Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Redmi 5A - Mic πρόβλημα!
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Φίλος έχει το Redmi 5A με rom version global 9.6.2.0. Μην ζητήσετε φώτο από το κινητό (ρομ) γιατί δεν τον βρίσκω εύκολα! Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν βάλει ανοιχτή ακρόαση δεν τον ακούνε! Μόνο με ανοιχτή ακρόαση μπορεί να μιλήσει με κάποιον! Το κινητό έχει 2 μικρόφωνα;;;; Μου φαίνεται περίεργο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα σε μιας φίλης άλλαξα οθόνη στο κινητό! Προς έκπληξη μου όμως το κινητό δεν ανοίγει! Όταν το πήρα ήταν ανοικτό και εγώ το έκλεισα! Όταν λέω δεν ανοίγει, δείχνει το logo mui για λίγα δευετερόλεπτα και μετά τίποτα, έχω την εντύπωση ότι κλείνει! Μόνο σε fastboot Μπορώ να μπω! Το κινητό δεν ήταν unlocked και είχε την global έκδοση! Δόκίμασα με test point και ενώ έγινε το flash μια χαρά και πάλι δυστυχώς κάνει τα ίδια! Τι μπορώ να κάνω;;; Ευχαριστώ!
-
Mido Xposed!
ΜήνυμαΚαλημέρα και πάλι! Ακολούθησα τις οδηγίες από το Official Xposed από XDA και μου δούλεψε μια χαρά! Μόνο που το Module που έβαλα "APP LOCALE" δουλεύει μια χαρά σε κάποιες εφαρμογές και σε κάποιες όχι! Τώρα είδα και την απάντηση σου για το Second Space. Ειλικρινά δεν το ήξερα! Δεν έχω ψάξει καν τι είναι το second space! Θα το κοιτάξω! Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Mido Xposed!
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Πριν βάλω topic έψαξα λίγο αλλά επειδή δεν βρήκα και σίγουρα πράγματα είπα να ρωτήσω εδώ τα παιδιά! Θα ψάξω τα Links που μου έδωσες και θα δω αν θα τα καταφέρω! Επειδή βάζω το κινητό με γλώσσα English θέλω κάποια/ες συγκεκριμένες εφαρμογές να δουλεύουν στα Ελληνικά και βρήκα ότι γίνεται με module από το xposed. Έτσι άρχισα να ψάχνω για το xposed αν μπένει κλπ.....! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
-
Mido Xposed!
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους! Έχω την dev greek rom 8.2.1, μπορώ να βάλω xposed;;;; Κάτι βρήκα στο internet αλλά δεν είμαι σίγουρος λόγω nougat! Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα παιδιά! Λοιπόν έκανα αυτά που μου είπατε! Με το 3.0.2 δούλεψε κανονικά το Format Data! Όμως η ROM Αρώμα κόλησε πάλι! Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν κολάει η ROM αλλά το touch, δηλαδή με το που πατήσω μια φορά στην οθόνη "χάνεται" το touch! Με τα κουμπιά όμως συνεχίζει και δουλεύει η εγκατάσταση! Βέβαια φοβήθηκα να συνεχίσω μην μου κάνει κανα κόλπο με το touch και έτσι έβαλα την απλή η οποία μπήκε κανονικά και bootαρε το τηλέφωνο μια χαρά! Τώρα το αφήνω έτσι;;; Εννοώ δεν βάζω πιο καιν…
-
Ναι αλλά δεν μου βγάζει το menu του recovery που ήταν στα κινέζικα! Απλά δεν κάνει τίποτα! Μένει στο MI logo! Τώρα τι άλλο να κάνω;;; Καμιά ιδέα;;; =============== Ιαν 3rd 2018, 7:15pm =============== Καμιά βοήθεια παιδιά;;; Δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμα και το τηλ δεν ανοίγει, μόνο fastboot! Ευχαριστώ!
-
Παιδιά την βοήθεια σας! Έκανα όλα τα βήματα, ξεκλείδωσα bootloader κανονικά, flashara twrp και αφου καθάρισα caches και data πήγα να κάνω install το ROM. Στη επιλογή να επιλέξω γλώσσα για το menu του aroma πάτησα english και ξαφνικά κόλησε! Το έκλεισα από το power και από τότε δεν μπορώ να μπω σε recovery mode παρά μόνο σε fastboot! Τι να κάνω???? Την βοήθεια σας, ευχαριστώ!
-
Παιδιά καλημέρα! Πρόσφατα πήρα για τη μάνα το Redmi 4A global version forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47911/ Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να του βάλω οπωσδήποτε κάποια dev για τον unlock ή να συνεχίσω όπως είναι! Επίσης σκέφτομαι να του βάλω την stable και όχι την dev ελληνική ROM επειδή θα είναι της μάνας και δεν θα παίζουμε κάθε λίγο και λιγάκι με το κινητό! Τι λέτε; Δεν θέλω να το αφήσω όπως είναι γιατί έχει πολύ άχρηστο πρόγραμμα, θέλω να είναι όσο…