Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 147.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Προσωπικά δε γνωρίζω ποιες μεθόδους ακολουθούν, αλλά σίγουρα δεν είναι επίσημες! ” Επίσημες μπορεί να μην είναι, αλλά μήπως είναι ημιεπίσημες ? Είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάθονται για κάθε μία από τις δεκάδες χιλιάδες συσκευές που διαθέτουν να κάνουν login, να περάσουν το MI Account τους, να ξεκλειδώσουν το bootloader, να περάσουν την μαϊμουδορόμ, και να ξανακλειδώσουν το bootloader (ακόμα και με τα κινέζικα επίπεδα των μισθών)
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ο bootloader είναι κλειδωμένος. Επειδή όμως έχει αναφερθεί ότι το κινητό ξεκλειδώνει ακόμη και με αυτήν την μαϊμουδο - ROM, κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader αρχικά. ” Ευχαριστώ Δεν έχω καταλάβει κάτι. Ο vendor/reseller/ενδιάμεσος κινέζος για να εγκαταστήσει την μαϊμουδορόμ, ξεκλείδωσε το bootloader, την εγκατέστησε και τον ξανακλείδωσε?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Η rom αυτή είναι unofficial rom πειραγμένη από το κατάστημα που το πήρε. Για αρχή βάλε drivers στον υπολογιστή σου από το πρώτο Link της υπογραφής μου και κατόπιν κάνε έλεγχο του bootloader με τον παρακάτω οδηγό. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Για αυτό το κινητό το πέρασμα της Ελληνικής rom είναι μονόδρομος διότι κυκλοφορεί μόνο για την αγορά της Κίνας και δεν διαθέτει Global Rom παρά μόνο Άγγλο - Κινεζική. ” οκ Το fastboote getvar …
-
MI MIX 2
ΜήνυμαΣύμφωνα με το GearBest, αν δεν είναι κινεζική πρωταπριλιά σήμερα, οι προδιαγραφές του ΜΙ ΜΙΧ 2 είναι: Xiaomi Mi MIX 2 4G Phablet Main Features: Display: 6.4 inch 2540 x 1440 AMOLED screen CPU: Snapdragon 835 Octa Core 2.45GHz GPU: Adreno 540 System: MIUI 9 ( Android 7.1 ) Camera: 19.0MP rear camera + 13.0MP front camera Xiaomi Mi MIX 2 4G Phablet-848.91 and Online Shopping | GearBest.com Mobile Sent from my MI MIX using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ioannis Sillignakis: “ Με την ευκαιρία να ρωτήσω, στην 7 έκδοση του Android δεν πάει αυτή η συκευή;” Με MIUI όχι για την ώρα (αλλά ίσως και πότε), πάει όμως με LINEAGE Sent from my MI MIX using Tapatalk
-
Παράθεση από recep: “Παράθεση από MIUI_ART: “όλα οκ τώρα ? ” Ε ναι!!!! Το μόνο που πρέπει να διορθώσω πλέον είναι να καταφέρω να σβήσω τις άλλες TWRP γιατί όταν κάνω επανεκκίνηση μαπίνει στην TWRP RC1 ” Από που να τις σβήσεις ? Κάνεις επανεκκίνηση το σύστημα, όχι recovery, και μπαίνει στο recovery ? Αν εννοείς ότι μπαίνει στο recovery αλλά δεν είναι αυτό που περίμενες, δοκίμασε να φλασάρεις αυτό που θες (στο recovery του Smarty σίγουρα λειτουργεί η αφή στην οθόνη) και κάνει αμέσως boot σε αυτό
-
MI MIX - LineageOS ROM
ΜήνυμαΚαι μία ακόμα καλύτερη, η RESURRECTION REMIX: [ROM][UNOFFICIAL] [7.1.1] Resurrection Remix… | Xiaomi Mi MIX Sent from my MI MIX using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisrip1313 @gmail.com: “παιδια καλησπέρα χρόνια πολλά.Ήθελα να ρωτήσω το εξής:αξίζει η αγορά του mi mix από άποψη κάμερας κ μπαταρίας?” Μπαταρία πολύ καλή Κάμερα μέτρια, κυρίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού Δεν είναι ότι δεν κάνεις τη δουλειά σου αλλά αν η φωτογραφική είναι βασική χρήση, κοίτα αλλού Sent from my MI MIX using Tapatalk
-
Mi MIX official rom??
ΜήνυμαΕπίσης, εδώ έχει τρεις μεθόδους φλασαρίσματος νέας ρομ: Xiaomi MIUI Official Forum Θεωρητικά οι πρώτες δύο μέθοδοι δεν απαιτούν unlocked bootloader για να περάσεις official rom, αφού ήδη έχεις περάσει μία official. Sent from my MI MIX using Tapatalk
-
Mi MIX official rom??
ΜήνυμαΜε γεια! Ναι βάλε την official global stable 8.2.1.0, είναι καλή και σταθερή Σε δεύτερο στάδιο, αν θελήσεις να δοκιμάσεις open source Android (γιατί η xiaomi δεν δίνει τον κώδικα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει το λειτουργικό από πίσω χωρίς να το ξέρεις), δες αυτό: showthread.php?t=3574745 Sent from my MI MIX using Tapatalk
-
MI MIX - LineageOS ROM
ΜήνυμαΈχει βγει ένα unofficial build του Lineage 14.1 για MΙ MIX Λειτουργεί καλά, παρότι η xiaomi δεν έχει δημοσιεύσει τον kernel του MIX Mi MIX (lithium) Lineage 14.1 [Unofficial] 0… | Xiaomi Mi MIX Γιατί είναι κρίμα να παιδεύεται κανείς με το MIUI όταν έχει το καλύτερο hardware Σε αυτή την φάση δεν λειτουργεί ο αισθητήρας εγγύτητας και το DT2W
-
Δεν ξέρω για τις συσκευές xiaomi που κυκλοφορούν επισήμως στην Ευρώπη από την xiaomi και που μπορεί κάποιος να αγοράσει στην Ελλάδα, αναφέρομαι μόνο στις συσκευές που αγοράζει κανείς από κίνα (συνήθως γιατί προορίζονται μόνο για κίνα και δεν κυκλοφορούν σε άλλες χώρες). Γιατί στο ΜΙΧ που πήρα, απ’ ότι είδα στα φόρουμ που κοίταζα, πάρα πολλοί είχαν κάποια μαϊμού vendor rom. Εφόσον για το πέρασμα αυτής της ρομ μαϊμούς τα κουτιά δεν τα ανοίγουν τα καταστήματα, φαντάζομαι εννοούμε ότι τα κουτιά τα α…
-
Γιατί οι περισσότερες συσκευές από κίνα έρχονται πειραγμένες ? δεν έχω καταλάβει Τι κερδίζουν τα μαγαζιά που βάζουν πειραγμένες ρομ, αφού δεν τους το ζητάει ο πελάτης ? Και μάλιστα για να το κάνουν αυτό αποσφραγίζουν τη συσκευασία της συσκευής ενώ οι περισσότεροι πελάτες θα ήθελαν σφραγισμένη συσκευασία
-
Παράθεση από jimger: “Όχι safety net niet:P Αλλά υπάρχει xposed module που γυρνάει πάντα valid response στο cts profile του safety net. To μόνο κακό είναι ότι για κάποιο λόγο παρότι systemless root κλπ δεν περνάει integrity test ” Στο MIUI μάλλον απαιτείται official rom και locked bootloader =============== Μαρ 29th 2017, 12:13am =============== Παράθεση από geotzia: “Επειδή το έχω ψάξει λίγο το θέμα και σε 3 διαφορετικές συσκευές εμένα με root μου δούλευε σε όλες αλλά μετά από το xposed δηλαδή …
-
Το Safety Net Check, το περνάς? Έχω την Epic Rom, με systemless root, SuperSU, suhide, Magisk, Xposed αλλά για Magisk, αλλά το Safety Net δεν μπορώ να κάνω να το περάσει Αν πέρα από ρουτ, ελέγχει για επίσημη Ρομ, και για κλειδωμένο bootloader, δεν θα το περάσει ποτέ ... Sent from my MIX using Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Το κάνει και στο δικό μου Redmi Note 2, πολύ πιθανό να είναι και πρόβλημα τους Viber ” Εμένα μου το κάνει και στο Hangouts, και σε μικρότερο βαθμό και στο WhatsApp Στις GSM κλήσεις με ανοικτή ακρόαση, δεν μου το κάνει Εσένα σου είχε στο Viber αυτή τη συμπεριφορά από την αρχή που είχες την συσκευή ή παρουσιάστηκε ως bug από κάποια στιγμή ? =============== Μαρ 19th 2017, 1:25pm =============== Αυτό το πρόβλημα συνεχίζει να μου το κάνει και στην 7.3.16 Το έχει κανείς άλλος …
-
Xiaomi mix
ΜήνυμαΑυτή η συσκευή είναι όντως προβληματική σε αυτό το θέμα Λόγω του ότι δεν έχει κενό μεταξύ του σώματος και της οθόνης, είναι μεγάλη η πιθανότητα να σπάσει η οθόνη σε μια πτώση. Αν συνδυαστεί με το γεγονός ότι: - Δεν κυκλοφορεί επισήμως στην Ευρώπη - Δεν υπάρχει εγγύηση - Δεν υπάρχουν επισκευαστές έστω με πληρωμή - Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά - Η συσκευή παράγεται σε μικρή ποσότητα και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά από χαλασμένες συσκευές θέλει να την γουστάρεις πολύ για να την αγοράσεις