Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-211 από 211.
-
παίδες, δεν μπορώ να κάνω το φορητό να δει το κινητό. Στην αρχή το έβλεπε κανονικά και αφού φλάσαρα την China dev 8.6.9.9 στην διαχείριση συσκευών έχω μόνο: Android phone & Αγνωστη συσκευή. Ακολουθώ τον οδηγό που έχετε βάλει αλλά όταν διαλέγω το "android_winusb.inf" δεν προχωρά σε ολοκλήρωση αλλά με βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατό το πρόγραμμα οδήγησης και να βεβαιωθώ ότι έχει σχεδιαστεί για windows 64. Τι κάνω;;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από balakof: “Και πώς το κάνω αυτό;;; ” Απο το Recovery που έχει η συσκευή σου ..” Πώς μπαίνω στο recovery; Επίσης, θα χάσω δεδομένα ή όχι ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από balakof: “Έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο. Στις κλήσεις μου κάνουν παράπονα ότι με ακούνε στο βάθος.... Είμαι με Global official Stable. Εάν φλασαρω κάποια Rom, υπάρχει περίπτωση να φτιάξει; ” Δοκίμασε πρώτα Wipe Cache & Dalvik/ART Cache. Πολλές και μόνο αυτό βοηθάει ..” Και πώς το κάνω αυτό;;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
balakof - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από hapatingo: “Ναι σε έτσι γίνονται όλα αυτά τα προξεκτ από kickstarter και indiegogo. Σου στέλνουν email για να ολοκληρώσεις την παραγγελία, δίνοντας όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο και φυσικά σε τι χρώμα το θες.” Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk