Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 209.
-
Αυτό το κάνω manual, αλλάζω τις μοίρες μετά από κάθε ρομ. Στην τελευταία ρομ όμως βγάζει σφάλμα η κάμερα. Δεν ανοίγει καν.18b1aa12810258489fbc7a2e9bda9db8.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παρε το από εδώ: [XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)” Καλημέρα. Επειδή μπαίνω απο το κινητό και δεν με οδηγεί κάπου το link αναφέρεσαι στο κλασικό fix για το upsidedown της μπροστινής κάμερας? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@hajis Μάλλον το magisk την κάνει την ζημιά! Άσχετο: Έχουμε κάποιο fix για την κάμερα του scorpio? Πώς θα πορευθούμε σ αυτή τη ζωή χωρίς κάμερα??????? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για scorpio περιμένουμε νέα ρομ?????? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγία Xiaomi η θαυματουργή!!!!!! Ειχα έμπνευση πριν λίγο να βάλω πάλι τα θέματα που είχα επί εποχή arωma eu version και να βρω και κανένα νέο θεματακι της προκοπής. Τι έπρεπε να κάνω????? Αλλαγή region σε Ινδία έπειτα restart κλπ. Μετά επενέβη η γνωστή και πολυαγαπημένη Αγία Xiaomi και ως εκ θαύματος εμφανίστηκαν τα κάτωθι εικονίδια!!!!! Μετανοείτε τέκνα μου!!!!95d646a6f2f1f06149fd4e056567008f.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δεν χρειάζεται να κάνεις Factory Reset. Απλά κάνε Flash την AROMA με προσαρμοσμένη Εγκατάσταση και αντί του Magisk επέλεξε Super User ή ακόμη καλύτερα χωρίς καθόλου Root. Θα πρέπει να δοκιμάσουμε νεώτερες Version του Magisk και του Super Su που να μην δημιουργούν προβλήματα, ώστε να ενημερωθούν σωστά οι extra εφαρμογές της ARΩMA. Update... Δοκιμάστε να κάνετε εγκατάσταση τις Παρακάτω Version. Εφαρμογή Magisk Manager (Install μέσα από την MIUI) => MagiskManager-v5.6.1.apk …
-
Λοιπόν, μετά από κάτι περισσότερο από 24 ώρες χρήσης σε scorpio έχουμε και λέμε: Τρομερή βελτίωση στην ποιότητα σήματος δικτύου. Με τις προηγούμενες ρομ εντός σπιτιού το σήμα ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Τώρα χτυπάει άνετα 3-4 γραμμές. Μέχρι τ απόγευμα η μπαταρία έδειχνε να μην είναι το δυνατό σημείο της ρομ. Έπειτα από wipe cache και dalvik cache μάλλον έστρωσε. Υπάρχει το γνωστό θέμα με τα θέματα, λείπει ο μετρητής βημάτων και η αναγνώριση προσώπου. Τέλος μου δίνει την εντύπωση ότι δεν έχ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VagVag: “Παράθεση από almichael: “Παράθεση από Giannisagal: “Οπως στην προηγούμενη έτσι και σε αυτήν παρατηρώ από κοντά αυτό και με στεναχωρεί....... ” Είχα το ίδιο θέμα σε scorpio και περνώντας πάλι τη ρομ και κάνοντας wipe cache στο τέλος της εγκατάστασης, πήρε τα ίσα του. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ειδες καμια διαφορα στη μπαταρια με την υπαρχουσα ρομ και τη stable (αν τη δοκιμασες φυσικα) για το scorpio μιλαω.” Δεν παίζω με…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Οπως στην προηγούμενη έτσι και σε αυτήν παρατηρώ από κοντά αυτό και με στεναχωρεί.......” Είχα το ίδιο θέμα σε scorpio και περνώντας πάλι τη ρομ και κάνοντας wipe cache στο τέλος της εγκατάστασης, πήρε τα ίσα του. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αύριο θα έχετε νέες ROM που διορθώνουν τα προβλήματα με Scanners - Remote Controller κτλ... :D” Πάνω σ αυτό. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
6 post πιο πίσω είναι η απάντηση! Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stazzy: “Να πάρει... δεν βρίσκω πως το περνάω το camera fix. Εχω το scorpio και τα βλέπω ανάποδα και εγώ. Επίσης, αν πάω να τραβηξω φωτο από το viber με την πίσω καμερα, τραβάει διαφορετική φωτό από ότι βλέπω στην οθονη...” Μέσω twrp θα το φλασάρεις. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi ευχές 2018
ΜήνυμαΚαλή χρονιά σε όλους με υγεία!!!!! Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “για την miui camera πέρνα το fix. [XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)” Done και κομπλέ!!! Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk