Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.

• Κι εγώ έχω παραγγείλει την ίδια με τον dentnick παραπάνω! Περιμένω κι εγώ να μου έρθει!

• Εγώ σκεφτόμουν από το icon set που είναι στο /system/media/theme/deafult το αρχείο icons, που είναι zipαρισμενο, να σβήσω εικονίδια που δεν θέλω! Έτσι λογικά δεν θα τα βρει όταν τα ζητήσει και θα βάλει τα original! Είναι μια ιδέα! Σκέφτομαι να το δοκιμάσω!

• MIUI Icon αλλαγή!

galimana - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους και όλες! Έχω το Redmi Note 4x (Mido) με την ελληνική έκδοση 7.7.13 beta, TWRP και root! Σε κάποιες εφαρμογές που εγκαθιστώ, παρατηρώ ότι δεν μπένει το original icon της εφαρμογής. Αυτό γίνεται προφανώς λόγω του launcher. Πως θα μπορούσα να αντικαταστήσω τα icons με τα stock icons των εφαρμογών; π.χ του Root explorer! Ευχαριστώ πολύ!

• @NasDriver Ναι θα περιμένω! Μόλις το ξεκλειδώσω θα μείνει για πάντα το ξεκλείδωμα ή μπορεί να κλειδώσει αργότερα με κάποιο rom update;;; Ευχαριστώ!

• Καλησπέρα παιδιά! Περιμένω το οκ από Xiaomi για unlock! Όπως είπα και σε άλλο thread το κινητό μου ήρθε ξεκλείδωτο με global rom! Flashara σήμερα μια dev rom και διαπίστωσα μετά ότι ο bootloader κλειδώθηκε! Αυτό σημαίνει ότι ξεκλειδώθηκε χωρίς official τρόπο σωστά;; Αν έρθει το ΟΚ από Xiaomi και το ξεκλειδώσω, θα μείνει για πάντα το ξεκλείδωμα;; Επίσης δοκίμασα μήπως και δεν έχω ενημερωθεί για το ΟΚ και μου βγάζει την παρακάτω εικόνα! Πρέπει να περιμένω ακόμα, τουλάχιστον τις ώρες που αναφέρει σ…

• Περί ξεκλειδώματος!

galimana - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Αχααα! Η rom που έχω, είναι η 8.2.10.0 και είναι η τελευταία global! Είχα ανεβάσει πριν λίγες μέρες screenshot και μου είχατε πει ότι είναι η τελευταία global! Το έχω πάρει από το Unifone

• Περί ξεκλειδώματος!

galimana - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους και όλες! Λοιπόν μέχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα για άδεια ξεκλειδώματος αλλά αφού κατέβασα το mi unlock και έκανα όλη την διαδικασία για unlock, μόλις πατάω unlock μου λέει "Device Unlocked" και "No need to repeat unlock". Αυτό σημαίνει ότι έχω άδεια ξεκλειδώματος της συσκευής ή όχι; Ευχαριστώ!

• Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου! Ναι θα περιμένω πρώτα για την έγκριση και μετα θα συνεχίσω! Σε ευχαριστώ και πάλι!

• Γνωρίζω ότι qualcom = snapdragon, απλά μου έκανε εντύπωση το ότι ενώ είναι σε fastboot η συσκευή στο device manager του PC αντί για qualcom κάτι, στα ports βλέπω Mediatek Preload USB Vcom! Επίσης ανέφερα ότι κατέβασα το AIDA64 και λέει ότι ΟΚ η CPU είναι snapdragon. Επίσης έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα! =============== Ιουν 27th 2017, 9:56am =============== Παιδιά καλημέρα και πάλι! Θα με βοηθήσει κάποιος? Ακολουθώ τον οδηγό για TWRP κι ας είμαι με global? Επίσης το ιδιο για root? Μπορεί κάποι…

• Καλημέρα παιδιά! Νέος με Mido εδώ! Πήρα κι εγώ το Mido και έχω κάποιες απορίες σαν παιδί κι εγώ! Λοιπόν το σύνδεσα στο internet και έκανε μονο του αναβάθμιση σε 8.2.10.0..... ήταν 8.2.4.0 αν θυμάμαι καλά! (Εγώ πάτησα update system). 1ον) Αυτή είναι η τελευταία global? 2ον το τσέκαρα και είδα ότι έχει ξεκλείδωτο bootloader! Για να περάσω TWRP ακολουθώ τα βήματα στο νήμα για την ελληνική rom μέχρι εκεί που περνάω το recovey? (ή χρειάζεται να περάσω καμιά del rom?) και 3ον) για root τι κάνω? Ευχαρι…