Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 126.
-
Παράθεση από zt654: “Δώσε εικόνα με τα errors Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37583/
-
Εχω το rn3 pro και δεν μπορω να περασω μεσω twrp μια rr rom, εχω κανει και factory reset και wipe system
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ωπα... Δεν μπορείς να πας από Global Stable σε China Developer μέσω του Updater. Κατέβασε την Global developer. ” Λαθος μου, την global ειχα κατεβασει
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Τι σφάλμα σου βγάζει ακριβώς; ” Couldn't verify package
-
ΜήνυμαΕχει τωρα την 8.0.4.0 global stable (MBFMIDG)
-
ΜήνυμαΔεν μπορω να περασω την κινεζικη ρομ απο τον updater σε rn4
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Πράγματι 91% awake είναι καταστροφικό, αλλά δεν φαίνεται κάτι τόσο τρομερά κακό από τα wakelocks. Μήπως έχεις το Wi-Fi scan στο always on (προχωρημένες ρυθμίσεις Wi-Fi). Επίσης δεν βλέπω πουθενά τα wakelocks των Google Services που 9 στις 10 ευθύνονται για πολλά προβλήματα μπαταρίας. Φαντάζομαι δεν έχεις κάνει root τη συσκευή και αν όντως ισχύει αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολη η διάγνωση θεμάτων που σχετίζονται με wakelocks. Αν θες να το κοιτάξουμε παραπάνω πολύ ευχαρίστως α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Stavrostsik: “de9f2188c7ec208602981cb9423e80b0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το SOT δεν είναι κακό αλλά χρειάζονται και τα υπόλοιπα στατιστικά για να βγει κάποιο συμπέρασμα.” 9ea5b4ade6eed591ad097201ca4e6ea0.jpg 0d8151ad5d44a5fc68df2343a69311a3.jpg 131729b6df0c61f3331dc0d603becb3d.jpg Έχει 91% awake και το βράδυ μου έκανε drain 35%. Στην xtrv είχα awake 2-8% και το βράδυ μου έκανε drain 1-3% Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Stavrostsik: “Εμένα για κάποιον λόγο η μπαταρία κάνει μεγαλύτερη κατανάλωση απ' ότι στην τελευταία xtrv Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πόσο μεγαλύτερη δηλαδή ? Βάλε καμιά φώτο αν θες να το ψάξουμε. ” de9f2188c7ec208602981cb9423e80b0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πήγαινε ρυθμίσεις, εφαρμογές , εφαρμογές συστηματος, αποθηκευτικός χώρος ημερολογίου κ ανεβοκατεβα να δεις δικαιώματα, ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις κλπ, να βρεις κάπου να το ενεργοποιήσεις.. Ποια miui version έχεις??” Την τελευταία ελληνική stable 8.2. Έχω αφαιρέσει το προεγκατεστημένο calendar. Μήπως φταίει αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από panagiotis19888888: “Καλημέρα σε όλους!Έχω σοβαρό θέμα με τη μπαταρια.θα ήθελα για αρχή ν αλλάξω από China stable σε global stable αλλά όταν το προσπάθησα με τον οδηγό που βρήκα εδώ μέσα δε τα καταφερα ,οπότε υπάρχει καποιος άλλος οδηγός?Επίσης επειδή φαντάζομαι δε θα λυθεί το θέμα με τη μπαταρία ακόμα και με την αλλαγή Ρομ καποιο fix χρειάζεται για το deep sleep!Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ!” Έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Stavrostsik: “Εμένα για κάποιον λόγο η μπαταρία κάνει μεγαλύτερη κατανάλωση απ' ότι στην τελευταία xtrv Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πόσο μεγαλύτερη δηλαδή ? Βάλε καμιά φώτο αν θες να το ψάξουμε.” Με την xtrv είχα 6ορω + sot για πλάκα στα 15% ενώ με την stable τωρα έχω 5ορω sot στα 15% με την ιδία χρήση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα για κάποιον λόγο η μπαταρία κάνει μεγαλύτερη κατανάλωση απ' ότι στην τελευταία xtrv Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από FeatherBrain: “Παράθεση από Antretng: “Με mobile internet στο κανει; Ή wifi απο αλλο modem; ” Θα δοκιμάσω σε λίγο και θα επανέλθω.. @Stavrostsik Τώρα να το σβήσω που λες, μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να έχω θέμα? Δεν είναι συνδεδεμένο με τίποτα άλλο? Αν γίνεται να το αφαιρέσω χωρίς να έχω θέμα να το κάνω.. Το τηλέφωνο τώρα μου είναι σχεδόν άχρηστο.. με κλειστό wifi δεν μπορώ να κάνω τίποτα.” Κι εγώ το είχα σβήσει απο root explorer Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας …
-
Παράθεση από FeatherBrain: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από FeatherBrain: “ ” Wipe/advanced wipe/Τικ όλα αυτά που λες(4)-swipe -back-back και reboot recovery.Η ρομ θα μείνει μέσα δεν θα πειραχτεί ο αποθηκευτικός χώρος. ” Λοιπόν έγινε η εγκατάσταση όλα κομπλέ.. Κατεβάζω wakelock detector και ας ελπίσουμε ότι το ξεπεράσαμε το θέμα μας. =============== Φεβ 10th 2017, 4:28pm =============== Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29844/ Υπάρχει περίπτωση να …
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 3ftw: “Παράθεση από Stavrostsik: “Παράθεση από 3ftw: “Άσχετο αλλά σχετικό. Ποιο adblocker μπλοκάρει τις διαφημίσεις του YouTube;” Μπορεις να κατεβάσεις τον adblock browser και να μπαίνεις από εκεί στο youtube Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Έβαλα το xposed και ησύχασα.” Τι module κατέβασες από xposed Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 3ftw: “Άσχετο αλλά σχετικό. Ποιο adblocker μπλοκάρει τις διαφημίσεις του YouTube;” Μπορεις να κατεβάσεις τον adblock browser και να μπαίνεις από εκεί στο youtube Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk