Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 88.
-
fastboot
Μήνυμανα ρωτησω κατι αλλο...γινετε με την Αγγλοκινεζικη εκδοση που κατεβασα να βαλω playstore και ελληνικο πληκτρολογιο?....μονο αυτο με ενδιαφερει, κι ας ειναι στα Αγγλικα
-
fastboot
Μήνυμαοκ....το ειδα πριν στις οδηγιες. μου γραφει τωρα download ok....περιμενε να κανει reboot αλλιως θα κανω αυτο που γραφει ο οδηγος =============== Ιουν 20th 2017, 8:57pm =============== το κατεβασα....ειναι βεβαια Αγγλοκινεζικο και δεν εχει και google play.... πρεπει να κατεβασω τωρα την Ελληνικη rom για ολα αυτα?
-
fastboot
Μήνυμαοχι και ολα αλλα προχωραω...εχω φτασει στο σημειο που παταω download. μου δειχνει την κοκκινη γραμμη κατω μετα ενω κανονικα πρεπει να γινει κιτρινη και να αρχισει το download μου βγαζει αυτο (μισο) =============== Ιουν 20th 2017, 8:34pm =============== PMt changed from the ROM it must be downloaded =============== Ιουν 20th 2017, 8:37pm =============== να το και σε φωτο =============== Ιουν 20th 2017, 8:45pm =============== βρηκα την απαντηση στις οδηγιες που μου ειχατε στειλει....ελπιζω να μη σ…
-
fastboot
Μήνυμαεννοειται....περιμενε λιγο =============== Ιουν 20th 2017, 8:11pm =============== οκ φιλε. το καταφερα. ειχα στο SP στα Κινεζικα και τωρα που το κατεβασα Αγγλικο το ανοιξε κανονικα το αρχειο
-
fastboot
Μήνυμαναι. απο εκει μου ειχαν πει =============== Ιουν 20th 2017, 7:23pm =============== μηπως πρεπει να αντικαταστησω το αρχειο MT6797_Android_scatter που μου βγαζει οτι ειναι invalid?...δεν ξερω τι αλλο να κανω
-
fastboot
ΜήνυμαXiaomi MIUI Official Forum =============== Ιουν 20th 2017, 6:56pm =============== απο δω δεν ειναι official?
-
fastboot
Μήνυμαπροσπαθησα πολλες φορες να το κανω και μου βγαζε συνεχεια σφαλματα και τα παρατησα. και ειπα να το ξεκλειδωσω πρωτα να δω τι θα κανω μετα αλλα ουτε αυτο καταφερα να κανω =============== Ιουν 20th 2017, 6:35pm =============== προσπαθησα να το κανω με αυτο τον τροπο: Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) τα εκανα ολα σωστα μεχρι το σημειο που λεει για το MT6797_Android_scatter Μολις πατησα εκει μου εβγαλε αυτο το σφαλμα: the load scatter file is invalid =============== Ιο…
-
fastboot
Μήνυμαειχα ανεβασει φωτο πριν λιγες μερες. η rom Μου ειναι unofficial
-
fastboot
Μήνυμαμε adb commands πως γινετε? =============== Ιουν 20th 2017, 6:20pm =============== ευχαριστω....το ανοιξα τωρα παω να ξεκλειδωσω το bootlander και μου γραφει: current account is not bound to this device τι σημαινει αυτο?
-
fastboot
Μήνυμαμετα ανοιγει κανονικα ομως. δεν εμφανιζει το fastboot
-
fastboot
Μήνυμα1ον: πατουσα μαζι και τα 2 κουμπια για 5-6 δευτερολεπτα και τιποτα...μετα πατησα πρωτα το Power και μετα το V- και τιποτα...μετα το V- πρωτα και στη συνεχεια το Power....το αποτελεσμα παντα το ιδιο. εκανε κανονικη εκκινηση
-
fastboot
Μήνυμακαλησπερα. ξερει κανενας πως μπορω να μπω σε fastboot mode εκτος απο το να πατησω volume down + power? εχω προσπαθησει πανω απο 1000 φορες μ αυτο τον τροπο και δεν ανοιγει. Υπαρχει αλλος τροπος?
-
προβλημα με mi pc suite
Μήνυμανα σιγουρευτω γτ ειναι 2GB μην το κατεβαζω μια ωρα αδικα....παλι καλα =============== Ιουν 17th 2017, 7:18pm =============== the load scatter file is invalid....αυτο λεει τωρα....παραιτουμε οταν ανοιγω αυτο το αρχειο μου το γραφει MT6797_Android_scatter
-
προβλημα με mi pc suite
Μήνυμασιγουρα μπορω να το εγκαταστησω αυτο χωρις να ξεκλειδωσω το bootloader?
-
προβλημα με mi pc suite
Μήνυμαααα...οκ... Νομιζα οτι θα γλιτωσω τη fastboot που ηταν πιο ευκολη και το εκανα με το 2ο τροπο. Νομιζα οτι και μου τους 2 τροπους το αποτελεσμα ηταν το ιδιο....Παλι απ την αρχη λοιπον να δω αν μπορεσω να το κανω με το fastboot =============== Ιουν 17th 2017, 4:53pm =============== τη developer ή τη stable? μην τις κατεβαζω και τις 2 γτ ειναι τεραστιες
-
προβλημα με mi pc suite
Μήνυμααυτο εκανα. το εκανα μεσω recovery που ειναι πιο ευκολο αλλα τιποτα
-
προβλημα με mi pc suite
Μήνυμαεκανα ακριβως αυτα που διαβασα. κατεβασα την επισημη και εκει που πηγαιναν ολα καλα και την επελεξα μεσω uploader, μου γραφει " could't verify update package" το κατεβασα απο δω MIUI ROM for Redmi Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
προβλημα με mi pc suite
ΜήνυμαΕυχαριστω. Ειχα χρονια να διαβασω τοσο πολυ....Εδω εχει official ή πρεπει να μπω στη σελιδα της Xiaomi?
-
προβλημα με mi pc suite
Μήνυμαθα τα καταφερω. που θα μου παει. θα κατεβασω μια official που ειναι ευκολο και αν τα καταφερω με την official θα βαλω μετα την Ελληνικη
-
προβλημα με mi pc suite
Μήνυματωρα καταλαβα γτ δεν καταφερα πριν να το ξεκλειδωσω. Δεν ειναι official η rom που εχω. Και τωρα? να τα κατεβασω μια official απο δω και μετα να ζητησω εγκριση?