Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 126.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jerry007: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jerry007: “@BanditGR Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει. Τι μπορεί να οφείλεται για αυτό; ” Πολλά μπορεί να φταίνε. Καταρχήν έχεις messenger και facebook γνωστές "ατομικές βόμβες" για την μπαταρία. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το gallery σου τρώει από μόνο του 21.5% της μπαταρίας. Αυτό είναι 100% μη φυσιολογικό. Μήπως προσπαθεί να κάνει κάποιο συγχρονισμό και αποτυγχάνει ? Τι να πω. Για διάγνωση θα ξεκινούσα με rooting της…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jerry007: “Παρατηρώ πολύ πεσμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και γενικά κολλήματα στο κινητό σε σχέση με την Thunder που είχα πριν. Με το ζόρι βγάζει 16-18 ώρες το κινητό με 3,5 ώρες SOT και 4G δεδομένα. Έκανα πέρασμα με Factory Reset. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε RN3P?” Εγώ έχω την τελευταία xtrv daadc3873faf8c620dcafd71d4ae8162.jpg f6ca4cb2fbe73b738b2874ad4c673a31.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Δοκιμασε και χωρις greenify και απλα καθαριζε τη μνημη οποτε δεν εχεις σκοπο να γγιξεις για πολυ ωρα το κινητο (πχ το βραδυ που κοιμασαι). Την ολη ιστορια στην εκανε μαλλον το calendar provider (αν και προτιμουσα να το αφηναμε μια μερα ακομα μην το σβηναμε τσαμπα).” Είχα ξεχάσει χτες να βγάλω το greenify και η μπαταρία επεσε μόνο 1-2% ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “2% awake ειναι σουπερ. Απενεργοποιησες τιποτα; Απλά έκανα greenify όλες τις εφαρμογές και έσβησα απο το root explorer ένα calendar provider οπως σου είχα πει που είχε 1135 times Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Πατα ενα refresh. Επισης στις ρυθμισεις βαλε να μηδενιζει καθε φορα που το φορτιζεις. Αστο ενα βραδυ και βλεπουμε. Παντως απο αυτο που ανεβασες φαινεται να χεις θεμα. Αλλα ας σιγουρεψουμε ποια εφαρμογη φταιει πριν την στειλουμε. Θεωρω πως ειναι ευκολο να το ριξεις κατω απο 10%. Εγω παιζω 3-5% ” 7c2ff43212ce1d4114d9e1b52d6de946.jpg Σήμερα έπεσε 3℅ μόνο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Πατα ενα refresh. Επισης στις ρυθμισεις βαλε να μηδενιζει καθε φορα που το φορτιζεις. Αστο ενα βραδυ και βλεπουμε. Παντως απο αυτο που ανεβασες φαινεται να χεις θεμα. Αλλα ας σιγουρεψουμε ποια εφαρμογη φταιει πριν την στειλουμε. Θεωρω πως ειναι ευκολο να το ριξεις κατω απο 10%. Εγω παιζω 3-5%” 73c226d7c62b1f59b79b0c3bfd561208.jpg 06cd2c5d7dc62b5aa635b48bc7249b89.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lapan: “Global dev . εχω. Αρα τωρα τι κανω μεσα απο το TWRP ?” Αυτά που σου λέει ο οδηγός Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lapan: “Μολις ξεκλειδωσα bootloader και περασα TWRP και Root. Για να εχω αναβαθμισεις ΟΤΑ ,τι πρεπει να κανω τωρα ,συμφωνα με τις οδηγιες στην εικονα ? Δεν καταλαβα. Τι πρεπει να φλασαρω ? Επισης το "Ξεκλειδωμα ΟΕΜ" να το αφησω ενεργο στις ρυθμισεις ? Image2.jpg” Για να έχεις οτα αναβαθμίσεις κάθε βδομάδα πρέπει να βάλεις global developer rom Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από Antretng: “Πατα ενα refresh. Επισης στις ρυθμισεις βαλε να μηδενιζει καθε φορα που το φορτιζεις. Αστο ενα βραδυ και βλεπουμε. Παντως απο αυτο που ανεβασες φαινεται να χεις θεμα. Αλλα ας σιγουρεψουμε ποια εφαρμογη φταιει πριν την στειλουμε. Θεωρω πως ειναι ευκολο να το ριξεις κατω απο 10%. Εγω παιζω 3-5% ” Εν τω μεταξύ, στο wakeup trigger το calendar provider ειχε 1135 times αλλα τ ο εσβηα απο το root explorer
-
Παράθεση από Antretng: “Εχεις gps, 4g και τιποτα συγχρονισμους ανοιχτους (πχ λογαριασμος google, cloud κλπ). Βαλε και το wakelock detector να δεις ποιο app το προκαλλει. Εμενα με κλειστα gps/4g ξοδευει καπου 2-3% σε 7 ωρες. ” Εγώ κλειστά έχω το gps κι αυτά. Έβαλα το wld αλλά από που να δω τις εφαρμογές του παρασκηνίου;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καντο τοτε ενα delete .... Πάρε κ ενα backup πριν κ θα εχεις να ασχοληθεί.” Το είχα κάνει ήδη αυτό αλλά εντάξει το αφήνω τώρα όπως ειναι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με συγχωρείς.... αλλά πείτε μου γιατί, θα σκάσω..” Καταρχήν είναι άχρηστο και καταδευτερον για να έχω να ασχοληθώ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πρώτα θα βάλεις μια πιο παλιά και μετά την τελευταία.. Δες στην υπογραφή μου υπάρχει οδηγός για το κενζο..” Εντάξει την πέρασα Sent from my Redmi Note 3 pro using Tapatalk