Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 73.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Κατάφερες να την κατεβάσεις!? Εμένα ακόμα κατεβαίνει....” περασα αυτην απο το smiui.net
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stigmes: “Παιδια ειναι η 5.1.1 !! Tο ειπε ο developer της smiui !!!!” Mi Note Pro, call cuts out automatically after answering. Please fix it devs Γράφει κάποιος (μήνυμα 444).” την περασα και ολα δειχνουν καλα , ακομα δεν εχω παρει η δεχτει κανενα τηλ , αλλα θα δοκιμασω σε λιγο
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαιδια ειναι η 5.1.1 !! Tο ειπε ο developer της smiui !!!!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠεριμενουμε
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από stigmes: “Παράθεση από maddoctor: “Στο en.miui βγήκε -> MIUI ROM for Xiaomi Mi Note Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Author: MIUI Official TeamVersion: 5.10.9 (MIUI7) Size: 771M Μόλις κατέβει θα σας πω εάν πράγματι είναι 5.1.1 (χωρίς να την εγκαταστήσω)” ωραια!!!! περιμενουμε !! το Version: 5.10.9 δεν λεει κατι απο μονο του ε?” Απο μόνο του λέει ότι είναι Developer και ότι βγήκε στις 9/10/15... αλλά τίποτα περισσότερο. Περιμένουμε τα αποτελέσμα…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Στο en.miui βγήκε -> MIUI ROM for Xiaomi Mi Note Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Author: MIUI Official TeamVersion: 5.10.9 (MIUI7) Size: 771M Μόλις κατέβει θα σας πω εάν πράγματι είναι 5.1.1 (χωρίς να την εγκαταστήσω)” ωραια!!!! περιμενουμε !! το Version: 5.10.9 δεν λεει κατι απο μονο του ε?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stigmes: “νωρις νωρις το σκεφτηκαν να το πουν .. τι να πεις... υπαρχει κανενα νεο αν θα βγει σημερα νεα ρομ ?” Λογικά θα βγει σήμερα. Η ελληνική δεν ξέρω πότε θα βγει, γιατί εκεί υπήρχε πρόβλημα στο compile μετά της rom. Περιμένουμε τον @MIUI_ART να μας πει.” αντε μπας και φτιαξει λιγο το θεμα μας, αν βγει και ειναι 5.1.1 μακαρι , ελπιζω να μην βγαλουν παλι στην 5 ρομ
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμανωρις νωρις το σκεφτηκαν να το πουν .. τι να πεις... υπαρχει κανενα νεο αν θα βγει σημερα νεα ρομ ?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@stigmes έχεις ακόμα πρόβλημα με την συσκευή σου φίλε??” ft Ναι δεν έχει αλλάξει κάτι. Δοκίμασα πάλι fastboot ,wipe κλπ μετά την Ρομ καί τίποτα.. Μόνο στην 5.1.1 έχω κσι στις δύο κάρτες σήμα. Με την τελευταία fast boot που ανεβασατε λες να έχω κανένα αποτέλεσμα?
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμακαλημέρα σχετικα με το πρόβλημα με το σημα που εχουμε μετα την 5,1,1 καποιος στο xda ειπε ότι φτιαχνει αν μετα το φαστμπουτ κανεις παλι wipe και περασεις την μετα την ρομ, εγω τη περναγα χωρις wipe κλπ.. δοκιμασε κανεις?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stigmes: “Το κατέβασα στο κινητό καί δεν με αφήνει να τό περάσω...” Μήπως δεν επιτρέπεις την εγκατάσταση σε αρχεία που είναι από άγνωστη πηγή!? Και εγώ το ίδιο play service έχω.” κατεβασα άλλο αρχειο και την εκανε τελικα την εγκατασταση , αλλα play store δεν παιζει , :/
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤο κατέβασα στο κινητό καί δεν με αφήνει να τό περάσω...
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαμου βγαζει parse error οταν παω να το βαλω Google Play services 8.1.18 (2272748-438) APK Download - APKMirror
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από aleksgiab: “Μέσω κινητου γραψε Google services 5.1.1 64bit” .....???? Που να το γράψω αυτό?” Βαγγελη οχι εσυ... @stigmes Σε κάποιον browser” ναι το καταλαβα βρηκα δυο εκδοσεις , κατεβαζω περναω και βλεπουμε
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από aleksgiab: “Βαγγέλη πες μου σε παρακαλώ ποια version Google services & Google play store έχεις???” Sorry για τη καθυστερημένη απάντηση. Μόλις το είδα αυτό! Google Play Store έκδοση 5.9.12 Για το Google Services, που θα δω την έκδοση? Δεν είναι η ίδια? Δεν ξέρω...” Ωραία.. Μετά από τρις ώρες κατάφερα να περάσω χειροκίνητα τα gapps 5.1.1 μεγάλη πικρά πάντως...” πως τα καταφερες? γιατι εγω φλασαρα τα gapps για την 5.1.1 αλλα δεν δουλευει τ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stigmes: “εκανα και τα fastboot format cache κλπ κλπ αλλα σημα δεν ειδα ... επιστροφη παλι στην 5.1.1 :/” Άσχετο, αλλά....οι sim σίγουρα δεν έχουν πρόβλημα!?” μα όταν βαζω την 5.1.1 παιζουν και οι δυο...
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαεκανα και τα fastboot format cache κλπ κλπ αλλα σημα δεν ειδα ... επιστροφη παλι στην 5.1.1
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από stigmes: “ και παιζει μετα??? και μολις περασα παλι τα παντα :P” Όπως είπε και ο @Bodai μερικές σελίδες πριν, είναι πολύ περίεργο που η fastboot ROM δεν λύνει τα προβλήματα. Ο μόνος λόγος είναι η beta να έχει πειράξει κάπως τα partition δεν εξηγείται αλλιώς αυτό. Αν τα κάνεις format λοιπόν και εφόσον το κινητό δεν έχει κάποιο πρόβλημα hardware, θα πρέπει να λυθεί μια και έξω ότι πρόβλημα υπάρχει. Αξίζει τον κόπο να κάνετε ακόμα μια προσπάθεια. Αλλά το format …
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Όσοι είχατε περάσει την beta και έχετε προβλήματα ακόμα και μετά το flash της fastboot rom, δοκιμάστε να το ξανακάνετε, αλλά πριν δώστε από dos command: fastboot format cache fastboot format userdata fastboot format system και αν έχει δύο system partition το κινητό (δεν ξέρω...) fastboot format system1 Και μετά , ξαναπεράστε την fastboot ROM. ” και παιζει μετα??? και μολις περασα παλι τα παντα
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΣωστό αυτό Νάι!! Το παλαβό είναι ότι εγώ στήν πρώτη επιστροφή στην αρχή δεν είχα σήμα σε καμία καί μετά ήρθε στην δεύτερη σιμ. Ενώ σήμερα που έκανα με ,fast boot όλα από την αρχή δέν είχα σήμα σε καμία από τίς δύο. Μόνο Στην 5.1.1 το σήμα επανήλθε. Κουφά πράγματα