Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 88.
-
Ειμαι σε διλημμα και χρειαζομαι βοηθεια (αν ξερει καποιος απ αυτα). Θελω να φωτογραφιζω περισσοτερο τοπια και λιγοτερο εμενα ή φιλους μου. Η εντυπωση μου ειναι οτι αν θελει να βγαλεις μακρινη φωτο με ζοομ, δε θα καταφερεις ποτε με κινητο, οσο καλη καμερα και να χει. Αυτο ομως μπορει να το κανει μια πολυ καλη compact καμερα (πχ η Sony Cybershot DSC-WX220) ή θα πρεπει οπωςσδηποτε να αγορασω DSLR για να καταλαβω διαφορα σε σχεση με το κινητο?
-
ok..Σ ευχαριστω
-
Καλησπερα. Επειδη εχω καιρο να μπω...για το redmi pro εχουν σταματησει οριστικα οι αναβαθμισεις? Αν ναι, ποια ηταν η τελευταια διαθεσιμη ROM για να την περασω?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από steliosmp21: “καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω το redmi pro και δε μου συγχρονιζει το λογαρισμο απο χθες που περασα τη νεα rom...Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα?? ” Είχες κάνει Factory Reset ή ακόμη καλύτερα Format Data πριν βάλεις την νέα ROM ?Ποια ROM είχες στην συσκευή σου πριν κάνεις την αναβάθμιση ? ” Εχω κάνει factory reset... Είχα περάσει πριν 2-3 μήνες μια ρομ. Δε θυμάμαι ποια ήταν γτ είμαι από κινητό.
-
καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω το redmi pro και δε μου συγχρονιζει το λογαρισμο απο χθες που περασα τη νεα rom...Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα??
-
Δε μπορώ να ανεβάσω το screen shot... Μου γράφει σφάλμα σύνδεσης στο λογαριασμό μ. Πατάω πάνω κ δε μ το ανοίγει καν
-
Καλησπέρα σας. Μου γράφει αυτό από την ώρα π έκανα αναβάθμιση. Ξέρεις κάνεις γτ δε συγχρονίζεται?
-
καλησπερα....το Redmi Pro θα παρει miui10??
-
φορτιστη για redmi pro?
Μήνυμαοκ....ευχαριστω
-
φορτιστη για redmi pro?
Μήνυμακαλημερα παιδια. εχασα το φορτιστη του κινητου μου και πηρα ενα καλωδιο για να κανω τη δουλεια μου και το εβαλα σε 1 παλιο ανταπτορα που ειχα και κανει 15 ωρες να φορτισει. Πως μπορω να βρω ενα καλο φορτιστη για το redmi pro, και να ειμαι σιγουρος οτι ειναι συμβατος με το κινητο μου? μη δωσω 30 ευρω και τα δωσω αδικα.....
-
Redmi pro αναβάθμιση
ΜήνυμαΤοσο απλό? Ευχαριστώ
-
Redmi pro αναβάθμιση
Μήνυμαπερασα το τελευταιο twrp και εκανα nadroind backup....τωρα πως περναω το Miui 9??
-
Redmi pro αναβάθμιση
Μήνυμαοκ....ευχαριστω =============== Οκτ 19th 2017, 4:23pm =============== πως γινετε το nandroid backup??
-
Redmi pro αναβάθμιση
Μήνυμαωραια... σ ευχαριστω. θα το κοιταξω κατι αλλο: δεν εχει γινει αναβαθμιση στο Android 7 στο Redmi Pro? ειχα ακουσει οτι θα αναβαθμιστει αλλα ειδα εδω οτι εχει ακομα Android 6