Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 93.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Παράθεση από kotlid: “@RASTAVIPER μπορείς αν εχεις temperature sensor. Πατας πανω εκει και μετα εχει πανω δεξια manage πατας και επιλεγεις τι θελεις να εμφανιζεται. Μετα τα κρατας πατημενα και τα φέρνεις πανω πανω να εμφανιζονται ” Δέν καταλαβα ? που πατας ?” Οπουδήποτε μέσα στο πλαίσιοc6c7e4191030817b248faf47e1a723d1.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Εκεινα αν δεν κανω λαος ειναι rf. Rf δεν ποστηριζει το gateway. Τωρα αν βγαλουν κατι αλλο δεν εχω ακουσει. Εγω σκεφτηκα να κουβαλαω μαζι μου το switch αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι γρηγορη η επανασυνδεση με το gateway ωστε να γινεται σχετικα γρηγορα και η απενεργοποιηση του συναγερμου. Εδω μεσα στο σπιτι και πολλες φορες αργει και κολλαςι το switch. Το αλλο που σκεφτηκα ειναι να κολλησω το switch καπου κρυφα εκτος σπιτιου μεσα στην πολυκατοικια ωστε να το παταω καθε φορα που βγαινω και μπαινω…
-
Παράθεση από Michkal91: “Απλά η μλκια είναι ότι πάντα έρχεται ειδοποίηση στο κινητό ότι χτύπησε, γιατί ουσιαστικά οπλίζει. Εντωμεταξύ τα έχει παίξει το θέμα με τους σενσορες και το gateway να ανάβει. Τώρα δεν άναβε καν με τη κίνηση... Sent from my iPhone using Tapatalk ” Κοιτα και εμενα καποιες φορές τρώει κολλήματα. Μην ξεχνας οτι οι server βρίσκονται κίνα και πολλες φορε υπάρχει πρόβλημα. Αν και ο αισθητηρας κινησης συνδεεται απευθειας στο gateway και δεν θα επρεπε να εχει κολληματα, αλλα και …
-
Η να παρεις mi band 2 να ξεκλειδωνει αυτοματα!!!χαχαχα
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΕχω την εντυπωση οτι ο μηχανικος ηχος ειναι οτα αναβυν τα υπερυθρα λαμπακια για το night mode. Μηπως ανοιγοκλεινες τα φωτα οταν το ακουγες;
-
Xiaomi yeelight
Μήνυμα@zananiro 5 ωες πισω δεν πρεπει να βαζουμε? Αυτοι ειναι 5 ωρες μπροστα οποτε εμεις βαζουμε 5 ωρες πισω. Εγω εχω αλλο θεμα οποτε βαζω σεναριο, την πρωτη μερα λειτουργει σωστα στις ωρες που βαζω αλλα την δευτερη μερα και μετα χαλαει και οτι ναναι ωρες λειτουργει
-
@drdedus αν πατησει πανω στην περιοχη που εχει θερμοκρασιες μετα manage πανω δεξια θα φερεις τις ενδειξεις απο το δικο σου θερμομετρο πανω πανω και μετα θα φαινονται πανω πανω στην εφαρμογη @RASTAVIPER νομιζω ο φιλος @crossmoαναφεφει delay στο να χτυπησει ο συναγερμος κατι που δεν γινεται. Εσυ αναφερεσεστο delay στους αυτοματισμους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Maxsalonika: “Παράθεση από kotlid: “Παράθεση από Maxsalonika: “Καλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει εδώ και λίγες μέρες το aqara temperature έχω βάλει το Mi home από εδώ και δεν το βρίσκω στο μενού. Βάζω το Original και ενώ το βρήκα μου βγάζει αυτό... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44854/ Τι μπορεί να να κάνω λάθος??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... ” Έχεις gateway και αν ναι ποια έκδοση; Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk ” Όχι δεν έχω κάποια εκδόση gateway.....” Χ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Maxsalonika: “Καλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει εδώ και λίγες μέρες το aqara temperature έχω βάλει το Mi home από εδώ και δεν το βρίσκω στο μενού. Βάζω το Original και ενώ το βρήκα μου βγάζει αυτό... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44854/ Τι μπορεί να να κάνω λάθος??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....” Έχεις gateway και αν ναι ποια έκδοση; Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk