Λέω να δοκιμασω cm13 και αν δεν μαρεσει πως δουλεύει γυρναω πίσω,αμα δεν δουλέψει ή επιστροφή με το backup ,θα δουλεψει με αυτόν τον τρόπο ; [Mi3/Mi4] Flash back MIUI and update with TWRP recovery (Avoid flashing errors) - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω την τελευταία του gkalen την 6.9.29,θα δοκιμασω να κάνω καθαρή εγκατάσταση και άμα μου ξαναρχίσει θα το αλλάξω . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω τα 2gb δεν ξέρω αν έχει σημασία ,είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση και δουλευε καλά αλλά μετά εκανα την αναβάθμιση άρχισε πάλι . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έιχα την gtv και μετά του gkalen και κολλανε πολύ,μου βγάζει ή εφαρμογη δεν ανταποκρίνεται,αργει να ανοίξει ή οθόνη ,γενικά έχει πολλά lag.Πειτε μου εσείς τι να κάνω ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάρτα μνήμης δεν έχω και δεν νομίζω να έχω κάποια εφαρμογή που να προκαλεί αυτό ,ειδικά στο google maps κολλάει αρκετά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δεν έχω βαλει κανένα άλλο θέμα,δεν μου το κάνει μόνο σε αυτή την ρομ το έκανε και στις προηγούμενες ,και είχα κάνει και clean install και δουλευε πιο καλά κάπως αλλά μετά εκανα το update και άρχισε πάλι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν ανοίγω κάποια προγράμματα Πχ browser,google maps . Καμία φορά κολλάνε αρκετά και κολλάει και όλο το κινητό οσο δεν ανταποκρίνεται και μετά μου λέει ότι δεν ανταποκρίνεται και να πατήσω οκ για να κλείσει ,και μετά αμα το ανοιξω θα δουλεύει καλά.Πως γίνεται να διορθωσω όλα αυτά τα κολλήματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@sakis93 Αυτό που έχεις είναι το international version δεν λεγεται kenzo αλλά kate ,το ίδιο κινητό είναι,με την μόνη διαφορά ότι το kate υποστηρίζει την 800αρα μπάντα και έχει κάποια διαφορά στις διαστάσεις του σε σχέση με το kenzo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήγα και το πήρα ,ο ταχυδρόμος δεν είχε καθόλου σήμερα εκεί ,οπότε θα έπρεπε να χάσω δύο μέρες περιμένοντας,ωραιοι τύποι στο vickmall γραψανε ότι είναι home & garden για να μην το σταματήσουν στο τελωνείο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμα το πακέτο λέει οτι έφτασε στην Μ.Δ. της περιοχής μου γίνεται να το παω να το πάρω από εκεί η πρέπει να περιμένω να μου φέρουν το χαρτί για να πάω να το παραλαβω από τα ελτα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από episkeptis: “Παράθεση από xristo2121: “Κανέναν τρόπο να μπορέσουμε να κλείσουμε τους ήχους από ολες τις εφαρμογές χωρίς να το βάλουμε στο αθόρυβο υπάρχει ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τις ειδοποίησεις εννοείς; Redmi Note 3 Pro Kenzo gkalen 6.9.22 Kenzo thunder” Να μην έχει κανέναν ήχο μόνο όταν παίρνουν τηλέφωνο να ακούγεται Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk