Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 128.
-
Πέρνα την από πάνω. Εγώ πάντως δεν είδα καμιά διαφορά από την προηγούμενη.
-
Η καλύτερη rom που έχω βάλει ποτέ στο poco.
-
Αργεί η V10.3.8.0.PEJMIXM για poco?
-
Σε poco η xtrv stable δεν έχει region.
-
Με το poco τι γίνεται; Δεν θα πάρουμε rom;
-
Σ' ευχαριστώ πολύ. Θα πάρω την κουρτίνα 3 όταν με το καλό βγει.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kaplaz: “Διαβασα στα forum του xda οτι η 9.4.11 εχει πολλα bugs και γι αυτο εβγαλαν την 9.4.12.Ισχυει? ” Ισχύει. Καταρχήν δεν προτείνεται με τίποτα να κάνετε factory reset με αυτή την ROM, καθώς δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε ομαλά το αρχικό setup του Google account γιατί θα "σκάει" στο τέλος της διαδικασίας η εφαρμογή του provisioning. Η μόνη λύση είναι να πατήσετε το power button και να βάλετε προσωρινά την συσκευή σε airplane mode. Υπάρχουν και άλλα μικρά…
-
Η stable δεν έχει darkmode? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά.
-
Αν κάνω fr για να περάσω από developer σε stable μπορώ να επαναφέρω εφαρμογές από mi cloud ή όχι?
-
Στα sms δείχνει μόνο νούμερο χωρίς να δείχνει όνομα και φώτο. Υπάρχει λύση σ' αυτό?
-
@MIUI_ART Γιατί η αναβάθμιση στο poco μου λέει πως η συσκευή είναι ενημερωμένη ενώ εχω την 8.10.20?
-
Στο poco δεν δουλεύει η εφαρμογή file manager. Βγάζει μήνυμα "disconnected". Εκανα εκκαθάριση αλλά τίποτα.
-
Άκυρο το βρήκα
-
Πως μπαίνει στο about phone του poco? Δεν το βρίσκω πουθενά.
-
Στο poco πως ενεργοποιουμε την επιλογή για προγραμματιστες?
-
Μόλις προσπάθησα και με magisk. Το εγκατέστησα από twrp αλλά δεν υπάρχει στη συσκευή. Τι κάνω λάθος?? Edit: άκυρο, το είδε μετά από reboot
-
@MIUI_ART σε pocophone μόλις ξεκλείδωσα και εγκατέστησα την xtrv αλλά παρόλο που εγκατέστησα το supersu δεν υπάρχει στη συσκευή. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω ούτε το usb debuging γιατί κρασάρει η αναβάθμιση. Τι να κάνω??
-
Σε mido όλα καλά. Thanks
-
Τελικά έγινε κάτι κουφό... Πήγα να του περάσω την έκδοση 1.8.0.0 και ενώ έκανε κανονικά το update έμεινε με την 2.0.0.4 Το κουφό είναι πως για την ώρα βλέπει κανονικά όσα νούμερα κι αν δοκίμασα. Θα δείξει το μέλλον... @poseidvn σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια σου.
-
Τα δοκίμασα όλα αυτά αλλά πάλι μια από τα ίδια. @poseidvn αν μπορείς δώσε και σε μένα λινκ του Dropbox να τη δοκιμάσω.