Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 211.
-
Παράθεση από jobous: “Καλημέρα. Κράτα και τα email με τις προσφορές που στέλνει ή κάποια απάντηση που σου έστειλε σχετικά με το taxfree. Το παλικάρι συνεχίζει ακάθεκτο !!! Τώρα το Mi5s 4/128 με το κουπονάκι "20MI5S128S" για σας μόνο στα 222 $. Αρχίζει και γινεται προκλητικός θα έλεγα. ” Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και σ'αυτήν την πρόκληση!!! Έπαθα ένα πράγμα σαν τους λαγούς που τους ρίχνουν τους προβολείς και ακινητοποιούνται . Έπεσε το email σαν προβολέας επάνω μου και κοκάλωσα... , το μόνο που μπ…
-
επειδή λόγω καταγωγής μου αρέσουν τα μοιρολόγια..., ψήνομαι να ρίξω παραγγελία στο Duang αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το μοντέλο να κλάψω... Για το Mi5S , το Mi5S plus ή το One+3T;;; Επίσης, τι διαλέξατε σαν μέθοδο αποστολής: EU Express (+5.00€) ή Free shipping (tax free). Για βοηθήστε λίγο ποιο μοιρολόι να διαλέξω..
-
Μπράβο σας! Εάν συνεχίσετε έτσι.., πιθανόν να καταφέρετε να μας φτιάχνει και καφέ η συσκευή μας! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από georgekanapitsas: “Καλησπέρα είχα ένα θέμα σήμερα στο gemini μου έχασα κάποια βίντεο που τράβηξε εχθές πήγα να τα δω έκανε πως τα φορτώνει και μετά χάθηκαν ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μήπως φορτώθηκαν σε άλλη Φορτωτική; Έχεις δελτίο αποστολής; Μήπως προσωρινό πρόβλημα συγχρονισμού με τους server του Mi cloud;
-
@spideman3 για δες εδώ μήπως είναι το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου.
-
@jgougos είσαι ωραίος! το έκανα και πέτυχε.
-
μετά το πέρασμα της 7.5.4 σε κάθε επανεκκίνηση μου βγάζει αυτό το μήνυμα σφάλματος: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35994/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35995/ ξέρει κανείς τι είναι και τι πρέπει να κάνω; @George Kaggelaris @geoanto555 καμιά ιδέα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από balakof: “σε kenzo με XTRV 7.3.23 πρέπει να κάνω factory reset για να την περάσω; Έχω ήδη περάσει το νέο twrp 3.1.0.3 Ποια βήματα ακολουθώ; ” Δεν χρειάζεται.... Απλά κάνε flash από το TWRP recovery.” Το έκανα και με το που ξεκίνησε πήρα αυτό το σφάλμα. Είναι κάτι ανησυχητικό; c59501df13c687d740fc3286f5c2e4ae.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
σε kenzo με XTRV 7.3.23 πρέπει να κάνω factory reset για να την περάσω; Έχω ήδη περάσει το νέο twrp 3.1.0.3 Ποια βήματα ακολουθώ;
-
Πρωτομαγιά με μία πολύ ωραία κίνηση! Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Περάστηκε η τελευταία ελληνική ROM. Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την υπομονή σας.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μετά την εντολή fastboot flash recovery recovery.img δωσε στο καπάκι την εντολή fastboot boot recovery.img όπου recovery το όνομα του αρχείου του twrp ” @George Kaggelaris Αυτό ήταν!!! Δίνοντας τη 2η εντολή με έβαλε μέσα στο TWRP by Mic Συνεχίζω κανονικά με το φλασάρισμα της ROM τώρα; Παίζει ρόλο ότι έχω την MIUI 8 Global 7.4.13 | Beta ;;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τι βλέπεις δηλαδή; Τι βήματα ακολούθησες; ” έγραψα κι εδώ
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ή περιμένεις να παρέλθει ο χρόνος που σου λέει το εργαλείο ή κατεβάζεις μια προγενέστερη έκδοση του εργαλείου από εδώ => MiFlash Unlock - Google Drive ” Ναι, τελικά ήθελε άλλη έκδοση του εργαλείου. Τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Αφού ξεκλείδωσα, πέρασα το TWRP by mic αλλά όταν μπαίνω σ'αυτό βλέπω άλλη αρχική εικόνα κι όχι την γνωστή του recovery by mic. Τι κάνω σ'αυτή την περίπτωση;;
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από balakof: “Τι κάνω τώρα;;;; ” Είχατε κάνει τουλάχιστον 15 ποστ στο Αγγλικό φόρουμ για να φαίνεται ενεργό το mi account ?Πολύ πιθανό να σου απέρριψαν στην πορεία το δικαίωμα, για δοκίμασε να πας να κάνεις πάλι αίτηση ” @NasDriver Αφού έκανα περίπου 10 ποστ στο Αγγλικό Φόρουμ και ξανά Αίτηση, τότε έπαψα να λαμβάνω μήνυμα "your device isn't supported by unlocking tool". Τώρα, προχωρά την διαδικασία αλλά μετά το "Verifying device", στη διαδικασία: Unlocking μου β…
-
Παράθεση από balakof: “Ο αδερφός μου πήρε το Redmi 3S (Land). MIUI έκδοση: MIUI 8 Global 7.4.13 | Beta Έκδοση Android: 6.0.1 MMB29M Για να του περάσω την Rom από το Forum μας τι πρέπει να ακολουθήσω/κάνω; ” έγινε η αίτηση, ήρθε η έγκριση, κατέβασα unlock tool, account.xiaomi.com στο 100, developer ενεργοποιημένο αλλά....: όταν χρησιμοποιώ το Unlock tool λαμβάνω το μήνυμα: Your Device isn't supported by unlocking tool" Τι κάνω τώρα;;;;
-
Ο αδερφός μου πήρε το Redmi 3S (Land). MIUI έκδοση: MIUI 8 Global 7.4.13 | Beta Έκδοση Android: 6.0.1 MMB29M Για να του περάσω την Rom από το Forum μας τι πρέπει να ακολουθήσω/κάνω;