Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 254.
-
Παράθεση από kandilak: “δεν πήγαινε σε σένα ” Το ξέρω ότι το έλεγες για μένα γιατί εγώ έτσι κιαλλιώς δεν έχω θέμα,απλά προσπάθησα ν`απαντήσω στο ίδιο ύφος μάλλον ανεπιτυχώς !
-
Παράθεση από kandilak: “φαίνεται ότι το σύστημα "ντρεπεται" να στο πει ” Φοράω stable του gkalen 8.0.1.0 αλλάζω θέματα από default σε άλλα 2που μ`αρέσουν και τούμπαλιν χωρίς ντροπές και συναφή δουλέύουν όλα καλά,είναι μάλλον ψυχολογικό το θέμα @kandilak !!
-
Να ρωτήσω,τα θέματα που αλλάζετε και σας δημιουργούν αυτό το πρόβλημα κόλημα ή επανεκκίνηση μήπως δεν συμβατά με την MIUI που έχει το κινητό σας ?Υπάρχουν θέματα για MIUI 8 και θέματα για MIUI 7 !
-
Παράθεση από osalonikios: “Λιγό προσοχή για να μη σας ζητάει αύριο μεθαύριο καποιος τα ρέστα κι εσείς το μονο που θελατε ειναι να βοηθήσετε. ” Αν αναφέρεσαι στο δικό μου post όπως το είπες θέλουμε μόνο να βοηθήσουμε,και θα παρακαλούσα και γώ με την σειρά μου να μπορούμε να έχουμε και να εκφράζουμε την άποψη μας,χωρίς φόβο και πάθος !!
-
Παράθεση από ael1989: “Βρήκα λοιπόν μια καλή (πιστεύω) προσφορά στο Gearbest... Αφορά το Xiaomi Redmi Note 4 ... ” Για δες και δώ δεν είναι το ίδιο ? Καλή τιμή και αξιόπιστο μαγαζί !! Xiaomi Redmi Note 4 Pro 5.5inch FHD 2.5D Arc Screen MIUI 8 4G LTE Smartphone Helio X20 MT6797 Deca Core 3GB RAM 64GB ROM 13.0MP Touch ID 4100mAh Metal Body - Silver
-
Παράθεση από gkalen: “Πόσο πιο αναλυτικά δηλαδή , νομίζω ότι πας τρένο με τις οδηγίες , διαλεγεις ποια εγκατάσταση προτιμάς και κανεις ενα-ενα τα βήματα .. ” Να που είχα απορίες εγώ που είμαι πιό noobάς,και αναφερόμουν στο 3s.Θα έβαζα εγώ για παράδειγμα ότι "βάζουμε το δύο αρχεία την rom και το clean στην μνήμη του τηλεφώνου εσωτερική ή εξωτερική δεν έχει σημασία" και "προχωράμε στο wipe για καθαρή εγκατάσταση "
-
Already Done, μου επιβεβαίωσε ο @LoukG αυτό που είχα καταλάβει απλά είμαι λίγο πιο επιφυλακτικος όταν δεν είναι δικό μου το τηλ. Δεν θά κάνεις πάντως κακό αν προσθέσεις τα βήματα πιο αναλυτικά. Θα περάσω την rom σου σ'ολα τα τηλέφωνα που έχω πρόσβαση. Είναι απλή ψαγμένη και γρήγορη, και πάλι respect για την δουλειά σου!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “5. Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση ξαναγυρναμε στο αρχικό μενού του TWRP και επιλέγουμε INSTALL , και αυτή τη φορά διαλέγουμε το Clean zip ή το BuildFix της συσκευής μας ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά ). ” Απορίες: θέλω να flasάρω την rom χωρις να δώσω ROOT κατέβασα δύο αρχεία την rom και το clean.zip αυτό που είναι για 2 gb, τα βάζω και τα δύο στην sd για να τα βρώ μετά μέσα απο TWRP ? To WIPE που κάνουμε στο βήμα 3 περιλαμβάνει και data - θα γίναι καθαρή εγκατάσταση ?
-
Και CUSTOM ! και Miui 8 ! και STABLE !! Περάστηκε χθές είναι σαν να πήρα καινούργιο τηλεφωνάκι δουλεύει άψογα,ΕΥΓΕ
-
Μία ερωτησούλα,ο κωδικός ξεκλειδώματος έχει χρονική διάρκεια που πρέπει να τον περάσεις στην συσκευή η παραμένει όσπου να χρειαστείς ?