Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 147.

• RE:

nikos153 - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris839: “καλησπερα η ressurection remix εχει ελληνικα? απο bugs και τετοια?δουλευουν ολα κανονικα?Ευχαριστω” Ναι, σε stock Android βασίζεται, έχει όλες τις γλώσσες Έχει ένα bug κατά την ανοικτή ακρόαση στο speaker, ο συνομιλητής ακούει τη φωνή του. Υπάρχει ένα fix (στην ουσία τα audio blobs από το marshmallow) το οποίο όμως δημιουργεί ένα διαφορετικό bug, δεν λειτουργεί το Bluetooth audio για μουσική

• Παράθεση από z953rr: “Μερικες φωτο σε λιγοστο φως.....τωρα τι λενε για κακη καμερα δε ξερω.... ... Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν είναι και πολύ καλές Δυστυχώς η κάμερα του μιξ είναι πολύ μέτρια

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από z953rr: “Πήγαινε στα δικαιώματα κ αφαιρεσε τα.. Εμενα καμμια 20 αρια εφαρμογες ζηταν δικαιώματα αναγνωσης επαφων... Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι τα αφαίρεσα Αλλά κρασάρει με τη μία όταν το τρέχω Δεν ξέρω αν είναι λόγω δικαιωμάτων ή επειδή έχω RR και όχι MIUI

• Παράθεση από z953rr: “Δοκιμάστε αυτη την καμερα!! cloud.tapatalk.com/s/59390eb9c…GDROID.BLOGSPOT.IN%7D.apk Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ζητάει πρόσβαση στις επαφές, λίγο περίεργο για camera app

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Jinthegod: “ ...Το κατέβασα αλλά αυτήν την εντολή δεν μου την εμφανίζει κάπου... Έχει διαφορά persist. Εκτός από αυτό.” Γράψε το μόνος σου τότε Sent from my MI MIX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Jinthegod: “Πολύ αναλυτικός!! Μπράβο σου και ευχαριστώ!! Αυτό το Hal απο που μπορώ να το κατεβάσω; όσο για την Google camera, μια που κατέβασα και την άνοιξε τελικά, μπορεί να βγάλει φώτο, δεν μπορεί όμως να τραβήξει βίντεο , πετάει error, υποθετω πως δεν υποστηρίζει εγγραφή βίντεο κάποιο Google Camera app..” Δεν το κατεβάζεις τo HAL3, το ενεργοποιείς Κατέβασε το Buidprop Editor από το Google Play, άνοιξε το και άλλαξε το persist.camera.HAL3.enabled=0 σε persist.camera.HAL3.enabled=…

• Παράθεση από Jinthegod: “Παράθεση από nikos153: “Ναι καλό και το Open Camera, με πολλές ρυθμίσεις. Επίσης σίγουρα έχει νόημα να έχει κανείς και το Google Camera γιατί έχει αλγόριθμο για να πετυχαίνει bokeh effect (blurred background) που δεν έχει καμιά άλλη εφαρμογή (εκτός αν έχει δύο κάμερες η συσκευή). Επίσης έχει panorama και sphere Το Camera 2 probe, τι σου επιστρέφει, Level 3 ή Legacy? ” Αυτό εδώ μου δείχνει. Καλό είναι η κακό; το Google Camera που το βρίσκω ομως; είναι συμβατό με το κινητό…

• Παράθεση από PontiosDA: “Παράθεση από nickkon: “Πως αλλάζω launcher??? το κατεβάζεις σαν εφαρμογή από play store και το εγκαθιστάς ” και θα βελτιωθεί η φωτό και το βίντεο λόγο του launcher ???παίζει ρόλο ?? ” Ο launcher θα σου λύσει το πρόβλημα που θέμα που ανέφερες για το πως σβήνεις μια συντόμευση γρήγορα. Επίσης έχουν και πάρα πολλές επιπλέον παραμετροποιήσεις του περιβάλλοντος χρήστη που δεν έχει ο stock launcher. Ο NOVA έχει όλες τις βελτιώσεις του PIXEL launcher και δυνατότητα για περαιτέρ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PontiosDA: “... Τα 15 ευρώ τα πήρε το ταχυδρομείο ως τέλη κτλ . προστέθηκαν στα 130 του τελωνείου. ... ” Τα ταχυδρομικά δεν πληρώνονται προκαταβολικά ? Sent from my MI Mix using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PontiosDA: “ ... Μία ερώτηση όπως είπε και ο προλαλησας , καμία εφαρμογή καλή για κάμερα??(φωτός και βίντεο) και πείτε μου ρε παιδιά πως σβήνω μια συντόμευση απ την κεντρική οθόνη?? Γιατί όταν κρατάω ενα εικονίδιο πατημένο και το πάω πάνω στην οθόνη μου βγάζει μόνο απεγκατασταση” Footej Camera Βάλε ένα άλλο launcher όπως NOVA ή APEX Sent from my MI Mix using Tapatalk

• Παράθεση από PontiosDA: “Ευχαριστω παρα πολυ παιδια ναι τα χω τα χαρτια και τις εκτυπώσεις απο paypal, το θέμα είναι πόυ να πάω και πως να τους βρώ αφού κανείς δεν σηκώνει τηλέφωνο ??? έχει κανεις ιδέα ?? ” €130 / 24% = €542 Αφού κάνει παραπάνω, γιατί πιστεύεις ότι θα πάρεις κάτι πίσω? Τα €15 που πλήρωσες για ταχυδρομείο εννοείς τα πλήρωσες στο Gearbest?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από koylis: “ ... Τον έναν τον αντάπτορα το δουλεύω κανονικά σε ένα λαπτοπακι Samsung, δουλεύουν όλα 3 θύρεςusb sd micro SD hdmi όλα κομπλέ. Άλλαξα το κινητό έχει τα θέματα που προανέφερα. ...” Αφού έχεις λάπτοπ, σύνδεσε το κινητό στο λάπτοπ, σύνδεσε και την μνήμη SD ή το USB stick ότι είναι αυτό που θες να δεις, και αντίγραψέ τα με copy & paste Παράθεση από koylis: “... Όταν λέμε otg πως το βλέπουμε;” How-different-is-a-normal-usb-cable-from-OTG-usb-cable Sent from my MI Mix using Tapa…

• Παράθεση από koylis: “Ο ένας είναι αυτός Xiaomi USB-C male - micro USB female - Skroutz.gr Και εβαζα πάνω κατευθείαν ένα micro USB 64, δεν το αναγνώριζε. Έχω κ αυτό : Amazon.com: SMK-Link USB-C Hub / Mini Docking Station (VP6920): Computers & Accessories που έβαζα και usb και την sd και μου έλεγε μορφοποίηση. Είχα από το προηγούμενο κινητό μια sd και ήθελα να περάσω πράγματα κατευθείαν δεν μπορώ να κάνω φορμάτ. ” Έχω την εντύπωση ότι αυτά που έχεις δεν είναι OTG και άρα δεν θα μπορούσαν να κάνου…

• Παράθεση από koylis: “Καλημέρα παιδιά εχει δοκιμάσει κάνεις με ανταπτορακι να συνδέσει κάρτα μνήμης η usb,γιατί εχθές πάλευα με δύο ανταπτορες ένα cσε micro USB και ένα άλλο αντάπτορα που βάζεις πάνω μνήμη usb κτλ, και στα δύο μου έβγαζε αδύνατη η αναγνώριση μονάδας παρακαλώ κάντε φορμάτ και δεν του έκανα,έχει κάνεις γνώμη πάνω στο θέμα; ” To ανταπτοράκι είναι OTG (On The Go) ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “όχι καθαρά στο ΕΛΤΑ της περιοχής σου. Απλά νομίζω θέλουν δήλωση αφμ όταν το πληρώνεις στο ταχυδρομείο!” Πόσα ζητάνε για αμοιβή εκτελωνισμού? Sent from my MI Mix using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “όχι με τα ΕΛΤΑ δεν χρειάζεται σου έρχεται η λυπητερή κατευθείαν στο ΕΛΤΑ της περιοχής σου και πιο φθηνά από κούριερ. Τουλάχιστον δεν τρέχεις εσυ.” Ναι δεν τρέχεις, αλλά δεν χρειάζεται να τους στείλεις κάποια εξουσιοδότηση για να το εκτελωνήσουν εκ μέρους σου? Sent from my MI Mix using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PontiosDA: “φιλε απο που το πήρες ,σε ποσο καιρο ηρθε και πες μας κι αν πληρωσες τελωνειο κτλ..γιατι κι εγω το περιμενω 1 μηνα και παραπανω και ειν κολλημένο ατο τελωνειο της Θεσσαλονίκης 11 μερες τωρα...” Αφού έμεινε στο τελωνείο, δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια για να σου έρθει? Sent from my MI Mix using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από koylis: “... Εγώ εδώ δεν ξέρω εάν θέλω κ έχω το χρόνο να ασχοληθώ έχω Ελληνικά έχω play store έχω έκδοση 8.2.4.0 πρέπει να μπω στην διαδικασία για ροοτ; ενημερώσεις θα έχει αυτόματα μέσω ίντερνετ η θα τις κατεβάζω αρχείο ζιπ κ θα τις κάνω 3γω; Ευχαριστώ πολύ” Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ή να μπεις σε κάποια διαδικασία. Αφού έχεις επίσημη έκδοση, θα λαμβάνεις ενημερώσεις (οι οποίες όμως στην global έκδοση που έχεις δεν είναι συχνές) Sent from my MI Mix using Tapatalk

• Παράθεση από z953rr: “... Προσπαθησα να ανανεωσω το αραβικο καρτοκινητο. Για να γινει η ανανεωση πληκτρολογω πρπ 25 ψηφια. (ussd code) ενω με το s7 μπορουσα με το ΜΙΧ εμφανίζεται το μηνυμα "ο αριθμός ειναι πολυ μεγαλος" κ δε μπορω να ανανεωσω το χρόνο ομιλίας.... HELP!!!!!!” Ποιο dialer app χρησιμοποιείς? Δοκίμασε κάποιο άλλο Sent from my MIX using Tapatalk

• Παράθεση από PontiosDA: “σ ευχαριστω πολύ για τις διευκρινήσεις για αρχη το κιν μου παν πως θα χει αγγλικα και κινέζικα οποτε ναι λογικα θα χει αυτη που λες..ομως μου παν οτι ΕΧΕΙ το Google play ηδη εγκατεστημενο!!! Αρα ??? ” Χμ, τότε σίγουρα δεν θα είναι official rom. Η official china δεν έχει Google Play. H official global έχει όλες τις γλώσσες, όχι μόνο κινέζικα και αγγλικά. Θα μπορούσε να είναι η official china και να έβαζαν αυτοί το Google Play, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα σου έστελναν την συ…