Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 173.
-
@petran66 δοκίμασες να πας Μηνύματα->Αριστερό κλικ (Ξ) παρατεταμένα και να ενεργοποιήσεις το 'Μηνύματα 160 χαρακτήρων';
-
@Nelias Εφαρμογές->Άδειες->Αυτόματη Έναρξη.. εκεί πρέπει να έχει τις τρεις τελείες (κάθετα) πάνω δεξιά στην οθόνη!
-
@mparaxir αν χρησιμοποιείς tapatalk και κάποιο κοφτήρι διαφημίσεων (πχ adaway) πρέπει να προθέσεις στην whitelist το "*.tapatalk.com" και μετά restart την συσκευή. Εγώ έτσι το έλυσα..
-
Πολλή καλη σύγκριση! @PHILIMON, παρατηρώ ότι φτάνεις την μπαταρία στο τέρμα της για να δεις την πραγματική χρήση, κάτι που έκανα κι εγώ, πράγμα που την σκοτώνει, αν το κάνεις συχνά, στην κυριολεξία (φιλικά πάντα, δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον έξυπνο)! Καλό θα είναι να δεις τί τεχνολογία είναι η μπαταρία και μέχρι που πρέπει να την φτάνεις.. σε li-on αν θυμάμαι καλά, ποτέ κάτω από 20% (είμαι από κιν και δεν είναι εύκολο να παραθέσω link, αλλά έχει γίνει αντίστοιχη συζήτηση σε διάφορα νήματα)!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1alina: “μολις περάστηκε σε ido recovery πρέπει να το πάρουμε απόφαση.....καπούτ!!! καλύτερη διαχείρηση ram... καλύτερη ανταπόκριση σε δαχτυλικό... 160 χαρακτήρες συνέχεια... ίσως η φωτεινότητα ποιο χαμηλή... στις επαφές απο το Ρ πάει κατευθείαν στο Ζ... σαφώς ποιο γρήγορο... τα άλλα εν καιρώ... αααααααααααα για εσάς του antutu.................” Καλημέρα! Να συμφωνήσω με τον @kostas1alina και να προσθέσω την λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας πάντα για IDO.. Όσον αφορά το an…
-
RE:
Μήνυμα@blackm76 για το 1 δες εδώ!
-
Από τον Δεκέμβρη που ξεκίνησα το άθλημα (και xiaomi και dev roms) είναι η πρώτη xtrv που ξεπερνά τα 40.000 -σαν μέτρο σύγκρισης- στη συσκευή μου (Redmi 3 Pro): a51efaee9f16b257e685ed23d0eba80f.jpg Ίσως η πληρέστερη και πιο απροβλημάτιστη rom μέχρι στιγμής τουλάχιστον για IDO! Συνεχίστε έτσι παιδιά, ευχαριστούμε!
-
Καλημέρα, @dimipapakon δες εδώ!
-
@adekastos και @gpapaioa μήπως έχει ξανά κλειδώσει ο bootloader;