Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 254.
-
Αναλυτικός και εύκολος, μπράβο!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από mixaliscy: “Επειδή κατάλαβα πως ρωτάς πως για να περαστεί ελληνική Ρομ αν χρειάζεται νόμιμο ξεκλείδωμα κατ`ανάγκη, τότε η απάντηση είναι όχι. ” Είχα την εντύπωση πως οι ελληνικές rom ανήκουν στην οικογένεια με τις official rom και έτσι και ζήτησα να μου περάσουν την συγκεκριμένη stable,στα μνμτα με την κοπέλα τόνισα πως ήθελα official unlock bootloader δεν σημαίνει τπτ απολύτως αυτό,θα έλεγαν ναι και σε σεξουαλικές ενοχλήσεις προκειμένου να πάρουν την παραγγελία.Νιώθω απο το γεγονός…
-
Παράθεση από giwrgos_p: “Υπαρχει τέτοιος κίνδυνος απο το συγκεκριμένο καταστημα? ( vickmall.com) . Απο οτι διαβάζω προτείνετε να περαστεί Official DEV Global Rom έτσι ώστε να ειναι έτοιμο να βαλω την ελληνική (με κάποιο τρόπο) ” Καλησπέρα,θα σας αναφέρω την δική μου εμπειρία από το Vickmall. Πέρυσι τον δεκέμβριο παρέλαβα το πρώτο μου xiaomi ένα Mi-4c που με την βοήθεια του απίστευτου Bodai σετάρησα με ελληνκή rom,το 4c λοιπόν γυάλισε στον γιό μου και έτσι βρέθηκα μετά από 2 μήνες με ένα RN2 ( αθ…
-
Παράθεση από MANVLIS: “Σήμερα που κοιτούσα στο vickmall για το Rn2 είναι out of stock. Υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν την παραγωγή ” Οταν ρώτησα την Selina ( Vickmall ) για το RN2 μου είπε ότι ήταν αβέβαιο το πότε θα ξαναέρθει το κινητό αυτό,είχε όμως 5 τεμάχια ο yeso στα 159$ αν θυμάμαι καλά περάσανε όμως δύο εβδομάδες.........
-
Οπου νάναι θα βαράμε και tatoos xiaomi
-
Πολλές καλησπέρες,εχω μια ερώτηση που αφορά το Redmi 3s στο Vickmall αναφέρει ότι η συκευή έρχετε με αυτή την rom : Multi-language ROM with Google play&Multi-language(Include Greek) χωρίς ν`αναφέρει ποιά version είναι,λογικά θα είναι μιά κινέζικη multi.Η απορίες μου είναι δύο, 1) θα έχει κλειδωμένο bootloader ? 2) Θα είναι dev me twrp ή stable ? Στο παρελθόν το NOTE 2 μου το είχαν στείλει με ελληνική Dev και είχα γλυτώσει τα ανχωτικά factory recet κλπ κλπ.Και τέλος την συσκευή αυτή την έχει κάπο…