Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-147 από 147.
-
Vendor ROM στο ΜΙ ΜΙΧ ?
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να κάνεις ένα Factory Reset την συσκευή σου και να την ξανασετάρεις από την αρχή, όπως όταν ήταν καινούργια. Θα τα χάσεις όλα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά. ” Ευχαριστώ, τελικά μόνο αυτό ήταν η λύση
-
Vendor ROM στο ΜΙ ΜΙΧ ?
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Η Rom είναι μαϊμού και ο bootloader ξεκλείδωτος με τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) περνάς official Remind note3 pro ” Ευχαριστώ Πέρασα με το MI FLASH τη τελευταία Official Developer Rom Fastboot version, όλα καλά. Πέρασα μετά την τελευταία EU ROM xiaomi.eu_multi_MIMix_7.2.16_v8-6.0.zip (με το twrp-3.0.2-0-rc2-eu-lithium.img δεν δούλευε η οθόνη αφής αλλά με το MiMixTWRPSmarty.img ήταν οκ) Το πρόβλημα που έχω είναι ότι μου βγάζ…
-
Vendor ROM στο ΜΙ ΜΙΧ ?
ΜήνυμαΠαίδες καλησπέρα Μόλις παρέλαβα και εγώ το MI MIX! Έχω το εξής θέμα, η έκδοση που έχει μέσα φαίνεται να μην είναι η official, γράφει MIUI Global 8 | Stable 8.0.7.0(MAHCNDI) Είναι Vendor ROM ε ? Έτρεξα το fastboot oem device info και δείχνει "Device unlocked: true c:\Program Files\ADB platform-tools>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: false (bootloader) …
-
Ναι, λέει ότι θα στείλουν τις φωτογραφίες σου στον προμηθευτή τους να τις ελέγξει πρώτα Και ότι λόγω της κινέζικης πρωτοχρονιάς ο προμηθευτής θα απαντήσει μετά την επιστροφή στην εργασία. Όταν λάβουν το password, θα σε ενημερώσουν. Ερώτηση δική μου: Δεν είναι αυτοί οι προμηθευτές ? Υπάρχει και τρίτος που μεσολαβεί μεταξύ αυτών και της XIAOMI ?
-
Παράθεση από sakis112: “You sent to me, the devices Xiaomi mi mix. The devices was pre-installed vendor rom!, with play store and Greek language. I install official rom, with the program MiPCSuite. But the devices are pre-installed acconut,, mi account ID 1665229731, and that is locked, and is not mine account. I cannt to delete, because i donnt know the password ( of ID 1665229731 ). Mine account: mi account ID 1621952466, and i know my password. I have asked from etotalk many time, i sent emai…
-
Παράθεση από sakis112: “Ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Εστειλα ενα email sto pay pal, οπου του ζηταω να τους στειλω φωτογραφιες, απο το πχ thread sto xiaomi.com. πως μπορω να ανεβασω φωτο στο paypal?? ” Can I provide additional information or evidence to help resolve a claim? paypal.com/us/selfhelp/article…p-resolve-a-claim-FAQ1455
-
Παράθεση από sakis112: “... =============== Ιαν 23rd 2017, 10:40am =============== εκανα dispute. Δεν εχω εμπειρια απο την διαδικασια. =============== Ιαν 23rd 2017, 3:02pm =============== ανταλαξαμε email, και από το pay pal εγραψαν κατι για τις 12 Φεβρουαριο,, τελειωνει η διαδικασια? δεν μπορεσα να το καταλαβω. ” PAYPAL - Disputes, claims, chargebacks, and bank reversals H διαδικασία ξεκινάει με ένα DISPUTE, και αν δεν βρεθεί λύση κλιμακώνεται σε CLAIM Μάλλον σου είπαν για 12/2 γιατί έχετε 20 …