Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.

• Απενεργοποιόντας την ψηφιακή υπογραφή έχω αυτά τα αποτελέσματα: C:\Windows\system32>bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS The operation completed successfully. C:\Windows\system32>bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON The operation completed successfully. C:\Windows\system32> Αλλα δεν βλέπω κανένα μήνυμα για test mode κάτω δεξιά στο desktop. Ειναι φυσιολογικό ή κάτι δεν έχει γίνει σωστά?

• Καλώς σας βρήκα.

• Φίλε NasDriver σε ευχαριστώ γιατην απαντηση. ακολουθοντας τον οδηγο τα αποτελεσμα ειναι: C:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Device critical unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.006s] finished. total time: 0.019s C:\adb> Οπότε ο bootloader ειναι κλειδωμένος. Πως προχωράμε τώρα...? Υ.γ. οταν ειναι κολλημενο στο bootloop στο my computer η συσκευή εμφανίζετα…

• Καλησπέρα στην παρέα και καλώς σας βρήκα, γράφω το πρώτο μου ποστ εδώ μιας και χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας. Ψάχνοντας για βοήθεια στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω ανακάλυψα την κοινοτητα σας και μπράβο γιατί αξίζει πραγματικά. Στο θέμα που με "καίει" τωρα. Είμαι κάτοχος του 3s 2/16 το οποίο αγοράστηκε απο ελλάδα και μου ήρθε με MIUI8 GLOBAL BETA σε ελληνική γλώσσα. Μέχρι τωρα δεν έχω ασχοληθεί με flash rom κτλ η συσκευή έχει λογικά κλειδωμένο bootloader. Σημερα δοκίμασα να απενεργοποιήσω κά…