Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.
-
Παράθεση από tasos527: “Oταν μου απαντάνε στα SMS μου το εμφανίζει σε άλλο νήμα και χωρίς να μου εμφανίζει το όνομα της επαφής ενώ την έχω αποθηκευμένη.ξερετε τι μπορεί να φταίει; ” Λύση 1 , Λύση 2 , Λύση 3 , Λύση 4 , Λύση 5 , κλπ.. , κλπ.. Και όλες ίδιες! Λέγεται "Number Fixer", εφαρμογή στο Playstore. Και υπάρχει και οδηγός χρήσης, στο forum.
-
Πως θα μπορούσε να είναι το 2ο; Αφού λέμε, δεν ξεκινάει καν το δέμα!! Οκ. ΘΑ τα στείλει πακέτο, μέχρι Αγγλία ΑΝ και ΟΤΑΝ.. Έχει ζητήσει υπομονή μέχρι 22-23/12 (απο 9/12 η παραγγελία, πληρωμένη με έξτρα $26, για εξπρές αποστολή υπενθυμίζω).. Άρα, ευτυχισμένο το 2017.. Ο πωλητής όμως έχει δηλώσει ως τελευταία ημερομηνία παράδοσης 31/12 (23 ημέρες) Στο θέμα μας, ρωτώ.. Αν το δέμα ξεκινήσει, αλλά 1/1/2017 δεν το έχω στα χέρια μου, υπάρχει περίπτωση να πάρουμε με dispute, partial refund τα $26 που ήτ…
-
(Hidden Content) Παράθεση από thodorisls: “@Stasis εχω ακριβώς το ιδιο θεμα και εγω με αυτο το μαγαζί και μου λεει ακριβώς τα ίδια πράγματα.εκανα παραγγελία ενα mi5s gold απο τις 13/12 μου έχει δώσει το tracking μέχρι τωρα καμία ενημέρωση. ” ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! Περί TOP ONE Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με τον @thodorisls, βγήκε στην επιφάνεια ότι ο τύπος έχει μοιράσει το ίδιο tracking number. Εξου και τα ίδια στοιχεία και η αναμονή απο 13/12... Κάνει και τέτοια λοιπόν ο τόπις.... Δεν έχει σε …
-
Δεν πρόκειται για ολοκληρωμένη παραλαβή, αλλά λόγω συνθηκών και ενδιαφέροντος για το εν λόγω μαγαζί ως εναλλακτική, λέω να μοιραστώ την εξέλιξή της για να έχουμε μια εικόνα. - Την επωνυμία της επιχείρησης: Τ ο p - O n e (Aliexpress) - Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Pro 3/64 - Την ημερομηνία αγοράς: 9-12-2016 - Μέθοδος Αποστολής: DHL Express (...Μέσω UK) +$26,00 - Εκτίμηση παράδοσης: 4-8 εργάσιμες - Κατάσταση Tracking: "Shipment Information Recieved" (19-12-2016) - Την αξιολόγησή σας για το After Sa…
-
Ως τιμή, σίγουρα είναι καλή, αν σε καλύπτει το μαγαζί. Το " in stock - dispatch one day" μη το παίρνεις τοι μετρητοίς! Μόλις γίνει η παραγγελία, σου έρχεται μηνυματάκι που λέει, παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι υπάρχει φόρτος λόγω εορτών, οπότε και πιθανή καθυστέρηση... Ίσως χρειαστεί υπομονή. Καλύτερα άνοιξε Live Chat και ρώτα. Ξαναλέω, μην παρεξηγούμαστε. Μη ξεγράφεις και ενδεχόμενο τελωνείο. Μπορεί να πάει 50-60€.. Δεν ξέρω να σου πω.. Ίσως και παραπάνω. Ίσως μπορεί να σου πει κάποιος που το έχ…
-
Παράθεση από mathted: “Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Σκέφτομαι πολύ σοβαρα για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού. Το θέμα είναι ότι το βρίσκω στο Bangood σε προσφορά με το κουπόνι που δίνει περίπου στα 165 ευρώ ( το 3/64) και η τιμή αυτή είναι σχεδόν 70 ευρώ χαμηλότερη από την αμέσως επόμενη που βρίσκω. Πέρα από το θεμα της καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας το οποίο δεν με απασχολεί ιδιαίτερα υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι άλλο; Όπως ας πούμε ελλαττωματικές συσκευές ή μεταχειρισ…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tι ακριβώς αγοράσατε: 4x [ Xiaomi Power Bank (10000mAh ) ] - Την ημερομηνία αγοράς: 18/11/2016 η παραγγελία (20/11/2016 η αποστολή με Czech registered, 7/12/2016 η παραλαβή) - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 19 ημέρες (13 εργ.) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 - Τα σχόλιά σας (…
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Stasis: “Να κάνω τώρα μια ερώτηση κρίσεως προς τους γνωρίζοντες? Αν το redmi pro θεωρείται καλύτερο του note 3 pro, γιατί δεν έχει κινηθεί η αγορά προς το redmi pro? Αφού μιλάμε για την ίδια κατηγορία τιμής... ” Εγώ νομίζω ότι θέμα συνήθειας κ θέμα κίνησης είναι... Όπως όταν μπαινεις σε ένα μαγαζί που δεν έχει τραπέζι άδειο, σε σχέση με το διπλανό του που έχει μόνο ένα τραπέζι άδειο!!!! ” Το λοιπόν.. Αν και πήγαινα για το kenzo, με επηρέασες και το έριξα στο κ…
-
Παράθεση από george44: “[...] αναβοσβηνη συνεχως η οθονη του κινητου, φαντασου οπως το φλας του αυτοκινητου , και δεν μπορω να το σβησω [...] ” Παράθεση από OMAN: “Και κάτι ακόμα, πως θα κάνω την οθόνη να ανάβει ως φλας για τις φωτογραφίες από τη μπροστά κάμερα; ” Tου ενός του αναβοσβήνει η οθόνη σαν φλας και δε μπορεί να το σβήσει. Ο άλλος θέλει να το κάνει να ανάβει σαν φλας και δεν μπορεί! ... Δεν ανταλλάσετε κινητά να είστε και οι δύο χαρούμενοι???
-
@demakhs Είχα τσεκάρει το Top One πχ, αλλά είδα DHL και έστριψα! Τώρα, για να καταλάβω, αν τα μετέφρασα σωστά.. Αναφέρεσαι στην επιλογή που σου δίνουν κάποια μαγαζιά να πληρώσεις έξτρα ώστε να έρθει το πακέτο μέσω Αγγλίας, γρήγορα και εγγυημένα χωρίς customs. Βέβαια αυτό το έξτρα είναι ένα καπέλο της τάξης των $20-27.. ... Σωστά? Από την άλλη, και οι τόσες αγορές που έχουν γίνει από τα λοιπά γνωστά μαγαζιά, και έρχονται με PostNL πχ, δεν τα κόβουν στο τελωνείο. Έτσι δεν είναι?
-
Παράθεση από demakhs: “Άνετα!!! Πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω, γιατί υπάρχουν διάφορα θέματα με τις αγορές από την Κίνα, πλέον! Ψάξου σε κάμποσα μαγαζιά, vickmall, gearbest, yeso 521, geekbuying, everbuying, to2c κλπ και από αξιόπιστα μαγαζιά από aliexpress, με κάποια να στέλνουν με ενδιάμεσο σταθμό την Αγγλία (εντός Ε.Ε...... ακομα.... ) ” @demakhs, συνεχίζω εδώ, μιας και πάει προς Redmi Pro η κουβέντα, για να μη σπαμάρω το RN3P. Το είχα ψάξει αρκετά σε μαγαζιά το 3 Pro, και τώρα κοίταξα κα…
-
@Souits Δε μου πέρασε καν από το μυαλό το 2/16GB. Πάμε για 3/32GB minimum. Thanks, anyway! @takisfrag, 2 μήνες μετά την τελευταία μου αναζήτηση και ακόμα βλέπω ότι οι κάτοχοι του kate ταλαιπωρούνται για μια no-name θήκη κι ένα glass. Και δεν κοίταξα καν τι γίνεται πλέον με το θέμα bootloader και rom.. Αν είχε τσουλίσει το θέμα με τa παρελκόμενα, εύκολα επέλεγα το kate. Μια και είμαι με Vodafone και όλο και κάπου θα ήταν χρήσιμο. Αλλά δεν. @demakhs, για πες λοιπόν.. Παίζει φθηνότερα το Pro? Το βρ…
-
Καλησπέρες! Μέχρι αρχές Οκτωβρίου παρακολουθούσα full το thread και θα προχωρούσα σε αγορά του kenzo, αλλά τελικά το ανέβαλα. (Τότε το έβρισκες με $150-$160). Ήρθε η ώρα για την αγορά λοιπόν και... Oops! Οι τιμές ή θα έχουν ανέβει, ή και σε πολλά έχει ξεστοκαριστεί. Αυτή τη στιγμή, εκτός Gold (-απορρίπτεται!-), υπάρχει διαθέσιμο μόνο σε Vickmall: $190 (Grey +$3)! (Hidden Content) Παίζει να ξαναστοκάρουν με μικρότερη τιμή? Ή σε αυτά τα χρήματα περίπου να πάω σε Note 4 ή Redmi Pro ας πούμε? Πληροφ…