Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 209.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Για να δούμε αν έχει και άλλος με την ίδια συσκευή το ίδιο πρόβλημα.. :D” Μάλλον μόνο εγώ είμαι ο τυχερούλης!!!! Το θέμα είναι ότι εξακολουθεί να το κάνει και με την 7.11.2. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για την ακρίβεια τώρα την παραθέτω.cfb8d68f1e0104301c3c5a64512cecd5.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από almichael: “Να ξαναπεράσω τη rom μπας και φτιάξει? ” Δεν έχεις να χάσεις τίποτα... Αν μπορείς να δώσεις ένα ScreenShot ή ένα Log θα βοηθούσε. Δοκίμασε επίσης να γυρίσεις την γλώσσα στα Αγγλικά να δούμε αν φταίει κάποιο Language String. :D” Πέρασα πάλι τη rom. Παρ όλα αυτά εξακολουθεί να κάνει force close αλλά όχι με την ίδια συχνότητα. Παραθέτω την αναφορά σφάλματος. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το προλαβαίνω το τιμημένο!!!! Εξαφανίζεται αμέσως και με γυρνάει στην αρχική οθόνη. Αποθηκεύονται κάπου άραγε???? Θα δοκιμάσω και με τ αγγλικά και βλέπουμε. Thanks anyway για το χρόνο σου και τον κόπο σου. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ξαναπεράσω τη rom μπας και φτιάξει? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν άλλαξα κάτι. Με το su είμαι πάντα. Όχι. Αρνούμαι να μείνω πίσω!!!! Πάντως από το απόγευμα που πέρασα τη rom το έχει κάνει περίπου 10 φορές. Το κακό είναι ότι με πετάει πίσω και χάνω την αναφορά σφάλματος. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα τι ερώτηση είναι αυτή??? arωma 7.10.19. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά το σημερινό update κρασαρει συνέχεια το com.android.system.ui και με πετάει στην αρχική οθόνη. Έκανα wipe cache αλλά εξακολουθεί να κρασαρει. Καμμιά ιδέα????(scorpio) Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως έχεις περάσει άλλο kernel? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιώνω. Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είδαμε το φως το αληθινό!!! Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα οι επιλογές ήταν 2. Στέλνει το κατάστημα courier χωρίς χρέωση για τον πελάτη ή το στέλνεις εσύ με όποιον τρόπο επιλέξεις, πληρώνεις το courier και σε αποζημιώνει 25€ το κατάστημα. Η 2η επιλογή πιθανόν να ίσχυε μόνο για την περίοδο που η TNT δεν μπορούσε να εκτελέσει αποστολές. Μην αγχώνεσαι θα βρεθεί άκρη όπως και να έχει. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george_1: “καλημέρα παιδιά ... Από eglobal έκανε κανένας επιστροφή κινητού λόγω βλάβης ; Είναι τακτικοί στο Service ; Ευχαριστώ ...” Επέστρεψα το note 2 το οποίο μου ήρθε με πρόβλημα στην οθόνη. Είχα unboxing video το οποίο τελικά δεν χρειάστηκε. Απλά ζήτησαν να επιστραφεί η συσκευή σ αυτούς ώστε να ελεγχθεί και επειτα από 1 εβδομάδα απο την παραλαβή τους μου απάντησαν ότι ήταν όντως DOA και έστειλαν νέα συσκευή. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι άργησαν να δώσουν εντολή στην TNT να παραλάβ…
-
Σε scorpio όλα βαίνουν καλώς!!!! Thanks!!!! Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Matis: “Καλησπέρα Τελικά το eglobalcentral.eu τι λέει;” Εμένα μου έκατσε στραβή στο mi note 2, (πρόβλημα στην οθόνη) καπάκι μετά τον duang, και ενώ παρέλαβα 22/06 ακόμα περιμένω το courier τους για να επιστραφεί το τηλέφωνο για έλεγχο. Βέβαια αναγνωρίζουν το DOA αλλά αν δεν ξεμπερδεψεις με τους Κινέζους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αποστολή, θήκη κινητού από ali, 11/06, άφιξη αεροδρόμιο 04/07, αποστολή θήκη κινητού Νο 2 από ali πάλι στις 12/06 και ακόμα αγνοείται η τύχη της. Δεν έχει φύγει καν από Κίνα. Αποστολή Νο3 από ali κεραμικές αντιστασεις ΗΤ στις 07/06 άφιξη 02/07 και αναμονή στο αεροδρόμιο έως 07/07. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geosoftgr: “Έχει κανείς εμπειρία με Bpost? ΕΛΤΑ η με courier έρχονται?(Παραγγελία από eglobalcentral.eu)” Με courier παρέλαβα, αλλά δεν θυμάμαι με ποιο courier. Όταν παραλάβεις με το καλό τράβα προσεκτικά ένα καλό unboxing γιατί το δικό μου note 2 είχε θέμα στην οθόνη. :confused: :confused: Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk