Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-94 από 94.
-
Value for money αγορα
ΜήνυμαΚαμια ιδεα ??
-
Value for money αγορα
ΜήνυμαΚαλησπερα ειμαι κατοχος του redmi 3 pro και ει\χω μηνει αρκετα οικανοποιημενος !! Τωρα σκευτομε να αγορασω ενα κινητο στην αδερφη μου που να μην ξεπερναει τα 130 ευρω... Τωρα θελω να μην εχει πολλα κοληματα στο μελλον και να εχει μια αξιοπρεπες καμερα...(γυναικες πολλες φωτογραφιες). Εχω δει το redmi 3s... Εχουμε καποιο καλυτερο μοντελο σε αυτα τα λεφτα ?? Ευχαριστω
-
Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα... Βασικα δεν πρεπει να ειναι και πολυ σωστα τα διαγραμματα που εχω στειλει γιατι ηταν κλειστο το κινητο και μου φενεται οταν το ανοιξα εχει βγαλει τις καταλανοσεις που εχουν γινει οσο το εχω ανοιχτo δηλαδη 2 ωρες και 20 λεπτα... Γενικα 1 μερα με το ζορι μου βγαζει... Με λιγη χρηση... Κατι δεν μου αρεσει
-
Καλησπερα το εφτιαξα ο hot spot πολυ καλο οδηγος Εχω παρατηρησει ομως οτι καταναλονει πολυ μπαταρια η συσκευη... Το φορτισα χτες στις 4ρης το μεσημερι και δουλεψε μεχρι τις 3:30 το βραδυ που το εκλεισα και το ξανανοιξα σημερα στις 1 το μεσημερι... Απο το 90% που το ειχα φορτισει εχει παει στο 29% με σχετικα λιγη χρηση... Το λεω καθως με το lenovo k3 note που ειχα με παρομοια χρηση κραταγε 2 μερες και ειχε και ποιο μικρη μπαταρια... *ειμαι με την 6.8.18 24769b2f6c964bdc98ea5f8da9f97c31.png ec81e4…
-
Αυτο για την δονηση και την πληκτολογιση δεν το βρηκα πουθενα οπως και αυτο με τον φωτισμο τον πληκτρων... παιζει να υπαρχει καποια εφαρμογη που να το κανει ?? Οσο για το σημα 3g και το εξυπνο σημα δεν μπορω να το φτιαξω... εβγαλα 3g στην λειτουργια της sim αλλα και παλι δεν ειχα σημα(πρεπει να το φτιαξω συντομα αυτο). + οτι μου φενεται οτι συγκριτικα με την προιγουμενη ρομ που ειχα αργει λιγο να φορτισει και οτι ζεσταινετε αρκετα κατα τη φορτιση
-
Καλησπερα σημερα περασα την ελληνικη 6.8.18 εχω καποιες ερωτησεις... Πως σταματαει η δονηση κατα την πληκτρολογιση ? Γινετε να βαζω τα πληκτρα να αναβουν καποιες συγκεκριμενες ωρες για να μην ειναι συνεχεια αναμενα ?? Και τωρα μια δυσκολη... Ειμαι σε υπογειο και για να εχω σημα εχω την συσκευη της cosmote εξυπνο σημα που δουλευει μονο με 3g δικτυο προσπαθησα να το φτιαξω αλλα δεν καταφερα κατι παιζει να ξερετε πως να το φτιαξω γιατι δεν εχω καθολου σημα εδω μεσα....Ακομα να περασω radon kernel ?…
-
Το εκανα οπως σας ειπα !! ευχαριστω
-
Ειμαι απο λαπτοπ μου φενεται εχει ενα κουμπακι σε ενα σημειο θα το βρω
-
Και πως το κανουμε αυτο ?? :O
-
Την δευτερη εντολη δεν μου την κανει(bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON) λεει η τιμη προστατευεται απο την πολιτικη ασφαλους εκκινησης και δεν μπορει να τοποποιηθει ή να διαγραφει... τι κανω ?
-
Ωραια μπορεις να μου στειλεις τον οδηγο για το unlock bootloader ?
-
Καλησπερα κανω ακριβως οτι λεει ο οδηγος αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη γιατην beta εκδοη που θελω να περασω για να συνεχισω να βαλω την ελληνικη... τι φταιει ?