Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.

• Κρυμμένο μπροστά στα μάτια μου ήταν. Ευχαριστώ φίλε μου.

• Καλησπέρα στήν παρέα. Μία ερώτηση. Παρατήρησα πως απο την οθόνη κλειδώματος είναι προσβάσιμη η μπάρα στο επάνω μέρος της οθόνης και μπορούν να ενεργοποιηθούν ή απενεργοποιηθουν το wifi, airplane mode, gps και γενικά όλες εκεί οι συντομεύσεις. Υπάρχει τρόπος να αποτρέψουμε την πρόσβαση σε αυτές τις συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος..? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Βοήθεια με redmi 3 pro

Michael120 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μήπως να ανεβαζε εδώ ο φίλος ένα screenshot από το about phone..?

• Εμένα πάντως σε 2 μέρες μου ήρθε το μνμ, απλά έγραψα σαν λόγο που θέλω να ξεκλειδώσω τον bootloader τις σκέψεις μου περί αυτού. Μέσα σε 5 λεπτά (για όλη την διαδικασια+το ταυτόχρονο διάβασμα) έγινε το ξεκλείδωμα χωρίς κανένα πρόβλημα.

• @derveni έτσι ακριβώς. 1. Μετά από την λήψη αδείας για το ξεκλείδωμα στον λογαριασμό Mi, οι χρήστες μπορούν να ξεκλειδώσουν αμέσως την ελεγμένη συσκευή. Ένας λογαριασμός Mi θα μπορούσε να ξεκλειδώσει μόνο μία συσκευή εντός 30 ημερών 2. Οι χρήστες μπορούν να αιτηθούν για άδεια ξεκλειδώματος στο: Apply for permissions to unlock Mi devices 3. Αν ένα μήνυμα λέει ότι ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος με μια συνδεδεμένη συσκευή, παρακαλώ συνδεθείτε με αυτόν τον λογαριασμό την συσκευή που πρέπει να …

• Φίλε spiderman3 σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και επειδή είμαι και θαυμαστής σου απο μικρος δεν θα πώ πουθενά ότι είσαι ο peter parker. Υπάρχει περίπτωση να σβηστούν αρχεία κατά το ξεκλειδωμα....?

• Καλησπέρα στην παρέα. Ακολουθοντας τα βήματα του οδηγού στην αρχή του νήματος, προχθές έκανα την αίτηση για permission να ξεκλειδώσω τον bootloader σήμερα μου ήρθε το μήνυμα "You've been granted the permission to unlock your device" Τώρα προχωράω κανονικά βάση του οδηγού? Πρεπει να προσέξω κάτι? Ρωτάω για να μην κάνω κανένα λάθος και σας ζαλίζω μετά για να το διορθώσουμε. Η συσκευή είναι το redmi 3s 912f0129523b77f7dc319ccb6e12a4dd.jpg Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Παλικάρια καλησπέρα. Εχουμε κανένα τρόπο ώστε το mi pc suite να διαβάσει το 3s...?

• Τώρα σειρά έχει ξεκλειδωμα του bootloader, αλλά πρώτα πρέπει να βρω χρόνο και να κάτσω να διαβάσω για την διαδικασία. Φίλε NasDriver τώρα μπορώ να πω οτι πετάει, ούτε διεργασίες που σταματούν μόνες τους ούτε τίποτα, και μάλιστα πρίν το flash αν "καθαριζα" τις πρόσφατες εφαρμογές συνήθως το ποσοστό της ελεύθερης ram έπεφτε αντί να ανεβαίνει (???), Τώρα ανεβαίνει κανονικά.

• Makis1024 ήταν το πρώτο "ξεζουμισμα" μετά το flash και ήθελα να δω πως θα αποδώσει, συνήθως κάπου στο 15-25% το φορτιζω, καλά είναι..?

• Πρώτη φορά Xiaomi.

Michael120 - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

10.5 παρακαλώ, μην τις μικραινουμε..

• Πρώτη φορά Xiaomi.

Michael120 - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα!!! Για να μην λερωσω κάποιο άλλο νήμα θα ανεβασω εδώ 2 screenshots απο την αυτονομία του 3s μετά το flashαρισμα rom που κάναμε (αν και μόνος του το έκανε) με τον φίλο @NasDriver 612b19ccaa1b12def5986f50da669fbb.jpg 2ab91c9ae8ee60169221ededaca4b3b4.jpg Και όσες ώρες γράφει οτι ήταν screen on, του επινα το αίμα κατεβαζοντας εφαρμογές κτλ. Να και ένα ταπεινό, χαμηλό (σε σχέση με τα θηρία που βλέπω εδώ μέσα) antutu score. be51de987c717bb4a027299e20694778.jpg

• NasDriver σε ευχαριστώ, βάζω το team viewer και σου στελνω πμ =============== Φεβ 6th 2017, 3:22pm =============== Λοιπόν το 3s είναι πλέον έτοιμο και μπορώ να πώ καλύτερο απο πριν. Με την πολύτιμη βοήθεια και την υπομονή του φίλου NasDriver έφτιαξα ενα deep flash cable και απο εκεί και πέρα ανέλαβε ο φίλος NasDriver και φλάσαρε την fastboot rom. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παλικάρια στην κοινότητα που ενδιαφερθηκαν και προσφεραν την βοήθεια τους, περισσοτερο ομως τον φίλο NasDriver που ανέλαβε π…

• Φίλε derveni σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το πμ στο έστειλα εχτες αργά, σε έβλεπα online και είχα απελπιστεί με την συσκευή. =============== Φεβ 6th 2017, 10:50am =============== Ο bootloader ειναι κλειδωμένος φίλε μου, φοβόμουν να ασχοληθώ με unlocking, root κτλ για να μην κάνω καμιά ζημιά στην συσκευή, και να που τελικά είναι το πρώτο που έπρεπε να έχω κάνει.

• Οταν τρέχω το edl και έχω πατημένα τα volume- και power βγαίνει απο fastboot και ξαναμπαίνει σε fastboot.

• Καλημέρα παιδιά. Είμαι όλος αυτιά!

• Παιδιά συγνώμη αν σας κουράζω αλλά μόλις τρέχω το edl η συσκευή αμέσως κλείνει και αρχίζει το bootloop, δείχνει το logo ''MI'' ''powered by android'' με τις 3 τελείες και έπειτα ''MI'' και μια μπάρα που μόλις γεμίσει πάει πάλι στο πρώτο logo. Οταν η συσκευή είναι σε fastboot την βλέπει έτσι: =============== Φεβ 6th 2017, 12:52am =============== Οταν είναι σε bootloop εμφανίζεται έτσι: =============== Φεβ 6th 2017, 3:37am =============== Μετά απο τόσο διάβασμα και δοκιμές είπα να ξανακάνω δοκιμή …

• Σε fastboot μπαίνει, και σε recovery μπαίνει, αλλα μέχρι εκεί. Ποιο απο τα δύο αρχεία να τρέξω..? =============== Φεβ 5th 2017, 9:48pm =============== Ενημέρωση. Τα έτρεξα και τα δύο, δεν δείχνει να κάνει κάτι... =============== Φεβ 5th 2017, 9:51pm =============== Ενημερωση 2 Τρέχοντας το app δεν κάνει κάτι, αν τρέξω μόνο το command ξαναμπαίνει σε bootloop Να αρχίσω να κλαίω ή υπάρχει ακόμα ελπίδα...?

• Δεν λεει να μπει σε download mode με τιποτα... Ευτυχως σε recovery mode δειχνει να φορτιζει ωστε να εχουμε χρονο να βρουμε λυση.

• Δικιο έχετε παιδιά μετά την επανεκκ'ινηση το εμφάνισε. λύστε μου μια απορία γιατί έχω αγχωθεί, η συσκευή φορτίζει αλλά δεν το δείχνει? ή δεν φορτίζει και αν μείνει απο μπαταρία τρώμε πακέτο..? =============== Φεβ 5th 2017, 6:57pm =============== ενημερωση. Στο βήμα 5 του οδηγού οταν μπαίνω στο recovery mode και πατάω download η συσκευή μπαίνει πάλι σε bootloop και στο device manager αντί να φαίνεται στα ports η συσκευή, φαινεται ως redmi 3s στα portable devices. Κάποια βοήθεια...?