Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 93.

• RE:

kotlid - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από kotlid: “@RASTAVIPER μπορείς αν εχεις temperature sensor. Πατας πανω εκει και μετα εχει πανω δεξια manage πατας και επιλεγεις τι θελεις να εμφανιζεται. Μετα τα κρατας πατημενα και τα φέρνεις πανω πανω να εμφανιζονται ” Δέν καταλαβα ? που πατας ?” Οπουδήποτε μέσα στο πλαίσιοc6c7e4191030817b248faf47e1a723d1.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @RASTAVIPER μπορείς αν εχεις temperature sensor. Πατας πανω εκει και μετα εχει πανω δεξια manage πατας και επιλεγεις τι θελεις να εμφανιζεται. Μετα τα κρατας πατημενα και τα φέρνεις πανω πανω να εμφανιζονται αυτα πρωτα

• Εκεινα αν δεν κανω λαος ειναι rf. Rf δεν ποστηριζει το gateway. Τωρα αν βγαλουν κατι αλλο δεν εχω ακουσει. Εγω σκεφτηκα να κουβαλαω μαζι μου το switch αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι γρηγορη η επανασυνδεση με το gateway ωστε να γινεται σχετικα γρηγορα και η απενεργοποιηση του συναγερμου. Εδω μεσα στο σπιτι και πολλες φορες αργει και κολλαςι το switch. Το αλλο που σκεφτηκα ειναι να κολλησω το switch καπου κρυφα εκτος σπιτιου μεσα στην πολυκατοικια ωστε να το παταω καθε φορα που βγαινω και μπαινω…

• Την μεταφραση σιγα σιγα την φτιαχνουν αλλα η ωρα ειναι επειδή ειναι Κινα. Το θεμα ειναι ν βαλουν ευρωπαικους σερβερ και να υποστηριζονται οι συσκευες

• Παράθεση από Michkal91: “Απλά η μλκια είναι ότι πάντα έρχεται ειδοποίηση στο κινητό ότι χτύπησε, γιατί ουσιαστικά οπλίζει. Εντωμεταξύ τα έχει παίξει το θέμα με τους σενσορες και το gateway να ανάβει. Τώρα δεν άναβε καν με τη κίνηση... Sent from my iPhone using Tapatalk ” Κοιτα και εμενα καποιες φορές τρώει κολλήματα. Μην ξεχνας οτι οι server βρίσκονται κίνα και πολλες φορε υπάρχει πρόβλημα. Αν και ο αισθητηρας κινησης συνδεεται απευθειας στο gateway και δεν θα επρεπε να εχει κολληματα, αλλα και …

• Παράθεση από mysterysolver: “Έψαξα είναι η αλήθεια αλλα δέν βρήκα γιαυτό και ρώτησα,όμως ο @Michkal91 μοιράστηκε μία ωραία ιδέα για το ringtone ! ” ναι οντως πολύ καλη ιδεα @Michkal91

• @mysterysolver δεν γινεται αυτο. Το εχουμε πει και λιγο πιο πανω @Michkal91 οταν λες αναμένο ειναι κοκκινο η το χρωμα της επιλογης σου οταν αναβει το φως?

• @dimitrisdmtriou και εγω ειχα το ίδιο προβλημα αλλα την πηγα με ενα power bank ακριβώς διπλα στο ρουτερ και καταφερα να την συνδεσω

• Η να παρεις mi band 2 να ξεκλειδωνει αυτοματα!!!χαχαχα

• @Michkal91 Λογικο το βλεπω εφοσον ισχυουν ολα τα triger ( στην πριπτωση σου ανοιγμα πορτας) το σεναριο δουλευει. Θα λυνοταν το θεμα σου αν υπηρχε προυποθεση να ειναι κλειστο το φως αλλα απο οτι ειδα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Εχω την εντυπωση οτι ο μηχανικος ηχος ειναι οτα αναβυν τα υπερυθρα λαμπακια για το night mode. Μηπως ανοιγοκλεινες τα φωτα οταν το ακουγες;

• Xiaomi yeelight

kotlid - - Yeelight

Μήνυμα

@zananiro 5 ωες πισω δεν πρεπει να βαζουμε? Αυτοι ειναι 5 ωρες μπροστα οποτε εμεις βαζουμε 5 ωρες πισω. Εγω εχω αλλο θεμα οποτε βαζω σεναριο, την πρωτη μερα λειτουργει σωστα στις ωρες που βαζω αλλα την δευτερη μερα και μετα χαλαει και οτι ναναι ωρες λειτουργει

• @RASTAVIPER οταν λες πρωτης γενιάς εννοεις χωρις το internet radio? χωρις internet radio νομιζω δεν δεχονται τα aqara.

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Και πώς δουλεύουν; Παίρνουν 24/7 data και τις αποθηκεύουν ή κάθε 5-10 λεπτά; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ” Δουλευουν 24/7. Μπορεις να δεις και διαγραμμα

• @drdedus αν πατησει πανω στην περιοχη που εχει θερμοκρασιες μετα manage πανω δεξια θα φερεις τις ενδειξεις απο το δικο σου θερμομετρο πανω πανω και μετα θα φαινονται πανω πανω στην εφαρμογη @RASTAVIPER νομιζω ο φιλος @crossmoαναφεφει delay στο να χτυπησει ο συναγερμος κατι που δεν γινεται. Εσυ αναφερεσεστο delay στους αυτοματισμους

• @Maxsalonika δεν υπαρχει επιλογη. Αυτοι οι αισθητήρες λειτουργούν μονο με xiaomi gateway.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Maxsalonika: “Παράθεση από kotlid: “Παράθεση από Maxsalonika: “Καλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει εδώ και λίγες μέρες το aqara temperature έχω βάλει το Mi home από εδώ και δεν το βρίσκω στο μενού. Βάζω το Original και ενώ το βρήκα μου βγάζει αυτό... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44854/ Τι μπορεί να να κάνω λάθος??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... ” Έχεις gateway και αν ναι ποια έκδοση; Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk ” Όχι δεν έχω κάποια εκδόση gateway.....” Χ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Maxsalonika: “Καλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει εδώ και λίγες μέρες το aqara temperature έχω βάλει το Mi home από εδώ και δεν το βρίσκω στο μενού. Βάζω το Original και ενώ το βρήκα μου βγάζει αυτό... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44854/ Τι μπορεί να να κάνω λάθος??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....” Έχεις gateway και αν ναι ποια έκδοση; Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk

• Τρυπα εχει!

• ολα updated ειναι. Και η εφαρμογη και το firmware