Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-88 από 88.

• προβλημα με mi pc suite

steliosmp21 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια. Προσπαθησα να ξεκλειδωσω το bootloader αλλα τζιφος. θα το ξανακανω και ελπιζω να τα καταφερω. απ οτι βλεπω δεν ειναι δυσκολο να την περασω. Αν καταφερω αυτη τη φορα να ξεκλειδωσω το bootloader θα τα καταφερω. Πηγα να το κανω πριν αλλα μου εβγαλε κατι Κινεζικα και δεν καταλαβα αν ηταν επιβεβαιωση ή οχι. Μετα ειδα οτι δεν ηταν επιβεβαιωση και ειναι ακομα κλειδωμενο

Μήνυμα

το να προσπαθησω ειναι μια λεξη δεν το χω καθολου μ αυτο το θεμα. με το LG Που ειχα παλια τα εκανε ολα μονο του. ποτε δεν ειχε χρειαστει να κανω κατι μονος μου και εχω μεσανυχτα

Μήνυμα

ναι. το ξερω οτι ειναι μαιμου. τι πρεπει να κανω ομως? να τους το παω παω να το φτιαξουν ή να κανω μια προσπαθεια και ο Θεος βοηθος?

Μήνυμα

αυτα εδω μου γραφει

Μήνυμα

Ναι. αυτο το ξερω. Αλλα υπαρχει official rom με ελληνικα? ΑΠ οτι εχω καταλαβει δεν υπαρχει

Μήνυμα

MIUI Global 8.0 stable 8.0.0.1 (MHQMIDG) αυτο μου γραφει Οσο για την εγγυηση, καπου το διαβασα και με ταρακουνησε αλλα αφου δεν ισχυει μια χαρα =============== Ιουν 17th 2017, 2:29pm =============== το Redmi Pro εχω. Το αγορασα προχθες απο το Umifone.gr

Μήνυμα

σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια αλλα επειδη δε μπορω με τιποτα να βγαλω ακρη. ασε που φοβαμαι μη χασω και την εγγυηση ακομα δεν το πηρα. μαλλον θα το αφηδω ετσι και στο μελλον βλεπουμε

Μήνυμα

προσπαθω να συνδεθω στο MI Pc Suite και μου λεει οτι πρεπει να κανω update στη συσκευη μου για να συνδεθω. update ομως δε μπορω να κανω γτ μου λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις.... ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω?