Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 173.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1alina: “σε ido εντυπώσεις;” Καλημέρα! Προς το παρόν όλα καλά σε IDO, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα (εκτός από το APN που ξερυθμίστηκε).. πέρνα την άφοβα! Συμπεράσματα μέσα στην εβδομάδα..
-
Μα την 7.3.30 πέρασε χωρίς factory reset (που έπρεπε να είχε ήδη κάνει..)!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Christos Skartsaris: “παιδια έχω την 7.3.30 σε kenzo και βαράει πολλά κολληματα.τωρα κατεβάζω την νέα rom.τι προτείνετε να κάνω;factory reset;” Την 7.3.30 την πέρασες με ή χωρίς factory reset;
-
Αξιολογώντας την xtrv 7.3.30 μετά από μία εβδομάδα (ίδιας περίπου) χρήσης σε IDO, και περνώντας την με Factory Reset, μπορώ να πω επιγραμματικά ότι έχει βελτιωθεί η απόκριση της συσκευής και η διαχείριση της ενέργειας (αυξήθηκε η ζωή της μπαταρίας κατά 2,5 ώρες από περίπου 2d 12,5h από τα στατιστικά του GSAM Battery Monitor): ecf29eee8745f3f55be5ff464c61481c.jpg Έφτασε η ώρα για την επόμενη! Ευχαριστούμε παιδιά..
-
@jfamous1975 δεν πρέπει να είναι πρόβλημα (και στο δικό μου Redmi 3 Pro έτσι είναι τα εικονίδια). Για περισσότερες πληροφορίες δες στο νημα της 7.3.16 στο #204 post του @Giannisagal. Νομίζω από την επόμενη (7.3.23) άλλαξαν.. όσοι έχουν IDO (@THUKIS, @kostas1alina κ.ά) μπορούν να στο επιβεβαιώσουν! Δυστυχώς δεν μπορώ να επισυναψω link εύκολα, μιας και χρησιμοποιώ εφαρμογή (tapatalk) για να απαντάω από το κιν.. ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις!
-
Το πρόβλημα είναι ίδιο με αυτό που αναφέρεις στο νήμα που άνοιξες 'Πρόβλημα με twrp' στο Redmi 3/Pro; Αν ναι, σου έχω απαντήσει εκεί..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jfamous1975: “..τα εικονιδια του playstore και του chrome ειναι λιγο ...περιεργα! Μήπως ξέρετε γιατί?” Έχεις δίκιο, έχουν αλλάξει κάποια εικονίδια, είναι χαρακτηριστικό της τελευταίας rom (7.3.30)! Για περισσότερες πληροφορίες στο 1ο post του αντίστοιχου νήματος (ή στα τελευταία post του νήματος της προηγούμενης rom!).
-
Πρόβλημα με TWRP [SOLVED]
Μήνυμα@jfamous1975 πάτησε vol + ΚΑΙ vol - μαζί με power. Δουλεύει σίγουρα, μην αγχώνεσαι, στις τελευταίες 3 rom μόνο έτσι πάμε twrp πλέον!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Angelos Antonopoulos: “..δεν μπορώ να βάλω 160sms..” Δοκίμασες να πας Μηνύματα->Αριστερό κλικ (Ξ) παρατεταμένα και να ενεργοποιήσεις το 'Μηνύματα 160 χαρακτήρων';
-
REDMI 3
ΜήνυμαΚαλημέρα. Το ότι ο χώρος της συσκευής του @Ringil είναι σχεδόν γεμάτος (1,45 GB διαθέσιμα), λέτε να έχει να κάνει με τα κολλήματα;
-
Με factory reset? Αν ναι, εννοείται! Τα ξαναβάζει..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisk: “ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. ολα καλα.μετα απο 20 λεπτα περιπου ανοιξε.τωρα κανει restore. εντυπωσεις απο την ρομ το απογευμα . ευχαριστω κ παλι” Καλημέρα! Μετά το restore και τα updates, αν θες κάνε και ένα wipe dalvick+cache να καθαρίσει το σύστημα.. στο δικό μου (IDO) ανέβασε πολύ θερμοκρασία, αλλά φαίνεται να έχει στρώσει, μετά 1 μέρα από το πέρασμα!
-
@kostas1alina άμα έχεις χρόνο και διάθεση κάντο! Για να μας πεις και τις διαφορές..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από THUKIS: “Σε IDO επειδή ειμαι και πολύ dirty dancer 100.gif ρίσκαρα με dirty εγκατάσταση μόνο με davlink/cache . Λοιπόν όλα πάνε καλά εδώ και μία ωρίτσα μετα τα reboots και shutdowns. Επιτέλους επανήλθε το swipe to search . Apn /GPS / camera / playstore /weather ok. Το fingerprint πυροβολαει . Ζαλίστηκαν λίγο τα widgets clock / weather που είχα ,τα έσβησα και τα ξαναεβαλα . Όλα καλά . Από μετάφραση είναι πολύ καλή . Έχει κάτι ξεχασμένα αγγλικά εδώ και εκεί αλλά χωρίς τίποτα σημαντικό…