Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-128 από 128.
-
Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να σταματήσω το mi cloud από το να κάνει συγχρονισμό στις επαφές? Στάλθηκε από το MI 4W μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Lunatico: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Lunatico: “Με 5 ευρώ για 6 μηνες η με 10 για ένα χρόνο!! Εγώ πριν μισή ώρα έγινα, και αυτήν την στιγμή δουλεύω με την 6.1.7!!μπραβο στα παιδιά!!![tooltip][/tooltip] ” ” Χθες έκανα κι εγώ συνδρομή αλλά δεν βλέπω τίποτα vip. Στάλθηκε από το MI 4W μου ” Kατσε να φωνάζω το αφεντικό εμαιλ δεν σου ηρθε?? MIUI_ART” Αν εννοείς mail για να κατεβάσω ρομ, όχι, δεν μου ήρθε. Στάλθηκε από το MI 4W μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Lunatico: “Με 5 ευρώ για 6 μηνες η με 10 για ένα χρόνο!! Εγώ πριν μισή ώρα έγινα, και αυτήν την στιγμή δουλεύω με την 6.1.7!!μπραβο στα παιδιά!!![tooltip][/tooltip] ” ” Χθες έκανα κι εγώ συνδρομή αλλά δεν βλέπω τίποτα vip. Στάλθηκε από το MI 4W μου
-
Πως γίνεται κάποιος VIP ρε παιδιά? Στάλθηκε από το MI 4W μου
-
Μια ψήφος κι από μένα σαν ένα ευχαριστώ για αυτά που κάνετε για μας.
-
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιο μενού βρίσκω τους αριθμούς που έχω κάνει φραγή στο mi4? Στάλθηκε από το MI 4W μου
-
Καλημέρα. Σε mi4 από 5.9.1 σε 5.9.11 χρειάζεται να κάνω wipe user data ή φτάνει μόνο το wipe cashe?