.0.1 MMB29M...το προβλημα ειναι οτι ,το PC δεν το βλεπει καθολου.

• Mi Max 64

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, Έχω ένα πρόβλημα !!!!!!να PCμου ενώ βλέπει το Redmi Νοτε 2 , το MI MAX δεν το βλέπει , άντε εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά , εχθές ήρθε ένα παλληκάρι , αρκετά καλώς , γνωστής Android , προσπάθησε αρκετά , αλλά τίποτα (δεν το βλέπει το PC) . Μπορεί να μου πει κάνεις , από εδώ ……πιο δρόμο να ακολουθήσω ? ποιο τρόπο να διαλέξω ? Μήπως κάτι γίνει ….Το δεύτερο ,πως καταλαβαίνω εάν το κινητό μου ( mi max) είναι hydrogen η HELIUM ?

• Καλησπερα, θελω να Απενεργοποίησω την ψηφιακή υπογραφής στα Windows χ64 , αλλα δεχεται την πρωτη εντολη ,την δευτερη ομως μου βγαζει αυτο= Συνημμενο .........Τι κανω ?

• Ποια ROM ?

alkinos - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Ευχαριστω , φιλαρακια......ν'αστε καλα