Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.

• Κατανάλωση πολλών mb...

ccaroukos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ασφάλεια & απόρρητο. Μετά, δεν βρίσκω το "Περιορισμός Χρήσης δεδομένων"

• SuperSU

Μήνυμα

Καλημέρα, καθημερινά βλέπω Notification: superSU To SU binary χρειάζεται αναβάθμιση. Συνέχεια; Πατάω ακύρωση, και πάω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής SuperSU Free, και στο σημείο Προσβαση--> Προβολή ειδοποιήσεων το ξετικάρω. Δεν έχω όρεξη να μπλέξω με root κλπ.... Χρειάζομαι αυτή την εφαρμογή (όσο δεν θέλω να κάνω root); Πώς να μην δέχομαι τέτοια notifications, αφού αν δεν κάνω λάθος, αν κατά λάθος κάνω accept.... θα χαλάσει η miui rom.... thanks.

• Κατανάλωση πολλών mb...

Μήνυμα

Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια σημεία στα settings πρέπει να κοιτάξω για να ελέγχω τα mb σε 4g; να είμαι σίγουρος ότι όταν δεν έχω wifi, θα καταναλώνει μόνο η εφαρμογή που έχω στο προσκήνιο (πχ Browser, facebook, etc), και τίποτα άλλο... thanks

• Whatsapp widget

ccaroukos - - Google Play Store

Μήνυμα

Καλημερα, Εχει χρησιμοποιησει κανεις το whatsapp widget; το βαζω.... Και δεν φερνει τιποτα.... Gtv 6.9.8 Redmi note 2 Thanks, ccaroukos Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi account syncronize

Μήνυμα

Καλημερα, Μετα απο μηνες με μια ebay-chinese rom.... Οπου δεν δουλευε ουτε καν το mi account..... Ειμαι πλεον με ανθρωπινη rom. Βλεπω λοιπον καθε τρεις και λιγο το mi account να κανει συγχρονισμο... Και μου φαινεται αρκετα βαρυ και αχρηστο.... Τι θα προτεινατε; manual συγχρονισμο πχ μια φορα το μηνα; Συχρονισμο σε ολα πλην φωτογραφιες/βιντεο που στην τελικη τα παιρνω και μονος μου backup στο pc; Μονο σε περιβαλλον wifi, και το αφηνο να δουλευει καθημερινα.... Thanks, ccaroukos Στάλθηκε από το Re…

• Home (default) screen

Μήνυμα

Σωστος! Εγω προσπαθουσα με scroll down/up.... Thanks. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Home (default) screen

Μήνυμα

Καλησπέρα, πώς μπορώ να ορίσω ποιοα από τις οθόνες θα είναι η βασική (default or home screen); Me google search, βλέπω ότι αναφέρεται ότι με άγγιγμα με 3 δάχτυλα, εμφανίζεται το σήμα του home, το οποίο και επιλέγεις. Δοκίμασα όμως, τόσο κατά την κανονικλή λειτουργεία, όσο και εντώς του σεταρίσματος των εικονιδίων, και δεν δουλεύει... Καμία ιδέα; (redmi note 2, Android 5.0.2, miui 8.1 - GTV 6.9.8 Developer) Ευχαριστώ

• το βρήκα, οκ. Nillkin glass screen protector for Xiaomi Hongmi Note 2, Redmi Note 2, Note2 (index H) (και το παράγγειλα). thanks!

• Στο σιτε που έστειλες, δεν βλέπω για redmi note 2. εχει για: * [*]Nillkin glass screen protector for HONGMI NOTE 2 * [*]Nillkin glass screen protector for M4 * [*]Nillkin glass screen protector for M4S/MI4S/MI 4S/M 4S * [*]Nillkin glass screen protector for MI 4I * [*]Nillkin glass screen protector for MI MAX * [*]Nillkin glass screen protector for MI5 * [*]Nillkin glass screen protector for RED RICE 2 * [*]Nillkin glass screen protector for REDMI 3 * [*]Nillkin glass screen protector for REDMI …

• Καλημέρα, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered glass για το redmi note 2; είχα πάρει το 9H Protector pantalla Cristal Templado Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 2 το οποίο έσπασε την επόμενη μέρα.... απλά καθώς το είχα στην τσέπη... (ποροφανώς κάπως θα ζορίστηκε) Διάβασα για nilkin, αλλά βλέπω πολλά στο ebay. Κάποιο συκγκεκριμένο ίσως; Αυτά που είναι για note 3, κάνουν και στο note 2; Καλύτερα να πάρω 2-3 πιο φτηνά, παρά ένα με 10+ ευρώ.... ; thanks. *

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

για extraction του gz file, τι προτείνετε; (πάντως δεν παίρνω καμία πρωτοβουλία!.... πιο πάνω έλεγες Λίστα με Fastboot Roms για όλες τις συσκευές.. Εδώ θα βρείς και τη stable. Εγώ για τη διαδικασία στο έστειλα. Τα αρχεία να τα διαλέξεις εσύ. wink.png Εαν δεν χρειάζεσαι το root τότε βάλε stable και θα είσαι μια χαρά. Από εκεί πήγα και κατέβασα την stable. Μετά όμως μου λες ότι δεν κάνει αυτή, αλλά πρέπει πρώτα να βάλω αυτή ( xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-miui-hellas-tar-gz/) ....

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

κατέβασα το "xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.1.0" έκανα τα power + vol down, το miflash είδε την συσκευή, πατάω flash και βγάζει the system cannot find the file specified ???????????????????????

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

έχω κατεβάσει το miflash. και το hermes_images_GTV-6.5.5_GR_xiaomi-miui-hellas Είναι αυτό το σωστό αρχείο; Μου λες σε παρακαλώ ποιο είναι το ενδεδειγμένο; εδώ (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files) λέει stable V8 αλλά όταν το κατέβασα λέει 6.5.5 Είναι εύκολο να μου δώσεις ΕΝΑ λινκ..... Ευχαριστώ.

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

thanks!

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

"Προς το παρόν και μέχρι να φτιάξουμε και Ελληνική Stable Fastboot rom, όποιος θέλει να περάσει τη Stable rom στη συσκευή του πρέπει αφου τελειώσει το σετάρισμα της Miui στα πρόχειρα, να κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις, να βάλει τη Stable στη συσκευή του και να φλασάρει απο τοTWRP." Τελικά, υπάρχει ελληνική stable fastboot rom; άλλο το "Ελληνική stable fastboot rom" και άλλο το "stable rom"; Τι είναι η Miui; Πώς κάνουμε εργοστασιακές ρυθμίσεις....

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

Δώσε μου σε παρακαλώ το ακριβές λινκ της stable rom. Βλέπω 3 λινκς, και δεν ξέρω ποιο από όλα.... thanks.

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) Εδώ λέτε ότι πρέπει πρώτα να βάλω developers rom, και μετά stable rom. Έτσι πρέπει να κάνω, ή μπορώ να ακολουθήσω τις οδηγίες και να βάλω κατευθείαν την stable rom; Πού θα βρω την stable rom; Επίσης, στο λινκ που προτείνετε, έχει 3 επιλογές: Xiaomi RedMi Note 2 (Hermes) Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 (Για πρώτη φορά) Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2…

• σόρυ.... αλλά αυτό με το χέρι δεν το κατάλαβα.... πού είναι ο σένσοράς ακριβώς; όταν πάμε το χέρι κοντά στο σένσορα, πρέπει να κλείνει η οθόνη;;

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

Υπάρχει τρόπος να πάρω backup για τα πάντα; έχω αντιγράψει όλα στο pc. αλλά όταν έτρεξα τα παραπάνω (επέλεξα whipe cache, μετά whipe user data, μετά update (update.zip) από en.miui.com), χάθηκαν ένα σορό πληροφορίες (κωδικοί wifi, σετάρισμα εφαρμογών κλπ κλπ).... Επειδή έφαγα πολλές ώρες να το στρώσω..... Υπάρχει δυνατότητα για full backup; (σημειώστε ότι δεν γνωρίζω αν έχω mi account.... Ποτέ δεν έτρεξε...)