Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.

• NILLKIN PU Leather Case Smart Wake Up Function Flip Cover For Xiaomi Redmi Pro Sale - Banggood.com Μ' άρεσε πάρα πολύ αυτή η θήκη, γιατί έχω της Nillkin και στο samsung μου, και είμαι σίγουρος για την ασφάλεια της οθόνης μου. Και στο yeso δεν την έχει. Οπότε θα την πάρω από banggood.. οπότε θέλω και tempered glass για το redmi pro από banggood..

• Ωραία, το μικρό θα πάρω γιατί και με θήκες glass και κανα έξτρα καλώδιο που θέλω θα το ξεπεράσουμε το ποσό του μεγάλου... Tempered glass μπορώ να πάρω και του redmi note 3 ? είναι ακριβώς το ίδιο εμφανισιακά? Θήκη glass και καλώδιο θα πάρω από banggood όμως, γιατί δεν βρίσκω μια που μ'αρεσε στο yeso..

• καλησπέρα, πρώτη φορά Xiaomi κινητό και σκέφτομαι για το Redmi Pro. Το δίλλημα μου είναι x20/32gb ή x25/64gb? Τα GΒ δε με ενδιαφέρουν. Στο τωρινό μου κινητό χρησιμοποιώ ίσα ίσα 5gb.. Τώρα ο cpu x20 έχει 155 ευρώ απ' το banggood και ο x25 έχει 190 ευρώ πάλι απ το banggood Πιστεύετε συμφέρει να δώσω 35 ευρώ παραπάνω για τον x25? Η πρακτική διαφορά είναι 400mhz ή έχει και αλλού διαφορές? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Σχετικά με την εγγύηση έχουμε καμιά πληροφορία ? Αν γίνει root το κινητό δεν ακυρώνεται η εγγύηση ? Επίσης χρειάζομαι γνώμη και άποψη για την επιλογή συσκευής.. Παράθεση από Thracia: “Δεν θα εχεις πρόβλημα, άπλα ρύθμισε στο accunt του paypal την μετατροπή να την κανει η τράπεζα και όχι η paypal ” Ξέρουμε αν τρώει προμήθεια το paypal? Παράθεση από Thracia: “Αν δεν έχεις wind και δεν μένεις στην επαρχία δεν σε απασχολεί ” Δε μένω επαρχία, μένω μέσα στην Καβάλα αλλά υπάρχουν και τώρα σημεία που μ' …

• Πωπωω... χαμός! Δε περίμενα σίγουρα τέτοιο καλωσόρισμα! Ευχαριστώ παιδιά! Μ' αρέσει και θέλω να ασχοληθώ, οπότε παιδιά απ' ότι φαίνεται θα γίνω και εγώ ιδιοκτήτης xiaomi.. Σχετικά με την εγγύηση που αναφέρθηκε, τι παίζει αν χαλάσει? Βέβαια ποια εγγύηση.. Για να βάλω ελληνικές rom, δε θέλει root? δεν χάνεται οποιαδήποτε εγγύηση ? Από μια μικρή έρευνα που έκανα είμαι ανάμεσα σε: Redmi note 3 pro ( 156 $ - 143 € από Geekbuying ) με CPU: 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM, και IP…

• Καλησπέρα και καλώς ήρθα! Είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy Core I8262, απ' το οποίο δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος, 2 χρόνια τώρα που το έχω στην κατοχή μου. Κολλάει πάρα πολύ, σε σημείο να το ξεκλειδώνω, να πατάω το αρχείο κλήσεων και να κάνει κανένα δίλεπτο να ανοίξει... Χώρια του ότι αν πέσει η μπαταρία απ το 50% (που γίνεται συνήθως μετά από μισή ώρα χρήση) τζογάρεις αν θα κλείσει πάνω που γράφεις.. Τέσπα, Θέλω να δοκιμάσω την Xiaomi, μπαίνοντας όμως εδώ και διαβάζοντας μερικούς οδηγο…