Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 209.
-
Ερώτηση: Σε Raphael από miui 11 9.9.26 μπορούμε να γυρίσουμε σε global stable V10.3.2.0????? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό ήταν τελικά. Ηθελε format data!!!!!!! Thank you very much!!!!!
-
Έκανα 3 φορές τουλάχιστον
-
Μένει κολλημένο σ αυτό το σημείο και δεν περνάει ποτέ η ρομ.
-
Το τηλέφωνο το βλέπω κανονικά. Δεν κάνει αντιγραφή τη ρομ στον εσωτερικό χωρο της συσκευής.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64598/
-
Houston we have a problem!!!! Θα ήθελα τα φώτα σας. Ξεκλείδωσα bootloader, πέρασα twrp 3.3.1_21-08 ακολούθησα τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21611-Γενικός-οδηγός-εγκατάστασης-της-Ελληνικής-ρομ-XTRV-σε-όλα-τα-κινητά-Xiaomi/ και προφανώς κάνοντας τα wipe σβήστηκε η ρομ από το τηλέφωνο οπότε πήγα στη περίπτωση sideload. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να περάσω τη ρομ ούτε μέσω adb ούτε με αντιγραφή από TWRP. Αναφέρομαι στο raphael, ήμουν με official stable και θέλω να …
-
Το Mix 2 είναι με 835. Δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη ρομ. Ίσως η κατανάλωση ενέργειας στο system να είναι λίγο τσιμπημενη σε σχέση με την προηγούμενη αλλά όχι κάτι εξωφρενικό. Κατά τ άλλα δουλεύει στρωτά!!! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαχείριση εφαρμογών-messenger - ειδοποιήσεις - συνομιλίες και κλήσεις, τσεκαρε ότι είναι όλα σωστά και ρίξε και μια ματιά στην ίδια καρτέλα, επιπλέον ρυθμίσεις στην εφαρμογή - προεπισκοπήσεις ειδοποιήσεων. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρέλαβα από banggood 25/1 το redmi note 6 pro. Πριν 2-3 εβδομάδες παρουσιάστηκε σοβαρό πρόβλημα στην οθόνη και στην επικοινωνία που είχα αυτό το διάστημα με το customer service μου καλύπτουν μόνο 40€ για την επισκευή της οθόνης. Η αλλαγή στοιχίζει περίπου 70€ απ ότι έμαθα με μια πρόχειρη έρευνα αγοράς. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο θέμα με το banggood? Να το στείλω Κίνα για επισκευή????? Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατά πάσα πιθανότητα φταίει το magisk. Σε chiron αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα και φαίνεται ότι λύθηκε κάνοντας απεγκατασταση το magisk, εγκατάσταση της Ρομ και έπειτα το magisk. Βέβαια το chiron άλλαξε android και μπορεί να οφείλεται σ' αυτό ότι δεν το παρουσίασε πάλι. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της σε P. Πάρα πολλά wake locks από το power manager service. Έκανα διαγραφή cache, έβγαλα magisk μήπως επηρέαζε, πέρασα πάλι τη Ρομ αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας είναι 30-40% τουλάχιστον σε σχέση με τις προηγούμενες Ρομ. Εκτός από fr μπορώ να κάνω κάτι άλλο????? Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk