Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.

• Καλησπερα. Έχω κλειδώσει το xiaomi note 3 pro. Είχα κωδικό στη συσκευή. Καθώς τοποθετουσα το κινητό στην σκληρή θήκη πατήθηκε καποιό από τα κουμπιά δεξιά και με έβγαλε σε ένα αγνωστο μενού. Από εκεί και πέρα δεν δέχεται τον τετραψήφιο κωδικό ασφαλείας. Eχω rom την official αγγλοκινεζικη (την φλασαρα απο τον οδηγό του forum πριν 2 μήνες και ηταν ΟΚ). Τι κάνουμε τώρα?

• Καλησπερα. Έχω κλειδώσει το xiaomi note 3 pro. Είχα κωδικό στη συσκευή. Καθώς τοποθετουσα το κινητό στην σκληρή θήκη πατήθηκε καποιό από τα κουμπιά δεξιά και με έβγαλε σε ένα αγνωστο μενού. Από εκεί και πέρα δεν δέχεται τον τετραψήφιο κωδικό ασφαλείας. Eχω rom την official αγγλοκινεζικη (την φλασαρα απο τον οδηγό του forum πριν 2 μήνες και ηταν ΟΚ)

• ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ (ΕΓΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ-ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ XIΑOMI REDMI NOTE 3 PRO 32GB ΔΥΣΤΗΧΩΣ ME THN Mulit-language ROM&Google play ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ .ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΣΤΡΩΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ BUG STH ROM (ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ…