Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 93.

• Εγώ γιατί εδώ και κανενα μήνα χρησιμοποιώ το Google assistant για τις λάμπες που εχω; Το mi home app το έχω mainland China απο την αρχή και πριν κανένα μήνα ενεργοποίησα το mi home στο Google assistant και δουλευουν. Και από το κινητό μέσω GA και μέσω android TV Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

kotlid - - Amazfit

Μήνυμα

Ναι έχεις δίκαιο. Νόμιζα ότι αναφέρεσαι σε πραγματικό βασικό μεταβολισμό που είναι πολύ δύσκολο και όχι στον κατά προσέγγιση ΒΜ. Ναι αυτό που λες μπορεί να το έχει Sent from my Hi9Air using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

kotlid - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από the_dynamite: “Στο daily overview γράφει τις θερμίδες που έκαψες συνολικά με βάση: 1. τα βήματα που έκανες από περπάτημα και 2. τις δραστηριότητες (running, walking, κτλ) Δεν υπολογίζει τις θερμίδες που καις ως οργανισμός όταν δεν κινείσαι ή όταν κοιμάσαι. ” Αυτο δεν μπορει να το κανει λογω hardware. Μετραει κινηση το ρολοι.Πως θα μετρησει τις θερμιδες που καις οταν δε κινησε? Αυτο που ζητας μπορεις να το δεις μονο απο εξειδικευμένα μηχανηματα που μετρανε τον βασικο μεταβολισμο και …

• RE:

kotlid - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από the_dynamite: “Από τα reviews που κοίταξα αυτά βρήκα ως μειονεκτήματα της 2.8.0.5 σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις: 1) Δεν δείχνει στο ρολόι πόσο διάστημα πέρασε από την τελευταία φόρτιση. 2) Όταν είσαι σε δραστηριότητα π.χ running και κάνεις swipe προς τα δεξιά δεν γίνεται pause αυτόματα. 3) Δεν μπορείς να ελέγξεις πλέον την μουσική από το ρολόι όταν έχεις ενεργοποιήσει μια δραστηριότητα. Παρακαλώ κάποιο μέλος ας μου πει αν στην νέα έκδοση το ρολόι υπολογίζει σωστά τις θερμίδες …

• Στις ρυθμίσεις του arming mode ποιους σενσορες έχεις trigger; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @RpMz Βοήθησε με λίγο. Πριν φύγεις πατάς το διακοπτη και οπλίζει ο συναγερμός. Στον συναγερμό έχεις trigger τον αισθητήρα στην κεντρική πόρτα οκ; Έτσι όταν επιστρέφεις και ανοιξεις την πόρτα ο συναγερμός θα χτυπήσει αμεσσα απλά μετα από 15 δευτερόλεπτα ξαναχτυπά το ringtone που έβαλες στο σενάριο και στέλνει ειδοποίηση. Το έχεις δοκιμάσει έτσι και δεν χτύπησε ο συναγερμός όταν μπήκες; Εφοσον έχεις trigger τον αισθητήρα της πόρτας ο συναγερμός θα χτυπήσει αμεσσα , το σενάριο που έκανες είναι διαφ…

• Όταν φεύγεις τον οπλιζεις τον συναγερμό; Γιατί αν είναι οπλισμένος και ανοιξεις την πόρτα θα χτυπήσει ο συναγερμός. Αυτό που έκανες δεν κατάλαβα σε τι σε χρησιμεύει. Απλά όταν μπαίνεις σπίτι μετά από 15 Δευτέρα χτυπάει το gateway.

• Παράθεση από akis111: “Καλησπερα σε όλους,λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να βρω λύση.Με ενεργοποιημένο το alarm (από το Wireless switch),ερχόμενος στο σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα,πως μπορώ να έχω λίγα δεύτερα delay time μέχρι να πατήσω πάλι το switch? Sent from my iPhone using Tapatalk” Δεν υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα και δεν ξέρω αν το προσθέσουν αργότερα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Αυτό είναι για το τι θα ενεργοποιεί τον συναγερμό όταν τον έχεις οπλισμένο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Πρέπει να είναι σε arm mode για να στείλει notifications Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Όχι αυτό είναι router όχι modem. Οπότε θα το συνδέσεις στο modem της forthnet και απλά θα συνδέονται οι συσκευές στο Xiaomi και όχι στο thomson Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @thodorisls ναι εγώ την έχω εδώ και 5 μερες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Εντωμεταξυ σε κάποια από τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει διορθωθεί το θέμα με τις ώρες. Πλέον χρησιμοποιεί είτε σε αυτοματισμους/timers είτε στην κάμερα την τοπική ώρα !!! Να λέμε και τα καλά τους χαχα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @Ikariapower η aqara camera ειναι ble gateway? Γιατι δεν μου την εμφανιζει στην επιλογη ble gateway

• AmazFit bt Xiaomi

kotlid - - Amazfit

Μήνυμα

αν ενοεις οτι επεσε 6% και ξυπνησες και ειχε 94% και οχι οτι ειχε 6% οταν ξυπνησε ναι ειναι φυσιολογικο νομιζω. Με χαλαρη χρηση notification και καμια gps session παει κοντα στις 4-5 μερες.

• Μάλλον έχεις δίκαιο. Η μία εντολή ακυρώνει την άλλη. Πρέπει ταυτόχρονα να είναι ανοιχτή και κλειστή η πόρτα. Μάλλον θα αρκεστω στο δεύτερο σενάριο που δουλεύει όπως θέλω. Όταν αγοράσω και άλλους αισθητήρες θα ορίσω να μην υπάρχει κίνηση σε όλους τους αισθητήρες και θα είμαι κομπλέ νομίζω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Παιδιά θα ήθελα μια άποψη. Θέλω να κάνω ένα σενάριο όπου όταν φεύγω από το σπίτι να ενεργοποιητε ο συναγερμός. Έκανα λοιπόν το παρακάτω σενάριο αλλά δεν λειτουργεί ποτέ. Ενώ το δεύτερο σενάριο λειτουργεί απλά το θέμα είναι ότι μπορεί να είμαι στο σπίτι αλλά σε δωμάτιο άλλο. ( Μόνο ένα ανιχνευτή έχω στο κύριο χώρο του σπιτιού). Είναι κάτι που μου διαφεύγει; 8986a5e8dd008d965f818a0875bbe1dd.jpg576910df3882c370ce17c1b701aca662.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Εγώ τα έχω από τον Οκτώβριο περίπου του 15 και δεν έχω αλλάξει μπαταρία. Είχα πάρει με προπαραγγελια το πρώτο σετ που είχε κυκλοφορήσει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Μαλλον θα ψαξω να βρω κουτι διακπτη εξωτερικο οποτε θα το κοτσαρω πανω απο την παλια τρυπα του διακοπτη και θα βαλω τον διακοπτη γιατι λογω ενοικιου δεν μπορω να σκαψω τους τοιχους. Θα προεξεχει ο διακοπτης αλλα δεν με πολυ πειραζει.