Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-126 από 126.

• Screenshots

Stavrostsik - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Εννοώ να αποθηκεύονται στον εξωτερικό χώρο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Screenshots

Stavrostsik - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Γεια σας! Ξέρετε πως μπορώ να κάνω τα screenshots να αποθηκεύονται στην κάρτα sd; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά το φλας της ρομ ανοίγουν κανονικά τα δεδομένα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ για την απάντηση, θα ξανακάνω flash την rom γιατί το έχω δοκιμάσει και από τις ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγγνώμη για την βιασύνη μου αλλά πριν περάσω την ρομ δούλευαν κανονικά τα δεδομένα. Πήγα και από το κέντρο ασφαλείας αλλά δεν ενεργοποιούνται. Και καλή Ανάσταση. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια σας! Έχω το xiaomi redmi note 2 και μόλις πέρασα την ελληνική stable rom (7.2.3.0) και δεν μπορώ να ανοίξω τα δεδομένα του κινητού. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk