Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-126 από 126.
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΚαλο βραδυ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, δεν γνωριζω εαν ειναι το prime γιατι πουθενα δεν το βρισκω να το γραφει . Ως για την εκδοση MIUI γραφει αυτο ; MIUI 66.77.33.00 (LHMCNCH ) I Stable.ΕΚΔΟΣΗ android 5.0.2 LRX22G REDMI NOTE 2 4G/ Ναι Παλαιο φαληρο ,Αλκυωνης, Εσυ μαλλον Νεα Σμυρνη , αααααα οχι Παλαιο φαληρο .... Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. Σε παρακαλω εαν μπορεις να κανεις κατι.... Σε περιμενω.
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΚατι περιεργα μου φαινονται , συνδεω το κινητο με το PC usb2 to blepei με ερωτιματικα και δεν μπορω να δω μεσα το κινητο τι εχει , ειναι μηπως καποια ρυθμιση ? η λοιπουν drivers ? και εαν ναι που τους βρισκω ? και με τιποτα δεν μπορω να μεταφαιρω καποιο αρχειο στην SD καρτα,θελω να κανω backup και καρφωνεταο στο 61% και παλι με τιποτα δεν προχωραει.
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΕυχαριστω για το ενδιαφερον σου , θα μου κανεις μεφαλη χαρη......γιατι δεν ξερω και αγγλικα..... Λεγει π.χ =καθαρη εγκατασταση= που να καταλαβω καθαρη εγγατασταση τι ειναι !!!! καθαρο το κινητο!!!!!! , οντος εαν δεν καταλαβαινεις ολα σε φαινονται βουνο..... Εαν υπαρχει καποιος μεσα στην Αθηνα ,να παω εγω οπου ειναι
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΣ'ευχαριστω παρα πολυ
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΠαλαιο φαληρο , μαλλον θα τα κανω πατατ ,γιατι εχω και καποια ηλικια , ο ενας flash λεγει !!!!ο αλλος rom .....δεν καταλαβαινω τιποτα ....τωρα δε βλεπω οτι παω να μεταφερω κατι απο το κινητο στην καρτα και μου λεγει δεν μπορεισ να μεταφερεις δεν υπαρχει το καταλληλο αρχειο
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρεα , επειδη ολα αυτα που γραφονται μου φαινονται σαν κινεζικα (δηλαδη χαμπαρι δεν εχω) μηπως γνωριζει κανεις καποιον τεχνικο ,η καποιος που γνωριζει καλα ολα αυτα , να μου περασει την τελευται rom και οτι ειναι να πληρωσω ....Ευχαριστω ( ξεχασα να πω οτι εχω το κινητο ) XIAOMI Redmi Note 2 (2+32) 4G FDD LTE