Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 209.
-
Μετά βίας 2-3 γραμμές είχα πάντα και πολλές ειδοποιήσεις μέσω μηνύματος για κλήσεις που δεν είχα σήμα. Σε λίγο θα μιλάω μόνο μέσω viber και messenger. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε cosmote είναι ok μέχρι στιγμής. Χάλια όπως και πριν δηλαδή!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Παράθεση από Valmans10: “Καλημερα σας. Στο kate όλα καλά αλλά δεν κάνει συγχρονισμο με mi cloud. Γράφει : Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού. ” Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον συγχρόνισμό, δοκίμασα οτι βρήκα σε miui.com (disable data and sync, give all permissions κλπ κλπ) , εκανα log out και ξανα login στον λογαριασμό μου αλλα τζίγος. Δεν συγχρονίζει sms και call log. Πρακτικά δεν μπορω να πάρω cloud backup απο τις 17/05 και μέτα. @MIUI_ART @gkalen καμία ιδέα πω…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tomxlv700: “- Και το δικό μου αναχώρησε από ΚΔ ΑΘΗΝΏΝ πιστεύω Τρίτη να παραλάβω τώρα τι θα παραλάβω είναι το ερώτημα ” Κοκοψινια και κοκοκοψαρια θα παραλάβουμε όλοι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψυχραιμία και λίγο υπομονή. Είναι θέμα λίγων ωρών για να λυθεί το μυστήριο. Ούτως ή άλλως φαντάζομαι ότι όλοι έχουμε παραγγείλει μέσω paypal οπότε θα βρεθεί λύση αν μας κάτσει η στραβή. Στη χειρότερη περίπτωση θα υπάρχει χασουρα από το τελωνείο αλλά είναι μέσα στο επενδυτικό ρίσκο που αναλαμβάνουμε με τις αγορές από Κίνα. Σίγουρα ο πανικός και οι κατηγορίες μεταξύ μελών δεν βοηθούν. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktax: “Μπαταρία για το Kenzo ποιο "αγαπητό" μαγαζί στέλνει από Κίνα..? ” Dragon-tt.com Ρίξε μια ματιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koulouras: “Παράθεση από almichael: “Ο duang ή το δέμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έρχεται ο ίδιος να στο φέρει βρε.... Δεν έπρεπε να στο πω.... but i can leave with that.....” OK leave it then Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koulouras: “Παράθεση από Red21: “Ουτε εδώ απάντηση καμία.....στις φωτογραφίες του δέματος που ζήτησα να μου στείλει!! Είναι βέβαια 12 τα μεσάνυχτα τώρα στην Κίνα!! ” Ταξιδεύει ήδη γι αυτό.. Μην γίνεσαι κακοπροαίρετος ... :grin:” Ο duang ή το δέμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Xstos: “Πρέπει να'ναι και μερικοί ακόμα, λιγότερο ως καθόλου σεσημασμένοι ταραχοποιοί. Ας δηλώσουν παρουσία τα παιδιά, να μετρηθούμε, να φτιαχτούν τα καρέ. =============== Μαι 14th 2017, 7:24pm =============== Παράθεση από sso: “Υπάρχει και σχετικό thread στο myτάδε. ” myfagesolatadaktilidia.com ?? ” Παρών!!!!! Το δικό μου έχει περάσει τα σύνορα της Κίνας και πρέπει να πλησιάζει απειλητικά το τελωνείο Αθηνών