Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.

• Αυτό μου γράφει στην σελίδα του unlock, οπότε φαντάζομαι πως έγινε σωστά... Submitted. Please wait for the review After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum. Go to Forum>> Μόλις ενεργοποίησα και το Mi cloud, μου έστειλε verif code για να το ενεργοποιήσω, έφτιαξα και το find device, οπότε είναι όλα έτοιμα... ελπίζω να έχει σταλθεί μέχρι α…

• Δε μπορώ να καταλάβω από που και πως κρίνουν αν θα αποδεχτούν ή απορρίψουν μια αίτηση εκεί στην Xiaomi.. Η πρώτη αίτηση έγινε αποδεκτή μέσα σε 2 ώρες(μετά βέβαια έφαγα άκυρο), αλλά η δεύτερη μπαίνει στο 4ο 24ωρο..

• Παιδιά στην αιτιολόγηση είχα γράψει ακριβώς αυτό που αναφέρετε στον οδηγό. "“I understand the risk of unlock bootloader.It is required for me to flash custom recovery for my native language. Thank you.”)" Αλλά μου φαίνεται παράξενο που μου ήρθε μήνυμα αποδοχής 3-4 ώρες μετά την αίτηση, και προχθές που πήγα να το κάνω unlock να μου λέει your application has been rejected.. Τέλος πάντων περιμένουμε αποτελέσματα της καινούργιας αίτησης.. Αν την απορίψουν πάλι, θα γεμίσω το κουτί του κινητού TNT και…

• Αυτό ακριβώς έκανα και την πρώτη φορά, μου ρθε μηνυμα ότι grand your permission bla bla, πήγα να κάνω unlock και μου βγαλε rejected.. Όταν βάζω τον κωδικό στο Mi unlock (στην εφαρμογή όχι στο site) πρέπει να έχω συνδεδεμένο το κινητό μου σε recovery mode ή απλά ανοιχτό ? Γιατί μου γράφει your device isn't support by Mi unlock ? Έχω σωστή rom? μόλις ξαναπέρασα απ το updater την developer από εδώ en.miui.com/download-304.html gyoJ2bE.jpg

• Παράθεση από geoanto555: “Άδεια για ξεκλείδωμα έχεις...?? ” Μου είχε έρθει μήνυμα ότι έγινε δεκτή η αίτηση μου, αλλά τώρα που μπαίνω στο site unlock μου γράφει your application has been rejected..

• YOUR DEVICE IS NOT SUPPORT BY MI UNLOCK. Παίδες μου τι μπορεί να φταίει και παίρνω αυτό το σφάλμα? Ότι έχω λάθος rom περασμένη? Πια πρέπει να περάσω για να καταφέρω να το κάνω unlock και να βάλω την ελληνική? Ευχαριστώ

• Τι να πω ρε παιδιά.. μάλλον εγώ είμαι άτυχος.. Τελικά αποφάσισα να κάνω delete το παλιό account, και έφτιαξα καινούργιο για να ξανακάνω αίτηση μήπως και την δεχτούνε.. Γράφω όνομα΄και αιτιολογία στα κινέζικα ή δε χρειάζεται πλέον ? (έτσι είχα διαβάσει στον οδηγό)

• Έχεις δίκιο μωρέ.. Είχα δύσκολη μέρα το πρωί και το έπιασα απ τα μούτρα.. Αίτηση: Κάνοντας την παραγγελία στο yeso, διάβασα ότι πρέπει να κάνω και αίτηση για ξεκλείδωμα, να περάσω την ελληνικη ρομ, με ελληνικά, ελληνικό πληκτρολόγιο, play store κτλπ. Έφτιαξα mi account, συμπλήρωσα όλα τα στοιχεία στο profile μου, για να είναι 100% (safety questions κτλπ) έκανα και δυο τρια ποστ στο mi φορουμ, για να φαίνεται το account κάπως ενεργό, και έκανα την αίτηση με τις οδηγίες που αναγράφονται στον οδηγό…

• Κάποια βοήθεια ? Από που να αρχίσω?

• Από αποτυχία σε αποτυχία πάει.. Sorry, your application has been rejected.

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Πήρα να ρωτήσω στην πειραιώς και μου είπαν πως δεν έχουν αποδεχτεί ακόμα οι έμποροι την πληρωμή.. Μου φαίνεται περίεργο αυτό γιατί οι κινέζοι υποστηρίζουν πως έστειλαν τις παραγγελίες.. Υποψιάζομαι πως τύπωσαν το tracking χαρτάκι του ταχυδρομείου και δεν έχουν stock γιαυτό και δεν έχουν παραδώσει ακόμα το δέμα.. =============== Νοε 23rd 2016, 4:33pm =============== Καλησπέρα! Μετά από 19 μέρες ακριβώς, το κινητό είναι στα χέρια μου! Πολύ ωραίο, κομψό και στιβ…

• Παίδες η πρώτη μέθοδο μου βγάζει αυτό το σφάλμα qVjX7OK.jpg Και η δεύτερη μέθοδος μου λέει πως δεν είναι verified η version της ρομ..

• Παιδιά, αρχίζω και αγχώνομαι.. Κανένα tracking number δε μου λέει κάτι.. και οι δυο παραγγελίες μου, γράφουν "shipped". Απ' ότι είδα στο winbank τα λεφτά είναι δεσμευμένα αλλά καμία απ' τις δυο πληρωμές δεν έχει γίνει.. Τις έκανα μέσω paypal με συνδεδεμένη χρεωστική κάρτα.. Τι μπορεί να συμβαίνει ? Πως κάνανε shipping τις παραγγελίες οι κινέζοι εφόσον δεν έχει γίνει πληρωμή ακόμα ? Γιατί ακόμα δεν έχει γίνει η πληρωμή ?

• 42 μέρες ε... Τι είχες παραγγείλει? Εδώ είναι τα numbers: RS500720479CN Αυτές είναι οι θήκες απ το banggood RS655045541NL Και αυτό το κινητό μαζί με tempered glass στο 17track που τα έβαλα μου λέει "Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later." Οπότε μάλλον ο κινέζος δε τα πήγε ακόμα και απλά έκοψε χαρτάκι με ένα tracking number ?

• Να τα ρίξω έτσι χύμα στο κύμα ?

• Καλώς.. Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές. Το Yeso μου το έστειλε με SF express όπως είπαμε και το banggood τις θήκες μέσω chinapost(Λογικά) Σε κανένα site όμως που βάζω tracking numbers δεν εμφανίζει κάτι.. μου λέει πως δεν υπάρχει τέτοιος εγγεγραμμένος κωδικός.. Ακόμα δεν ανανεώθηκαν οι εταιρίες διανομής?

• χαχαχα έχεις δίκιο συγνώμη. Τελικά παρήγγειλα το Redmi pro με τον x20 επεξεργαστή και τα 32gb μνήμης, απ το Yeso521. Από εκεί πήρα επίσης και καλώδιο C-Type της Nillkin 1,2μ, για να φορτίζω από υπολογιστή, και glass protector το H+PRO πάλι της Nillkin.. Αυτό που έλειπε ήταν μια θήκη... ε.. και πήρα δυο!! Δεν βρήκα καμία καλή στο yeso και πήρα απ το Banggood. Αυτήν την πανέμορφη.. UCASE Hybrid Silicone Back+ PC Frame Protective Case For Xiaomi Redmi Pro Sale - Banggood.com Αλλά πήρα και μια Nillk…

• Παράθεση από Thracia: “Το tracking τελειώνει σε NL; Αν ναι δεν έχεις θέμα! Ή sf express είναι εσωτερικό νομίζω ” Ναι, σε NL τελειώνει... Φοβήθηκα για το Customs Declaration που γράφει.. Δε μπορούσε να το βάλει gift ο κινέζος να είμαστε πιο σίγουροι... Είναι στην κρίση του τελώνα αν θα το ανοίξει ή όχι ? Εσωτερικού κίνας εννοείς έτσι?

• Καλησπέρα και πάλι! Το παράγγειλα από Yeso521 τελικά. Ενώ του έστειλα μήνυμα να το στείλει με απλό ταχυδρομείο για να μην περάσει από customs, το έστειλε via SF express. Μου έστειλε και φωτογραφία από το δέμα Πιστεύετε θα υπάρξει πρόβλημα στο τελωνείο ? nuMUNFb.jpg