Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.
-
Οκ, το έκανα και επέλεξα να κλείσει το κινητό. Το ανοίγω και είχε κολλήσει αρκετή ώρα στο logo της XTRV να φορτώνει. Το έκλεισα και μετά όλα καλά (δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά δούλεψε), συνέχισε και μπήκε στο interface. Το δουλεύω λίγη ώρα τώρα και φαίνεται να είναι εντάξει, θα δούμε ... Επίσης, πιο παλιά, είχα πάθει το εξής. Θέλω να μου πείτε αν έχει καμία σχέση.. Είχα φορτισμένο στο φουλ το κινητό και βάζω το βράδυ cosmote tv στο κινητό να δω και το πρωι ξυπνάω και είχε κλείσει από μπαταρία αφο…
-
[list=1][*] [/list]Παράθεση από NasDriver: “Δεν δοκιμάζεις πρώτα έναν καθαρισμό cache + dalvik cache από το TWRP ? ” Το έχω κάμποση ώρα το κινητό και το δουλεύω, είναι μια χαρά. Οπότε μιλάμε για πολύ τυχαίες επανεκκινισεις. Αν κάνω αυτό που αναφέρεις, θα χάσω κάτι από δεδομένα; Να κρατήσω κάποιο backup από κάτι συγκεκριμένο;
-
Παντα την ελληνική, πότε κάνενα πρόβλημαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59476/
-
Καλησπέρα Σήμερα, εκεί που χαζευα στο Facebook, το κινητό επανεκκίνησε μόνο του. Μετά από λίγη ώρα , με πήρανε τηλέφωνο και εκεί που μιλούσα κάνει πάλι επανεκκίνηση. Επίσης, κάθε φορά που θα ανοίξω την εφαρμογή του chrome θα κάνει επανεκκίνηση μετά από λίγα δευτερόλεπτα browsing μέσω της εφαρμογής. Αυτή τη στιγμή που γράφω, χρησιμοποιώ Mozilla και όλα καλά. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;; Μήπως είναι σημάδια ότι η μητρική πάει να μας την κάνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Παράθεση από skiathos: “Καλησπέρα παιδιά εχω mi5 9.5.2.0 stable και ειναι κομπλε εκτος οτι αν το αφήσω τη νύχτα η πολλές ωρες κλείνει μονο τ κ ζητάει πιν της σιμ...τι φταίει; ” Βγάλε το pin Μου το κάνει και εμένα κάποιες φορές έτσι στο άκυρο. Ούτε εγώ ξέρω γιατί.. Δεν είναι ότι σου ζητάει απλά το pin, κάνει reset η κάρτα (ή κάρτες) sim που έχεις. Εγώ που δεν έχω pin για τις κάρτες, απλά τρώνε το σκάλωμα για λίγα δευτερόλεπτα, κάνουν reset (βλέπω δηλαδή πάνω δεξιά που δείχνει το σήμα των καρτών ν…
-
Δεν άνοιγε το Mi5 Pro
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τώρα λειτουργεί καλά; Μπορεί να έπαθε βαριά αποφόρτιση. Μη το αφήνεις να πέφτει τόσο χαμηλά στη μπαταρία. ” Ναι, μια χαρά, δεν έχει κανένα θέμα.. Από τη στιγμή που άνοιξε όλα είναι φυσιολογικά, όπως πριν.. Δεν τον έχω ακούσει ξανά τον όρο. Όταν τελικά άνοιξε το κινητό, είχε φτάσει στο 30%. Το είχα αφήσει γύρω στη μισή ώρα στη φόρτιση οπότε δικαιολογείται το ποσοστό. Αν είχε πάθει τη βαθιά αποφόρτιση που αναφέρεις, δεν θα του έπαιρνε περισσότερη ώρα για να φτάσει στο ίδι…
-
Δεν άνοιγε το Mi5 Pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα, Πριν λίγες μέρες, πέφτω το βράδυ για ύπνο και αφήνω το κινητό να παίζει μια ταινία στο cosmote tv go ( κάτι που κάνω αρκετά συχνά). Ξυπνάω το πρωί, το κινητό δεν άνοιγε.. Οκ λέω, έκλεισε από μπαταρία, όλο το βράδυ έπαιζε.. Πάω να το βάλω στη φόρτιση και τίποτα.. Δεν άναβε καν το φως ειδοποιήσεων στο μπροστινό μέρος. Αφήνω το κινητό να φορτίσει και μετά από λίγη ώρα το ακουμπάω στο πίσω μέρος, στην μπαταρία και είχε ζεσταθεί. Ωστόσο, συνέχιζε να μην ανταπροκίνεται καθόλου, ο…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από giogalatas: “Παιδια κατεβασα το twrp_santoni_3.2.1-0_miui-hellas και ειμαι στο τελευταιο βημα του ποστ για να μπω στο twrp απλα δυσκολευομαι με την τελευταια εντολη που λεει fastboot recovery recovery.img τι ακριβως πρεπει να γραψω εκει? ” χαχαχα Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ την πρώτη φορά! Τόσο χαζό αυτό το κόλλημα Φοβόμουν τόσο πολύ την πρώτη φορά μην κάνω καμιά βλακεία που κόλλησα εκεί και μόλις το ξεπέρασα λέω, οοοκκ... γελοίο
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δεν βάζεις την εφαρμογή sure από το play store να δεις μπας και δουλέψει το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο; ” Τρίτες εφαρμογές δουλεύουν κανονικά και αυτή που προτείνεις
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > εγκατστημένες εφαρμογές > βρες την εφαρμογή και δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό δεδομένων ” Τα ίδια..
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Γράφω εδώ, γιατί δεν ξέρω που αλλού να το γράψω Έχω εγκαταστήσει την τελευταία ελληνική stable rom για το xiaomi mi 5. Ανοίγω την εφαρμογή "MI Τηλεχειριστήριο" , πατάω προσθήκη τηλεχειριστηρίου, επιλέγω TV και μετά LG και εκεί κρασάρει η εφαρμογή. Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα της rom? (Στο mi a1 του πατέρα μου που έχω περάσει κι εκεί την ελληνική rom, η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά).
-
ΜήνυμαΕπίσης, κάτι που ξέχασα να αναφέρω.. Μετά την εγκατάσταση της ρομ, πηγαίνεις πίσω για να κάνεις το reboot, πατάω reboot, bootloader και μετά μου έβγαλε επιλογή εγκατάστασης της TWRP. Εκεί ξετσέκαρα τις 2 επιλογές που είχε και πάτησα "Do not install". Έκανα καλά ή έπρεπε να την εγκαταστήσω?
-
ΜήνυμαΝαι, το προχώρησα κανονικά, όλα καλά! Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Περνάω την ελληνική ρομ στο mi5x και στην εγκατάσταση της ρομ μου βγάζει αυτό στη φωτογραφία. Έχει γίνει κάποιο λάθος ή προχωράω κανονικά?
-
Επειδή δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ άλλο σήμερα, δεν θα ξεκινήσω ακόμα την διαδικασία αν και φαίνεται γρήγορη. Ωστόσο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ασχοληθήκατε τόσο πολύ μαζί μου! Είμαι αρχάριος ακόμα και χρειάζομαι επιβεβαίωση πριν κάνω το οτιδήποτε. Και πάλι ευχαριστώ και καλό βράδυ =============== Φεβ 17th 2018, 7:21pm =============== Καλησπέρα παιδιά Μου ήρθε μήνυμα ότι εγκρίθηκε το αίτημα για το ξεκλείδωμα και όντως μπήκα στο Mi Unlock και προχώρησα για το ξεκλείδωμα, αλλά στο 99% έβγαλε e…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Άρα έχεις κάνει αίτηση και έχεις πάρει έγκριση κανονικά. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο θέμα; Από drivers είσαι OK; Βάζεις το κινητό σε fastboot mode όπως χρειάζεται; ” Ναι, τους τσέκαρα τους drivers όλα μια χαρά. Τελικά άλλαξα browser και με άφησε να κάνω την αίτηση για unlock με το δικό του mi account. (Πριν 2 μέρες έκανα την ίδια διαδικασία για το δικό μου , το mi5). =============== Φεβ 16th 2018, 8:11pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Σε αφήνει να…