Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 147.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikos153: “σφραγισμένο από το εργοστάσιο αλλά ξεκλείδωτο ” Σφραγισμένο από το κατάστημα και τον προμηθευτή του...δεν βγαίνουν από το εργοστάσιο έτσι... Μπορείς να δεις πόσο εύκολο είναι να ξανά κλείσει το κουτί και να δείχνει εργοστασιακό: ... ” Ναι. Το πρώτο που σκέφτεται κανείς είναι ότι αυτό που φαίνεται σφραγισμένο από το εργοστάσιο, δεν είναι σφραγισμένο από το εργοστάσιο αλλά κάποιος στο κατάστημα το έχει ανοίξει και έχει ξανακλείσει το κουτί όπως δείχ…
-
Παράθεση από DaRk_dOg: “Καλημέρα παίδες. ...η συσκευή μου είναι προφανώς το κινέζικο μοντέλο το οποίο ήρθε ξεκλείδωτο (άγνωστο πώς) με την global. ... ” Το ότι σου ήρθε καινούργιο σφραγισμένο από το εργοστάσιο αλλά ξεκλείδωτο (και το ότι σε άλλους έρχονται xiaomi σφραγισμένα αλλά με unofficial vendor rom) μπορεί να έχει μόνο μία λογική εξήγηση ...
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosprov: “Καλημέρα σας! Αγόρασα και εγω το κτήνος χτες και περιμένω να έρθει! στην περιγραφή έλεγε Xiaomi Mi Mix 2 4G Phablet Global Version. (από gearbest). Στις γλώσσες πιο κάτω αναφέρει Language: Indonesian, Malay, English, Spanish, French, Polish, Portuguese, Roumanian, Vietnamese, Turkish, Czech, Russian, Ukrainian, Hindi, Marathi, Bengli, Gujarati, Punjabi, Assamese, Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam, Nepali, Odia, Arabic, Thai, Burmese, Urdu, Persian, Hebrew, Korean, Simpli…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από kotlid: “Εχω την εντυπωση οτι ο μηχανικος ηχος ειναι οτα αναβυν τα υπερυθρα λαμπακια για το night mode. Μηπως ανοιγοκλεινες τα φωτα οταν το ακουγες;” Όχι άλλα κάτι με βοηθάει αυτό που λες. Την έχουμε στο σαλόνι όταν βλέπουμε ταινίες. Το μισό σαλόνι έχει κανονικά φώτα και το άλλο μισό είναι χωρίς. Οπότε λες να αναβοσβήνει τα leds; Και τι να κάνουμε τώρα; Να απενεργοποιησουμε το night vision, όσο είμαστε στο σπίτι; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted” Έχει νομίζω …
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Η κάμερα κατά τη γνώμη μου είναι για να παρακολουθούμε το σπίτι μας κατά την απουσια μας. Οταν είσαι σπίτι δεν υπάρχει λόγος παρακολούθησης για μένα. Οπότε την βγάζεις από την πρίζα. ” Ναι προφανώς είναι για όταν είσαι έξω και το να την βγάζεις από την πρίζα είναι σίγουρα μια λύση, αν και λίγο άβολο για μερικούς. Ίσως με διακοπτάκια πριν τις πρίζες να διευκολύνεται λίγο... Ή ίσως με έναν διακόπτη πριν την πρίζα της κάμερας, ο οποίος ενεργοποιείται μέσω WiFi. Τον οποίο τ…
-
Παράθεση από Thracia: “Και η google τις επαφές σου την τοποθεσία σου τις φωτογραφίες σου,κτλ. Θεωρητικά δεν τα βλέπουν Get use to it! ” Για τη Google το ξέρω εξαρχής ότι όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με εφαρμογές της αποθηκεύονται σε σέρβερ της Google (Gmail, Contacts, Google Maps, Google Drive etc). Και ελπίζω ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να τηρείται η πολιτική privacy εσωτερικά, και να μην την χακέψουν εξωτερικά (όχι επειδή μας αγαπάει αλλά για να προστατεύσει την χρημα…
-
Καλησπέρα Έχω μια Mijia Camera 1080p και χρησιμοποιώ το MiHome. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πόσο ασφαλές είναι από άποψη privacy η χρήση IP camera. Πως ακριβώς λειτουργεί η σύνδεση? Η κάμερα κάνει streaming της εικόνας στο ίντερνετ και η εφαρμογή MiHome συνδέεται και λαμβάνει? Το MiHome συνδέεται στο δικό μου IP που έχει δώσει ο ISP μου στο ρούτερ μου και λαμβάνει ή η κάμερα στέλνει την εικόνα σε σέρβερ της Xiaomi και το MiHome συνδέεται σε αυτόν τον σέρβερ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Icestein: “ ... Και πως θα περάσω developer rom χωρίς unlocked bootlader ?” Δοκίμασε από fastboot
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Icestein: “ ... Όμως η official stable global έχει ελληνικά ? ...” Ναι, έχει όλες τις γλώσσες
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από Icestein: “Καλησπέρα και από εμένα . Μόλις χθες παρέλαβα το mix 2 και ειναι πραγματικά πολύ όμορφο . Έχω όμως μια απορία μιας και είναι το πρώτο μου xiaomi κινητό. Έχει την stable έκδοση (8.5.6.0) η οποία έχει κινέζικα και αγγλικά . Είδα την ελληνική ρομ που βγήκε εδώ στο φόρουμ (7.10.12) αλλά έχω ψιλομπερδευτεί με τις εκδόσεις . Η ελληνική αυτή ειναι η dev έκδοση . 'Άρα για να την φλασάρω πρέπει να φλασάρω πρώτα την κινέζικη dev και μετά να περάσω την ελληνική έτσι ώστε να πάει απο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “@nikos153 Λογικά η επίσημη global πρέπει να έχει ελληνικά Αν δεις κι εδώ λένε ελληνικό μενού.” Ναι το ξέρω, οι global και οι ρομ του xiaomi.eu έχουν όλες τις γλώσσες. Εννοώ ότι δεν είναι λόγος να μην πάρει κάποιος το ΜΙΧ2 αν τυχόν δεν έχει βγει ελληνική ρομ στο xiaomi-miui.gr
-
mi mix η mi mix 2 τι λετε?
ΜήνυμαΠαράθεση από antonisgr: “...Επειδη δεν εχω εμπειρια απο xiaomi απο αναβαθμισεις πως παει ?nougat θα παρει πχ το mix? ” Οι αναβαθμίσεις στην επίσημη Global έκδοση του ΜΙΧ δεν είναι τόσο συχνές Υπάρχει επίσημη κινέζικη Developer Rom με Android 7 (MIUI 9) οπότε λογικά κάποια στιγμή θα περάσει και στις Stable Mi MIX Official China/Global Developer/Stable ROM Collections (Updated 24.09.17) - Mi MIX - Xiaomi MIUI Official Forum Υπάρχει ωστόσο ήδη έκδοση στο xiaomi.eu με Android 7: MIUI 9 - 7.10.12 | X…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαH επίσημη Global και η έκδοση της xiaomi.eu, δεν έχουν ελληνικά ?
-
mi mix η mi mix 2 τι λετε?
ΜήνυμαΣτην Αθήνα δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει πρόβλημα με το 4G σε σχέση με προηγούμενη συσκευή που είχε όλες τις μπάντες (αλλά αυτό είναι η αίσθησή μου, όχι αποτέλεσμα μετρήσεων) Λογικά αν είσαι σε μεγάλη πόλη, αυτός ο παράγοντας δεν θα πρέπει να βαραίνει πολύ. Η πιο σημαντική βελτίωση στο ΜΙΧ2 είναι η κάμερα καθώς στο MIX είναι μετριότατη. Μια άλλη διαφορά είναι το ακουστικό όπου λογικά το πραγματικό ακουστικό του MIX2 θα αποδίδει καλύτερα από το πιεζοηλεκτρικό του ΜΙΧ. (σε χώρους με αρκετό θόρυβο…
-
Παράθεση από jimger: “... Αν κάποιος δεν θέλει κάποιο συγκεκριμένο magisk module (Πχ εγώ ήθελα appa systemizer για titanium και hosts adblock) καλύτερα για μένα να βάλει το supersu ” Θα πρέπει να σταθμίσει όμως ότι το λογισμικό που βάζει (που έχει την μεγαλύτερη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα της συσκευής) είναι κλειστού κώδικα από μια άγνωστη περίεργη κινέζικη εταιρία (στην καλύτερη περίπτωση)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από nikos153: “Παράθεση από ktsak: “Ωπ, εγω δεν ειδα κατι. Για να το κοιταξω .... Δυστυχως με την αλλαγη του value απο 1 σε 0 στο build.prop δεν διορθωνεται η καμερα, η δε Gcamera ....κρασαρει .... Αρα επανερχομαστε στην τιμη 1, οπου η μανισια καμερα δουλευει μια χαρα, η δε Gcamera συνεχιζει να τραβαει αναποδα !!!!! Θα ζησουμε χωρις selfie μεχρι την αλλη Παρασκευη που θα δοθει Rom .... ” Αλλάζεις τη δηλωμένη γωνία τοποθέτησης του αισθητήρα που βρίσκεται στο αρχείο m…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Ωπ, εγω δεν ειδα κατι. Για να το κοιταξω .... Δυστυχως με την αλλαγη του value απο 1 σε 0 στο build.prop δεν διορθωνεται η καμερα, η δε Gcamera ....κρασαρει .... Αρα επανερχομαστε στην τιμη 1, οπου η μανισια καμερα δουλευει μια χαρα, η δε Gcamera συνεχιζει να τραβαει αναποδα !!!!! Θα ζησουμε χωρις selfie μεχρι την αλλη Παρασκευη που θα δοθει Rom ....” Αλλάζεις τη δηλωμένη γωνία τοποθέτησης του αισθητήρα που βρίσκεται στο αρχείο msm8996_camera.xml που υπάρχει στον κατάλογο /e…