Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 128.
-
Μπορείτε να μου πείτε ποιον οδηγό να ακολουθήσω για εγκατάσταση xtrv σε ξεκλείδωτο Poco X3. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο δικό μου mi9lite δουλεύει κανονικά το αποτύπωμα.
-
@MIUI_ART δεν έχουμε ρομ για mi9lite?
-
Γενικά στη συσκευή... Mi λογαριασμό, εφαρμογών κ.λ.π
-
Μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι η εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για να κάνω εκκαθάριση? Δε μου κρατάει τους κωδικούς.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@Lunatico και @wankel13 Δοκιμάστε και πάλι. Στην επόμενη Version θα είναι οκ :D” Όλα οκ boss! Ευχαριστώ
-
@MIUI_ART Η rom δεν κατεβαίνει μέσω updater. Λέει all mirrors are currently offline. Σε mi9lite.
-
Η rom δεν κατεβαίνει μέσω updater. Λέει all mirrors are currently offline.
-
Όλα καλά σε mi9lite. Ευχαριστώ πολύ!
-
Σε mi9lite όλα δείχνουν καλά. Ευχαριστώ πολύ!
-
Προσπαθώ να κατεβάσω τη ρομ για το poco f1. Η εφαρμογή αναβάθμιση αν και την βλέπει, μου λέει "συσκευή ενημερωμένη" και ο server σας σέρνεται.
-
@gkalen sorry... Για το poco f1 ποια ρομ κατεβαζω?
-
Το Poco θα πάρει miui 12 @MIUI_ART ?
-
Σε mi9 lite δεν κάνει αναβάθμιση από την εφαρμογή παρά μου λέει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη. Το ίδιο συνέβη & με την προηγούμενη ρομ. Η εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, δεν βοήθησε. @MIUI_ART τα φώτα σου παρακαλώ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Lunatico: “Να φτιάχνατε ρε παιδιά και τη μορφή ημερομηνίας στην οθόνη κλειδώματος... ” Για πες τι προβλήμα δηλαδή έχεις;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67745/” Η μορφή ημερομηνίας στα ελληνικά είναι μέρα - μήνας Θα έπρεπε να είναι Παρασκευή 12/06
-
Να φτιάχνατε ρε παιδιά και τη μορφή ημερομηνίας στην οθόνη κλειδώματος...
-
Πατάς backup mobile device - σου ανοίγει το backup to mobile device τραβας το δάχτυλο αριστερά και σου ανοίγει το restore from mobile device. Τουλάχιστον στο pyxis έτσι δουλεύει.
-
@amavroudis μου φαίνεται δουλεύει το restore στο mi backup local. Αρκεί να πας μια σελίδα δεξιά.
-
Σε pyxis όλα καλά εκτός το αντίγραφο ασφαλείας και τη μορφή της ημερομηνίας στην οθόνη κλειδώματος και στη κουρτίνα.
-
Σ' αυτή τη ρομ δουλεύει το τοπικό αντίγραφο ασφαλείας για restore?