Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.

• Θα έχει B20; Η χαζομάρες της Xiaomi και μετά κλαίγεται ότι μπαίνει μέσα!

• Παράθεση από Giannis Therapidis: “καλησπέρα παρέα redmi note 4 snap. με 800αρα miui 8 δεν μπορώ να αναζητήσω της επαφές απο την αλφαβητική μπαρα που υπαρχει δίπλα απο τον τηλ κατάλογο ” Settings -> Installed Apps -> Contacts -> Organise Contacts -> Rebuild index

• Παράθεση από traganeus: “Εχετε να προτείνετε κανα back cover? Κατι σε σιλικονης διαφανο ή και μαύρο. Βλέπω τοσα πολλα ατο σκρουτζ αλλα δεν βγαζω άκρη ποιο ειναι καλο γτ δεν εχοτν αξιολογήσεις ” Κοίταξε αυτήν αυτήν Δεν είναι σουπερ λεπτή, αλλά μοιάζει ικανή να προσταστεύσει το κινητό

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Αγόρασα δύο θήκες. Μια σε στυλ βιβλίου πήρα την «κλασσική» της Nillkin Frosted Phone και αυτήν εδώ. Μια ζωή μου άρεσαν οι πρώτες θήκες που μοιάζουν σαν θήκη βιβλίου. Όμως η ποιότητα της μου φάνηκε τόσο φθηνιάρικη και οπτικά και σαν υλικό. Χρησιμοποιώ την δεύτερη, που μπορεί να μην είναι τόσο ωραία σχεδιαστικά αλλά δεν δίνει την φθηνιαρική αίσθηση.

• Παράθεση από Aris1: “Χαίρετε, Όταν η πίσω πλευρά του RN4 nikel πλησιάζει μαγνήτη, (στην βάση του αυτοκινήτου) ενεργοποιήτει η οθονη κλειδώματος. Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποίηται αυτό ? ” Δοκίμασε το settings -> Lock screen & password -> Lock screen -> Advance setting και απενεργοποίησε το smart cover mode

• Φίλε! Το ότι η Google μας βάζει δίπλα από γλειφιτζούρια και σοκολάτες δεν είναι λόγος να παινεύεις τον εαυτό σου, την γλώσσα σου και τους γύρου σου. Επί δεκαετίες, όλα τα προϊόντα ονομάζονται με λέξεις άλλων χωρών, το ότι δόθηκαν και 4 ελληνικά ονόματα δεν τρέχει κάτι φίλε μου. Θέλεις να νιώθεις περήφανος για την γλώσσα σου; Ανέδειξε νέους Έλληνες νομπελίστες λογοτέχνες (ναι έχουμε ήδη έναν), βάλε την γλώσσα σου σαν γλώσσα εργασίας διεθνή οργανισμών, πείσε τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν τ…

• Όπως έγραψα και στο πρώτο μου μήνυμα μίλησα με την τεχνική υποστήριξη της κινητής τηλεφωνίας και σβήσαμε και δημιουργήσαμε ξανά τα apn. Ωστόσο και το hotspot και το tethering, το ίδιο apn δεν χρησιμοποιεί; Θέλω να πω ότι ήταν χαλσμένο το apn, δεν θα λειτουργούσε ούτε το hotspot. Πιστεύω ότι κάτι εμποδίζει το android να συνδεθεί. Π.χ. κάποιο feature να βλέπεις πόσα mb έχεις καταναλώσει και απλά το hotspot το «ξεπερνάει». Επίσης όπως είπα ότι 2-3 φορές, π.χ. όταν το πήγα σε 2G και όταν μου είπες i…

• Ναι εννοείται ότι το έχω δοκιμάσει. Και cache δοκίμασα να σβήσω. Μέχρι και να βγάλω εντελώς τα όρια data plan (παρόλο που δεν τα είχα ξεπεράσει). Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι να format την συσκευή. Προτιμώ να την πετάξω Δεν έχω υπομονή να στήσω. Τι μπορεί να εμποδίζει το internet στο κινητό και το android αλλά όχι στο hotspot feature;

• Παράθεση από fog: “Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του apn να έχεις μόνο ipv4 και όχι και ipv6 ” Το δοκίμασα... για ένα sec μου ήρθαν κάποια notification, μέχρι να πάω να ανοίξω σελίδα έπεσε ξανά Παράθεση από NasDriver: “με ποια εταιρεία είσαι ? ” Primetel (δεν μένω έλλαδα) αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση. Το hotspot από το κινητό στο laptop λειτουργεί

• Ξαφνικά χθες το βράδυ σταμάτησε να λειτουργεί το mobile internet στο κινητό. Δοκίμασα ένα σωρό πράγματα, από reboot την συσκευή μέχρι και αλλαγή του προτεινόμενου δικτύου σε 3G ή 2G. Μίλησα και με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και δεν εντοπίσαμε κάποιο πρόβλημα, δοκιμάσαμε να σβήσουμε τα apn και να τα δημιουργήσουμε ξανά. Επίσης δοκίμασα τις παρακάτω ρυθμίσεις: - Settings -> Sim Card & mobile networks -> Set data plan -> restrict data usage - Security -> Data usage -> Restrict data usage Τίποτ…

• Παράθεση από fog: “Είναι ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στην κορυφή της οθόνης για λίγο, όταν έρχεται μια νέα ειδοποίηση και μετά εξαφανίζονται. Κάπως έτσι: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35486/ ” Ωστόσο αυτή η επιλογή δεν αλλάζει κάτι όσο αφορά τα notifcation στην lock screen ή στο notification center. Απλά ενεργοποιεί και τα banner notifcations. Σωστά; Αν και έχω εντύπωση ότι και πριν έβλεπα τέτοια notification απλώς πιο "απλά σχεδιαστικά και λιγότερο λειτουργικά".

• Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι περίπου είναι τα floating notification; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35485/

• Πως δεν είναι σοβαρή Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mula: “Ρε παιδια η ελληνική τι παραπάνω απο την official εχει? Αξιζει λετε? Καθε φορα που θα βγαινει ενα update ομως θα πρεπει να την περναμε με flash ξανα σωστα? Καλημέρες ” Για να καταλάβεις την διαφορά θα πρέπει να την δοκιμάσεις! Είναι μια Official, κομμένη και ραμένη για τον Έλληνα χρήστη, πολλές φορές πιο γρήγορη και ελαφριά από την official. Με κάποια καλούδια όπως το Dolby Atmos, που αναβαθμίζει την ακουστική εμπειρία της συσκευής.. …

• Θέλω να επιβεβαιώσω αν καταλαβαίνω ορθά τα λεκτικά του MIUI, και κυρίως ότι όντως το (ατυχές;) λεκτικό «USB storage» ισοδυναμεί με external storage, δηλαδή με SD κάρτα. Ας πούμε σε αυτά τα δυο screenshots, αυτό που βλέπω είναι ότι η εφαρμογή Spotify μου πιάνει 0 mb στην SD, αλλά χρησιμοποιεί την κάρτα κατά 306mb; Αντίθετα το Messenger πιάνει έστω και 72KB σαν εφαρμογή στην SD, και άλλα 63mb για διάφορα data. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34756/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachm…

• Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από iJohnnyCash: “Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από Moneytarey: “Αρχικά, σιγουρέψου ότι έχεις official rom, σε περίπτωση που έχεις αγοράσει τη συσκευή από εξωτερικό. Έπειτα, από τη δική μου εμπειρία, έχει και αισθητές διαφορές, ξεφορτώνεσαι τα άχρηστα προγράμματα της google για παράδειγμα, έχεις παραπάνω ελευθερίες στη διαχείριση του κινητού, από εκεί και πέρα δεν είμαι και κάποιος αρμόδιος να απαντήσω πιο εξειδικευμένα... ” Για τα αχρηστα της google, πας ρυθμ…

• Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από Moneytarey: “Αρχικά, σιγουρέψου ότι έχεις official rom, σε περίπτωση που έχεις αγοράσει τη συσκευή από εξωτερικό. Έπειτα, από τη δική μου εμπειρία, έχει και αισθητές διαφορές, ξεφορτώνεσαι τα άχρηστα προγράμματα της google για παράδειγμα, έχεις παραπάνω ελευθερίες στη διαχείριση του κινητού, από εκεί και πέρα δεν είμαι και κάποιος αρμόδιος να απαντήσω πιο εξειδικευμένα... ” Για τα αχρηστα της google, πας ρυθμισεις εξοικονομησης και βαζεις αυτες τις εφαρμογες …

• Παράθεση από bilias78: “Ναι αλλα αυτοι το πουλανε? Δηλ παω στην αντπροσωπια της infoquest και το αγοραζω? ” Εγώ το αγόρασα από you.gr - στην ουσία τα καταστήματα της infoquest

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από iJohnnyCash: “Xiaomi Redmi Note 4X vs. Xiaomi Redmi Note 4 - GSMArena.com Και διαφορές στο bluetooth, το ένα 4.1 και το άλλο 4.2 Το ένα μοντέλου του Γενάρη και το άλλο Φεβρουαρίου. Plus η διαφορά με τον τους αισθητές στην κάμερα και plus ότι τα δυο πάνω άκρα της πλάτης στο ένα είναι πλαστικό και στο άλλο είναι μεταλλικό, όπως η υπόλοιπη πλάτη. Πιο πάνω έβαλα και link για το modem. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί το 4x να προορίζεται για άλλες αγορές από αυτές που πρ…

• Xiaomi Redmi Note 4X vs. Xiaomi Redmi Note 4 - GSMArena.com Και διαφορές στο bluetooth, το ένα 4.1 και το άλλο 4.2 Το ένα μοντέλου του Γενάρη και το άλλο Φεβρουαρίου. Plus η διαφορά με τον τους αισθητές στην κάμερα και plus ότι τα δυο πάνω άκρα της πλάτης στο ένα είναι πλαστικό και στο άλλο είναι μεταλλικό, όπως η υπόλοιπη πλάτη. Πιο πάνω έβαλα και link για το modem. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί το 4x να προορίζεται για άλλες αγορές από αυτές που προορίζεται το note 4 με snapdragon, όπως επίσης δεν …