Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλημέρα παιδιά.εβαλα την 9.1.24.δεν ξέρω αν γίνεται κ σε εσάς η είναι κάποιο bug.οταν έχω θέλω να μετακινήσω μια εφαρμογή μέσα στον φάκελο που τις έχω και την κρατάω παρατεταμένα αυτή κρύβεται.το ίδιο όταν θέλω να την πάω και πάνω στον κάδο για διαγραφή.πρεπει να ξαναπατήσω παρατεταμένα εκεί που ήταν για να εμφανιστεί πάλι.
-
Παράθεση από gazonas: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από gazonas: “cannot load dummy.img αυτο μου γραφει ” O bootloader είναι ξεκλείδωτος σωστά ? Το dummy.img αρχείο είναι μέσα στο φάκελο C:\Adb (ή απ' όπου τρέχεις το ADB εν πάση περιπτώσει) ? ” ναι τον ξεκλειδωσα.το εβαλα στον φακελο adb οπως ελεγε. ”
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από gazonas: “καλησπερα.ξεκινησα την διαδιακασια και στο dummy.img μου εβγαλε error canot load.τι κανω τωρα;σε πιο φακελο πρεπει να το βαλω; ” Στο ίδιο φάκελο με αυτόν που έχει μέσα τα αρχεία του ADB. Μπορούμε να έχουμε το ακριβές error μήνυμα ? ” cannot load dummy.img αυτο μου βγαζει
-
καλημερα σε ολους.σε 32 ωρες απο τωρα θα ξεκλειδωσει το κινητο.εκανα τα πρωτα βηματα που λεει ο οδηγος για να βαλω αλλη ρομ.εχω antiroll 4.εχω κατεβασει twrp και 2 ελληνικες rom. το κινητο ηρθε με china stable.xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_arΩma_Stable_V10.2.1.0 και xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_XTRV_9.1.10 πια απο της 2 να βαλω και αν το antiroll ειναι 4 και δεν θα εχω θεμα με brick.
-
καλημερα σε ολους.σε 32 ωρες απο τωρα θα ξεκλειδωσει το κινητο.εκανα τα πρωτα βηματα που λεει ο οδηγος για να βαλω αλλη ρομ.εχω antiroll 4.εχω κατεβασει twrp και 2 ελληνικες rom. το κινητο ηρθε με china stable.xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_arΩma_Stable_V10.2.1.0 και xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_XTRV_9.1.10 πια απο της 2 να βαλω και αν το antiroll ειναι 4 και δεν θα εχω θεμα με brick.