Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-87 από 87.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Που κόλλας; Έχω κάνει ένα οδηγό...” Δουλευει κομπλε τωρα; Θελω να πω δεν εχεις τιποτα τυχόν σφαλματα; ακομη κ με εφαρμογές... Και η μπαταρια σου κραταει; (Σορρυ για τις ερωτησεις αλλά περα απο το οτι εχω δει πολλούς να το μετανιωνουν οταν αλλαζουν rom στο προηγούμενο κινητό μου ειχα αλλάξει μια φορα την rom και το μετανιωσα κυριως για την μπαταρια... Μου την ετρωγε σχετικα γρήγορα)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Έχεις την ρομ του xiaomi.eu και όχι την ελληνική!! 4G καμπάνα και ξυπνητήρι δουλεύει!!” Α ναι;; μπορεις με καποιον τροπο να με βοηθήσεις; πως μπορω να βαλω την ελληνικη; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οταν επιλεγω στην προτίμηση δικτύου το 4G μπαινοβγαινει συνεχως. Επικοινωνησα με την εξυπηρέτηση της cosmote οπου είμαι για κατι ρυθμίσεις και ολα ηταν σωστα. Αλλαξα και καρτα sim και παλι τα ιδια. Και το θεμα με το ξυπνητήρι. Το ρυθμίζω κανονικα και δεν χτυπαει. Εκτος και αν είναι ανοιχτη η οθονη. Το κανει και σε εσάς;
-
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Έτσι ξαφνικά άρχισε να δονειται ασταμάτητα. Εκανα 2-3 reboot και δεν ειχε ανταπόκριση, έτσι το έκλεισα και γυρνουσα σπίτι να ψάξω μεσω pc καποια λυση. Οταν εφθασα σπιτι ειχε ανοιξει και ολα οκ. Προφανώς θα το ενεργοποιησα καταλαθος, αποκλειεται να ανοιξε μονο του αλλα δεν καταλαβα ποτε γιατι το επαθε αυτο. Ενημερωτικα το ειχε ξανακανει αλλη μια φορα που το ειχα στην τσεπη ενω ξεφορτωνα με την οθονη προς τα μεσα και κλειδωθηκε γιατι πατιοταν να ξεκλειδωθει και ειχ…
-
Εβαλα 5 διαφορετικα αποτυπωματα να το τεσταρω αρχικα και μετα ηθελα να τα σβησω και να τα ξαναβαλω. Ευτυχώς τα 3 μου αρκουν αλλα θα ηθελα να τα ξαναβαλω. Το προβλημα έχει ως εξης: παταω στο π.χ. δακτυλικό αποτύπωμα 1 ανοιγει αλλα δεν εμφανιζει τιποτα... λαγκαρει με πεταει απο τις ρυθμίσεις και μου βγαζει να στειλω αναφορα στην xiaomi. (εχω στειλει καμια 10αρια). Η μονη λυση που εχω σκεφτει ειναι να κανω εργοστασιακες ρυθμίσεις, προφανως θα τα σβησει αλλα δεν θα λυθει το θεμα... Οι υπόλοιποι κατο…