Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 126.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Προσπάθησε να περάσεις μια άλλη rom πάλι με τον ίδιο τρόπο. Τι να πώ. Ποια πέρασες; ” Την κινεζικη developer V6.4.1.4
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έχει βγάλει Android logo και τρεις τελίτσες από κάτω; ” Οχι
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να παίξεις με διάφορους συνδυασμούς. Άλλαξε έκδοση miflash, θύρα usb, κάνε και μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου. Δοκίμασε και με το miflash Beta. ” Την flashαρα με το miflash beta, μου εβγαλε successful, πατησα να ανοιξει το κινητο αλλα εχει κολλησει στο logo της mi εδω και 20 λεπτα
-
Πατησα flash αλλα μου βγαζει cannot receive hello packet error
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπες στο φάκελο fastboot_edl και τρέξε το edl.cmd. Λογικά θα σου γυρίσει σε edl Mode και θα αναγνωριστεί ως Qualcomm Qdloader HS-USB 9008 Έτσι μπορείς να φλασάρεις μια επίσημη fastboot rom με το miflash. ” Μπηκε σε edl και το αναγνωριζει ως Qualcomm Qdloader HS-USB 9008!!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Από το πρώτο Link της υπογραφής μου. ” Τους εγκατεστησα αλλα παλι δεν γινεται τιποτα. Στο device manager αναγνωριζεται το κινητο ως Android Bootloader Interface
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Drivers έβαλες; ” Ποιους drivers εννοεις; Απο τον οδηγο για unbrick;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Φλάσαρε πρώτα μια επίσημη μέσω edl, ξεκλείδωσε με το Mi unlock tool και τα στοιχεία σου, και μετά κάνεις τη διαδικασία από την αρχή. ” Δεν αναγνωριζεται το κινητο απο τον υπολογιστη
-
Τωρα ομως μπαινει μονο σε fastboot mode. Δεν ανοιγει καν το twrp.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Τώρα αν θέλουμε να φλασάρουμε RR πάντα ακολουθούμε τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα του dev κατα γράμμα. Αν θέλει wipe το system θα το λέει. Αλλιώς και ώς συνήθως με ένα απλό factory reset δεν έχουμε θέμα. Επίσης θα δείτε διαβάζοντας πάντα και στις μέσα σελίδες κατι που συνήθως δεν κάνουμε.. ότι μπορεί συγκεκριμένα recovery να μην κάνουνε. Πιο παλιά σε kenzo την RR τα φλασάραμε με cofface και ποτέ με κάτι άλλο και στην επαναφορά κάναμε restore τα πάντα εκτός του firmware.…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ρίξε μια Official με τον οδηγό για unbrick, ξεκλείδωσε, και προσπάθησε ξανά. Αυτό το Resurrection remix όλο προβλήματα δημιουργεί! ” official developer η stable;
-
Παράθεση από nflo: “@Stavrostsik έχεις το kenzo ή το kate ; ” kenzo
-
Παράθεση από nflo: “@Stavrostsik δοκίμασε να ξεκλειδώσεις και μετά δες αν μπουτάρει το κινητό ” Μου βγαζει Your device isnt supported by mi unlock
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπες πάλι σε fastboot mode και φλασαρε το twrp και μετά κάνε Boot σε αυτό με fastboot boot twrp.img όπου twrp το όνομα του αρχείου. ” Ξαναφλασαρα το twrp, αντεγραψα τη ρομ στον εσωτερικο χωρο, την φλασαρα αλλα μου ξαναβγαζει το ιδιο σφαλμα. Λες να εχει κλειδωθει ο bootloader; =============== Μαι 30th 2017, 1:52pm =============== Παράθεση από Stavrostsik: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπες πάλι σε fastboot mode και φλασαρε το twrp και μετά κάνε Boot σε αυτό με…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Σίγουρα έκανες reboot recovery; ” Ναι
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάνε format data, reboot recovery και προσπάθησε ξανά. Θα πρέπει να ξαναπεράσεις το zip της rom μέσα στο κινητό. ” Εκανα format data και reboot to recovery και εχει κολλησει στο logo της xiaomi
-
Παράθεση από zt654: “Α μάλιστα. Εβαλες το πιο πρόσφατο twrp του @geoanto555; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Για να κάνεις Flash την Resurrection Remix, από όσο ξέρω πρέπει να κάνεις Full Wipe και factory reset. Επίσης πρέπει να χρησιμοποιήσεις twrp έκδοση 3.x.x. ” Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Stavrostsik: “Παράθεση από zt654: “Α μάλιστα. Εβαλες το πιο πρόσφατο twrp του @geoanto555; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapat…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Για να κάνεις Flash την Resurrection Remix, από όσο ξέρω πρέπει να κάνεις Full Wipe και factory reset. Επίσης πρέπει να χρησιμοποιήσεις twrp έκδοση 3.x.x. ” Πρεπει να κανω δηλαδη και wipe internal storage;
-
Παράθεση από zt654: “Α μάλιστα. Εβαλες το πιο πρόσφατο twrp του @geoanto555; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οχι, εχω το 3.0.2-2 by mic
-
Παράθεση από zt654: “Μάλιστα. Σίγουρα δεν εγκαταστάθηκε; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, οταν παω να κανω reboot system μου βγαζει No OS installed