Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 173.
-
@SAMARAS είσαι σίγουρος ότι έχεις Redmi 3 Pro (IDO); Για καλό και για κακό ανέβασε ένα screenshot από Settings->About Phone να το επιβεβαιώσουμε!
-
Σε Redmi 3 Pro (IDO) περάστηκε η xtrv πάνω από την προηγούμενη (με wipe cache+dalvik) με magisk χωρίς προβλήματα.. Ευχαριστούμε παιδιά!
-
@kostas1alina προχώρα, μην φοβάσαι και πες μας εντυπώσεις.. χειρότερα από την προηγούμενη δύσκολα γίνεται!
-
Καλημέρα. Μετά από αρκετές μέρες με την παρούσα rom, επιβεβαιώνω κι εγώ την πολύ μεγάλη κατανάλωση ενέργειας σε Redmi 3 Pro (IDO). Εκτός από την άσχημη διαχείριση ενέργειας (αυξημένη κατανάλωση περίπου 50%) και ένα κόλλημα (μαύρισμα) της οθόνης που έστρωσε με wipe cache+dalvik, όλα καλά! Στο changelog της επόμενης (MIUI 9.1 7.11.2) από xiaomi.eu, πάντως δεν αναφέρεται σε διαχείριση ενέργειας. Για να δούμε! CHANGELOG MIUI9.1 7.11.2 Smart Assistant New - Added Smart Assistant to the 6.x/7.x Androi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Απο Σάββατο πρωί και εγώ με 7.10.26 άρωμα στο gemini. Σήμερα το πρωί είχα ένα κόλλημα. Μαύρισε η οθόνη και δεν... Του κάνω επανεκκίνηση και κάποια στιγμή βγάζει σε μαύρη οθόνη "Android" και κλείνει πάλι. Μπαίνω σε twrp και σβήνω τα cache και ανοίγω ξανά. Όλα καλά μέχρι τώρα.” Και σε Redmi 3 Pro (IDO) μαύρη οθόνη. Με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού (για κλείδωμα/ ξεκλείδωμα) εμφανίστηκε το μενού, και επέλεξα επανεκκίνηση, και μετά την επανεκκίνηση όμως πάλι μαύρη οθόνη.…
-
Καλημέρα! Μόλις μπήκε σε Redmi 3 Pro (IDO) η νέα xtrv rom πάνω από την προηγούμενη με τα γνωστά wipes (cache+dalvik) χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, μακάρι να έχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας από την προηγούμενη! Για root περάστηκε μέσω twrp το magisk, το οποίο βγάζει ότι έχει update (λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη η v5.4.0 του Magisk Manager), τι κάνουμε; Το link για κατέβασμα της xtrv πλέον λειτουργεί! Ευχαριστούμε παιδιά!
-
@gkalen δεν ξέρω τι αλλαγές έχουν γίνει, παρατήρησα οτι στο Redmi 3 Pro (IDO) με magisk root με την προηγούμενη xtrv rom (7.10.19) το adaway απενεργοποιούνταν χωρίς να κάνω κάτι, λες και το σύστημα έτρεχε μόνο του τα wipes (restart βέβαια δεν παρατήρησα) ή λες και δεν υπήρχε root (όμως το magisk ήταν και είναι ενεργοποιημένο).. Αναμένοντας το link της καινούργιας για να δω αν θα αλλάξει κάτι
-
@MIUI_ART το link της xtrv rom για Redmi 3 Pro (IDO) δεν δουλεύει! @kostas1alina μόνο το zip του supersu έχει για εγκατάσταση μέσω twrp ή εχει και το magisk;
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
gas83 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@biznikos μήπως έφαγε καμιά τούμπα και χάλασε; Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν άλλαξες rom ή υπήρχε; Δοκίμασες και official global/dev; Στην τελική, ακόμα και αν δεν δουλεύει σαν τηλέφωνο μπορείς να το έχεις σαν δεύτερη συσκευή με WiFi ή να το δώσεις για ανταλλακτικά!
-
Και σε Redmi 3 Pro (IDO) εγκαταστάθηκε (η xtrv) χωρίς κανένα πρόβλημα.. μένει η προσθήκη root (magisk) και τις επόμενες ημέρες θα γράψω εντυπώσεις!
-
Καλημέρα! Έπειτα από αρκετές μέρες χρήσης με την παρούσα rom σε Redmi 3 Pro (IDO) και διαβάζοντας τα σχόλια για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, παρατήρησα κι εγώ κάποια από αυτά (antivirus, αριθμομηχανή). Για κάποιον λόγο όμως και ενώ πολλοί (με διαφορετικές συσκευές) αναφέρουν προβλήματα με την κατανάλωση της μπαταρίας, στο Redmi 3 Pro η διαχείριση της ενέργειας είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα σε σχέση με την προηγούμενη fix dev (7.9.21), ίσως και καλύτερη από την πρώτη dev rom με το νέο M…
-
Αρωμα/XTRV [SOLVED]
ΜήνυμαΥποψην δεν αλλάζει η android έκδοση (η 5.1.1 που έχεις μένει) αλλά το user interface, κοινώς το MIUI από 8 σε 9!
-
Αρωμα/XTRV [SOLVED]
ΜήνυμαΊδιες είναι οι rom, μόνο η διαδικασία αλλάζει.. για αρχή κράτα backup όπως αναφέρει και ο makis1024 και ξεκίνα να περάσεις την xtrv (για πιο εύκολα κατά την γνώμη μου)! Εαν χρειαστείς root πρέπει πλέον να το κάνεις χειροκίνητα (αφού εγκατασταθεί η rom) και έχεις να επιλέξεις μεταξύ supersu και magisk.. Καλή αρχή και εάν θες βοήθεια.. φώναξε!
-
Καλημέρα! Περάστηκε η τελευταία xtrv (7.10.12) rom χωρίς προβλήματα σε Redmi 3 Pro (IDO) πάνω από την 7.9.21 με wipe cache+dalvick. Εντυπώσεις πολύ καλές, το σηματάκι του WiFi έχει αλλάξει και πλέον δείχνει το κατέβασμα/ ανέβασμα! Παράθεση από kostas1alina: “Την πέρασε κάποιος σε redmi 3 pro(ido); Και εάν ναι... εντυπώσεις ” Αφού τα έχουμε πει βρε, ο @gkalen έχει την ίδια συσκευή με εμάς, όποτε δεν θα έχεις πρόβλημα με τις rom! Ευχαριστούμε παιδιά, συνεχίστε την τρομερή δουλειά! =============== …
-
@xristosan βάζεις όποια rom θες (αrωma ή xtrv) για IDO (Redmi 3/ Pro)..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@gas83 Σωστός !! Το έχω και δουλεύει τζαμί η ρομ ...” @gkalen πρόσεχε τί γράφεις γιατί ο @demakhs καραδοκεί!!! ;)Παράθεση από gkalen: “@kostas1alina Ναι , μπορείς να την περάσεις από πάνω χωρίς πρόβληματα , έτσι έκανα κι εγώ και δε συναντησα προβλημα ..” Κι εγώ πέρασα χωρίς FR (wipe μόνο cache+dalvick) την 7.9.7 χωρίς κανένα πρόβλημα.. όμως για καλό και για κακό πάρε και ένα backup μέσω twrp..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1alina: “Λέω μηπως..... περάστηκε η fix σε ido; Και εάν ναι εντυπώσεις........” Περάστηκε η τελευταία xtrv (7.9.21) fix rom χωρίς προβλήματα σε Redmi 3 Pro (IDO) πάνω από την 7.9.7 με wipe cache+dalvick. Τις επόμενες ημέρες θα γράψω και εντυπώσεις! @kostas1alina νομίζω ότι ο @gkalen έχει το ίδιο κιν με εμάς, όποτε δεν θα έχεις πρόβλημα με τις rom.. εκτός κι αν δεν το έχει πλέον!
-
Καλημέρα! Σε Redmi 3 Pro (IDO) και έπειτα από αρκετές μέρες με την xtrv 7.9.7 και με το νέο miui μπορώ να πω ότι δεν έχω παρατηρήσει διαφορές (μετάβαση από xtrv 7.6.8 και miui 8). Για root εγκατέστησα το magisk (για το adaway) και όλα καλά μέχρι στιγμής. Το νέο γραφικό περιβάλλον (miui 9) φαίνεται να είναι εξίσου γρήγορο. Η διαχείριση της ενέργειας φαίνεται να είναι στα ίδια επίπεδα με την παλιά (xtrv 7.6.8). Το μόνο αρνητικό είναι η μεγαλύτερη κατανάλωση ram, η οποία όμως δεν ξέρω αν οφείλεται …
-
Καλημέρα! Πέρασμα της νέας xtrv σε Redmi 3 Pro (IDO) από 7.6.8 μόνο με clean cache+dalvick όπως πρότεινε ο @gkalen. Όλα καλά (μόνο μια αυτόματη επανεκκίνηση μετά το πέρασμα της rom παρατήρησα) με την εγκατάσταση. Ευχαριστούμε παιδιά!