Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 622.
-
δεν υπάρχει πρόβλημα. Το προεπιλεγμένο όνομα αντιγράφου ασφαλείας είναι το 1970. Η συσκευή δεν διατηρεί την ημερομηνία στο recovery και την ανακτά από το δίκτυο κατά την εκκίνηση. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν υπάρχει modem ενεργοποιημένο για να την ανακτήσει όπως γίνεται στο recovery, ο χρόνος εποχής είναι ο προεπιλεγμένος, 0. Δηλαδή, το 1970.Μπορεις να βαζεις μονος σου την ημερομηνια οταν κανεις backup.
-
Ειναι αυτό που σου είπα.λαθος fingerprint. Αν θες να στο φτιάξω στείλε μου το build.prop σου σαν αρχείο.ανεβασε το κάπου πχ mega να το κατεβάσω να το φτιάξω και να στο δώσω να το περάσεις.φτιαχνεις μετά τα permissions και θα είσαι οκ. Να ξέρεις πως ακριβώς ίδια με τη δική σου είναι η xtrv η ηxiaomi.eu που δεν έχουν κανένα θέμα και είναι καλύτερες κιόλας. Τα 60 fps θα τα περιμένεις πολυυυυυ ακόμα όπως και όλοι μας...
-
Παράθεση από stavrinho: “Παράθεση από Germak: “Με ποια rom είσαι αυτή τη στιγμη? ” Τελευταία beta έχω. e7467b516417d62ac687a0ed6841f037.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Περνα μια xtrv η μια xiaomi.eu και θα είσαι οκ. Μαλον μπορεί η beta να μην έχει σωστό fingerprint. Το playstore στα settings τι σου γραφει κάτω κάτω.device is certified?
-
Παράθεση από stavrinho: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από stavrinho: “Παράθεση από BanditGR: “Είσαι ξεκλείδωτος και με TWRP εγκατεστημένο ? ” Είμαι ναι.Δοκίμασα κατά καιρούς διάφορες ενέργειες αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Λοιπόν αρχικά θα κατεβάσεις... Καλή επιτυχία. ” Σε ευχαριστώ για όλο αυτό τον κόπο.Την είχα βρει και την είχα κάνει την διαδικασία χωρίς να έχει επιτυχές αποτέλεσμα. Το έκανα πριν λίγο ξανά, just in case, αλλά παραμένει ανεπιτυχής. Και το ct…
-
Παράθεση από Vasilis Semertzidis: “Εβαλα σημερα την xtrv dev και περασα καποια modules και μετα το touch screen δεν δουλευε, ουτε καν στο twrp, οποτε πηγα να flasharo την latest stable και στο mi flash κανει 0 δευτερολεπτα, και λεει flash succesfull και παραμενει το κινητο σε fastboot mode. Η ρομ ειναι unzipped στον C:/ , τα drivers ειναι εγκατεστημενα adb/usb και το driver signature enforcement ειναι disabled. Τι μπορει να φταιει? ” Ξανά φλασαρεις μια fastboot rom.προσοχη στο arb.προσεχε στην ε…
-
Παράθεση από stavrinho: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από makis1024: “Και γιατί να μην την κατεβάσει την εφαρμογή του netflix από αλλού; iQmztyFvt0IjMNjxZy59dzxxF5DUw_rXJSSloAse7EmTbtRWOP4Ltl-7_aBTMtauRnuDVMscnS_AhEbgLu_YYwCwq3QmhEnxtA-bo-x02Jg= ” Γιατί μπορεί να θέλει να κατεβάσει και άλλες εφαρμογές μελλοντικά που περιορίζονται από τον έλεγχο του SafetyNet. Ναι μπορεί να βάλει το Netflix με το χέρι, είναι λύση, αλλά λύση ημίμετρη. Μπορεί όμως να κάνει και κάτι που λύνει δια παντώς αυτό το …
-
Παράθεση από SubStealer: “Τελικά, σχετικά με το Faceunlock στην τελευταία XTRV, έχει κάποιος άλλος θέμα ή μόνο σε μένα συμβαίνει!? Mi note 2 XTRV 9.1.3 Δεν μου ανοίγει την ρύθμιση "Διαχείριση δεδομένων προσώπου" και εντομεταξύ κάτι από αυτή τη ρύθμιση μου αναγράφει "Το ξεκλείδωμα προσώπου είναι ενεργό" ωστόσο δε λειτουργεί! ” Διεγραψε τα face data και ξανά πρόσθεσε τα.
-
Παράθεση από trikalos_1977: “Παράθεση από Germak: “εδώ το έχω. MEGA θα βαλεις αυτο Add_Shift+Open_command_window_here.reg και θα κανεις επανεκκίνηση. μετα θα μπορεις να ανοιξεις το cmd απο το φακελλο adb ” Όταν πάω να του κάνω εγκατάσταση του αρχείου reg μου βγάζει αυτό το μήνυμα.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60630/ ” Αστο για λίγο αυτό. Πάμε να δούμε το adb γιατί έχεις μάλλον άλλο πρόβλημα με το λειτουργικό σου. Αν τρέξεις την εντολή του adb όπως είπαμε μέσα από τον φάκελο adb αλλά…
-
Παράθεση από kostasgtc13: “Παράθεση από Germak: “Οχι ” ??? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” προσωπικά στο λέω αν σε ενδιαφέρει η μπαταρία και δεν είσαι τύπος του σκαλίζω το κινητό μείνε εκεί που είσαι και μην κάνεις καν update ούτε την official. Ναι η xtrv έχει διαφορα καλουδια αλλά αν σε νοιάζει η μπαταρία και να δουλεύει το κινητό απροβληματιστα κάτσε εκεί. Μόλις πας σε pie (δηλαδή κάνεις αναβάθμιση) είτε official rom η custom Θα αρχίσουν τα προβλήματα. Περισσότερα σε pm αν …
-
Παράθεση από mplevris: “Για όσους αντιμετωπίζουν θέματα με την διάρκεια της μπαταρίας διαβάστε το παρακάτω πολύ χρήσιμο ποστ στο ευρωπαϊκό φόρουμ. Εμένα μετά που το έκανα μου δίνει έως 3 περίπου ώρες ανοιχτή οθόνη στο κινητό (ισχύει για όλα τα Xiaomi που έχουνROM που βασίζεται στην κινεζική έκδοση και όχι μόνο για το MI8 που γράφει το άρθρο) Εγώ του έχω δώσει αυτό σαν εντολή LTE/WCDMA. Να ξέρετε όμως ότι μετά από επανεκκίνηση γυρίζει ξανά στην εργοστασιακή ρύθμιση και θα πρέπει να το κάνετε ξανά…
-
Και γιατί δεν περνάς πάλι την προηγούμενη που ήσουν ευχαριστημένος ξανά και να μήνεις με αυτή???
-
Για όσους έχουν πρόβλημα με την εφαρμογή Themes μέσω twrp φλασαρετε αυτό το zip κάντε καθαρισμό τα cache's και θα στρώσουν όλα. ThemeManagerFix.flashable Το πρόβλημα έρχεται από το source όπου δοκίμαζαν να αντικαταστήσουν την κινεζική εφαρμογή με την αντίστοιχη από Ινδία. Το zip είναι η κινεζική εφαρμογή που είχαμε μέχρι τώρα. Επίσης να πω πως υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού του calendar με το Google account σε όλους.αυτο είναι από πλευράς xiaomi και θα διορθωθεί σε επόμενη αναβάθμιση.