Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.

• Παράθεση από makis1024: “Μήνυμα #5424 του @spideman3 κρύβει την απάντηση και μάλιστα στην είχε δώσει σε εσένα. ” Συγγνώμη, κάθομαι και ρωτάω πράγματα που υπάρχουν και στους οδηγούς. Απλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ όπως θέλω ...

• Παράθεση από makis1024: “Εδώ xiaomi-miui-hellas-8.0_gemini_arΩma_Stable_V10.0.1.0.zip ” Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να πάω ακόμα σε android 8. Θα ήθελα να δω πρωτα πως τα πάει από μπαταρία και τέτοια μέχρι να την περάσω

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από thanos233: “Πέρασα την xtrv 9.5.2.0 και θέλω να απενεργοποιήσω το app vault. Πως το κάνω ? ” Παράθεση από thanos233: “Παράθεση από amavroudis: “Settings, Homescreen & recently, app voult. ” Δεν μου την έχει την επιλογή.. ” Γιατί πέρασες αυτήν; Στην XTRV 10.0.1.0 που έχω υπάρχει αυτή η δυνατότητα ” Που βρήκες την 10.0.1.0?? Εδώ έχει μόνο μέχρι 9.5.2.0...

• Παράθεση από amavroudis: “Settings, Homescreen & recently, app voult. ” Δεν μου την έχει την επιλογή..

• Πέρασα την xtrv 9.5.2.0 και θέλω να απενεργοποιήσω το app vault. Πως το κάνω ?

• Θέλω να κάνω μια ερώτηση, χαζή μάλλον και νομίζω ξέρω την απάντηση, απλά θέλω να είμαι σίγουρος.. Αν περάσω την τελευταία dev rom που είναι με android 8, μπορώ να γυρίσω πίσω σε dev ή stable που είναι με android 7, έτσι?

• Ισχύει ότι όποιος θέλει να πουλήσει το mi5, όπως σκεφτόμουν και εγώ κάποια στιγμή, θα πρέπει να το σκοτώσει, να το δώσει 100-120 το πολύ. Αυτό φυσικά συμβαίνει επειδή πλέον τα low-mid range (της xiaomi ειδικά) έχουν επιδόσεις περσινών και προπέρσινων μοντέλων. Και φυσικά, ποιος νοήμων άνθρωπος θα πάει να δώσει 140 για 2 χρόνια κοντα 3 τηλεφωνο ενώ με τα ίδια παίρνει καινούριο και φετινό.. βέβαια, το mi5 έχει μερικά πραγματάκια που δεν θα βρεις στις καινούριες low-mid range συσκευές, όπως το πολύ…

• Hardware Test

thanos233 - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “στο test πάντα ακούγεται παραπανω απο το κανονικό οπότε ρίξε και το καθάρισμα σου. ” Έχεις δίκιο. 'Έβαλα και άλλες εφαρμογές για hardware test και σε κάποιες ακουγόταν λιγότερο. Το καθάρισα, δεν είδα διαφορά δυστυχώς.. Από εδώ και πέρα θα το παρακολουθήσω να δω πως πάει και στην τελική παίρνω ένα ανταλλακτικό και τελείωσε η δουλειά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

• Hardware Test

Μήνυμα

Αναβάθμισα και μπήκα στο test, επιτέλους! Έκανα και το receiver test και ακουγόταν μια χαρά, τι να πω .. Θα δοκιμάσω να αλλάξω και region αργότερα μήπως και έχει κάποια διαφορά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

• Hardware Test

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πρέπει να αναβαθμίσεις το κινητό. Τσεκαρε τι bootloader εχει αρχικα. Το είχα δει αυτό το πρόβλημα που αναφερεις σε παλιές ρομς ” όντως υπάρχει πιο καινούρια rom και θα την περάσω και επιστρέφω για ενημέρωση. Ευχαριστώ Βέβαια όλο αυτό γίνεται για να τεστάρω αν λειτουργεί σωστά το ear speaker του κινητού. Μου έκανε κάποια παράπονα ο πατέρας μου ότι δεν ακούγεται δυνατά (πάει λέω κουφάθηκε ), αλλά όντως έχει πέσει η ένταση του. Το έχω δυναμώσει στο φουλ από τα volume κουμπ…

• Hardware Test

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πατάς 5-6 φορές συνεχόμενα πάνω στο kernel version και δεν μπαίνει στο CIT ? ” Ακριβώς

• Hardware Test

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μέσα από twrp γίνεται. Περιμενε να βρω τον οδηγό... Έλα, δες εδώ: TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video) ” Ευχαριστώ για το βίντεο. Έτσι τα έκανα. Δυστυχώς τίποτα, πάλι δεν μπορώ να μπω στο hardware test..

• Hardware Test

Μήνυμα

Βρε παιδιά, πως κάνω factory reset στην xtrv stable ??? Είδα κάπου τον NasDriver να λέει για Dalvik art cache + data + cache. Αρκεί μόνο αυτό? Κράτησα Back up από όλα.

• Hardware Test

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Πάρε backup και κάνε factory reset, εάν έχεις υπόνοια για hardware failure, λογικά θα μπορείς μετά να μπεις cit. ” Ευτυχώς χρησιμοποιεί 2 εφαρμογές όλες και όλες και δεν θα μπλέξω . Θα το κάνω reset. Το δικό μου φοβάμαι να ακουμπήσω που το έχω γεμάτο Ευχαριστώ, θα επανέλθω για να ενημερώσω

• Hardware Test

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δεν ανεβάζεις ένα screenshot από το about phone; ”

• Hardware Test

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Πάτησες επτά φορές στον Kernel και δεν σε βάζει cit; ” Λέει "έναρξη cit, παρακαλώ περιμένετε" και δεν γίνεται τίποτα..

• Hardware Test

Μήνυμα

Καλησπέρα, Στο MI 5X του πατέρα μου δεν ακούγεται δυνατά σε κλήση αυτός που του μιλάει. Θέλω να μπω στο Hardware test να κάνω τις δοκιμές, ίσως και καλιμπράρισμα αν υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να μπω στο Hardware test, ούτε πληκτρολογώντας το *#*#64663#*#* ούτε πηγαίνοντας από την έκδοση kernel. Καμιά ιδέα? Μπορώ να το φτιάξω κάπως? Υπάρχει άλλος τρόπος να μπω στο hardware test? Ευχαριστώ

• MI5 Pro επανεκκινει μόνο του!

thanos233 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν ξέρω να σου πω...αλλά γιατί τόσο άγχος με την μητρική ? Πρώτα ξεκινάμε με έλεγχο στα πιο απλά ” χαχαχα Ναι, δίκιο έχεις, απλά αν είναι θέμα μητρικής θα πάω σε άλλο τηλέφωνο , δεν θα μπω σε διαδικασία επισκευής. Επίσης, σε λίγο καιρό ετοιμάζομαι να πάω εξωτερικό για κάποιο χρονικό διάστημα και θέλω να έχω επιλύσει το θέμα μέχρι τότε και δεν πρέπει με τίποτα να μείνω με τηλέφωνο που δεν είναι πλήρως λειτουργικό. Εκτός από τα παραπάνω είμαι και στρατό και οι ελεύθερες μ…

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για να δεις εάν είναι πρόβλημα λειτουργικού , καλό θα είναι να περάσεις μία fastboot rom ” Δηλαδή αν δεν είναι θέμα λειτουργικού θα είναι θέμα μητρικής έτσι? Θέμα μπαταρίας δεν νομίζω, γιατί 1) το έχω φορτισμένο και συνεχίζει να κάνει επανεκκινήσεις και 2) μετά την επανεκκίνηση άντε να έχει πέσει 2% η μπαταρία

Μήνυμα

Τίποτα, πάλι τα ίδια, ξανα έκλεισε.. Να κάνω factory reset? Υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα? Να περάσω άλλη rom? Πλακέτα τελικά? Τι να συμβαίνει άραγε?