Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 622.

• Παράθεση από jimmynet: “Σε ευχαριστώ και πάλι. Έκανα format τα πάντα, έχω βάλει πάλι τα περισσότερα και δείχνει να λειτουργεί καλά. Έκανα έλεγχο και δεν έχω encryption. Μπήκα σε TWRP και τώρα δεν ζητάει κωδικό. Το μόνο που βρήκα πως δεν λειτουργεί είναι ότι δεν μπορείς να μπεις σε TWRP από το menu παρά μόνο από το Power + Volume up αλλά θα διορθωθεί και αυτό κάποια στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια ” Εναργοποιησε το από το developer menu.

• Παράθεση από jimmynet: “Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ξέρω ότι σε έχω κουράσει. Έκανα ότι μου είπες και μου δείχνει ότι το Encryption δεν είναι ενεργοποιημένο, παρόλα αυτά το TWRP μου ζητάει συνεχώς κωδικό και μου γράφει ότι έχω Encryption. Άρα προχωράω σε format data ? Ευχαριστώ και πάλιΠαράθεση από Germak: “Παράθεση από jimmynet: “Ναι το κινητό δουλεύει κανονικά. Πώς θα αφαιρέσω το Encryption δεν κατάλαβα. Να αφαιρέσω τελείως το pin για το ξεκλείδωμα της οθόνης εννοείς. Και όταν τα ξαναπεράσ…

• One-click Flash TWRP recovery tool by Germak

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Αρα δεν μπήκε το twrp.

• Παράθεση από jimmynet: “Ναι το κινητό δουλεύει κανονικά. Πώς θα αφαιρέσω το Encryption δεν κατάλαβα. Να αφαιρέσω τελείως το pin για το ξεκλείδωμα της οθόνης εννοείς. Και όταν τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή δεν θα ξαναβάλω pin δηλαδή ? Παράθεση από Germak: “Ναι θα χαθούν τα πάντα. Όχι δεν θα χρειαστεί κάθε φορά αρκεί να μην ξανακάνεις encrypt. Μπαίνει το κινητό αυτή τη στιγμή κανονικά?δουλευει? Αν δουλεύει δοκίμασε να το κανείς decrypt βάζοντας το pin που είχες ορίσει. Όχι μέσα από το twrp. Αν όλ…

• Ναι θα χαθούν τα πάντα. Όχι δεν θα χρειαστεί κάθε φορά αρκεί να μην ξανακάνεις encrypt. Μπαίνει το κινητό αυτή τη στιγμή κανονικά?δουλευει? Αν δουλεύει δοκίμασε να το κανείς decrypt βάζοντας το pin που είχες ορίσει. Όχι μέσα από το twrp. Αν όλα πάνε καλά και έχει αφαιρεθεί το encryption θα δουλέψει το twrp κανονικά.

• Παράθεση από demakhs: “εμάς, ακόμα να μιας φτιάξει έναν κερνελ ο @milouk... ...μόνο λόγια, δυστυχώς... ” γιατί ρε συ το Mi8 δεν έχεις? Έχασα επεισόδια ? Αν λες για το να βάλει και σε εμάς τον kernel του στο forum του το είπα αλλά λέει πως δεν έχει χρόνο να βλέπει και εδώ .

• Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από jimmynet: “Το πέρασα πάλι, μπήκα κανονικά και μου ζητάει κωδικό. Αν κάνω cancel βγάζει κόκκινα γράμματαΠαράθεση από Germak: “Ξανά περνα το TWRP. ” Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ένα screenshot???Ποιο TWRP πέρασες ποια version?Αυτό το twrp είναι για το κινητό σου.uc?id=1PFcER2zjvXJ9D-wWc5pvn_Vv9RPdKp40&export=download ” Αυτό ακριβώς έχω βάλει. Την προηγούμενη εβδομάδα που το ξεκλείδωσα έκα…

• Αν δεν δουλεύει το βάζεις.εγω με Mi8 το πέρασα γιατί δεν δούλευε το wifi

• Παράθεση από jimmynet: “Το πέρασα πάλι, μπήκα κανονικά και μου ζητάει κωδικό. Αν κάνω cancel βγάζει κόκκινα γράμματαΠαράθεση από Germak: “Ξανά περνα το TWRP. ” Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ένα screenshot??? Ποιο TWRP πέρασες ποια version? Αυτό το twrp είναι για το κινητό σου. uc?id=1PFcER2zjvXJ9D-wWc5pvn_Vv9RPdKp40&export=download

• Βαλτον αξίζει.εχει κάνει φοβερή δουλειά ο milouk.απλα περνά και το fix για το wifi. Δεν θα χρειαστείς kernel manager μιας και τον έχει προρυθμισμενο για το Mi8.τον φλασαρεις και το ξεχνάς.απλα μετά από κάθε αναβάθμιση rom θα πρέπει να τον ξανά φλασαρεις.

• Δεν δημιουργειται προβλημα με κανενα απο τα δυο. οπως τα ειπες ακριβως για το dm verity! θα το βρεις και σαν opt dm verity προσωπικα αυτο προτιμω. να σαι καλα δεν κανει τπτ.οτι θες ρωτας και αν ξερω σου λεω.

• Παράθεση από knight666: “Η διαφορά αυτών των δύο αρχείων zip ποια είναι; Θέλω να πω κάνουν το ίδιο πράγμα αλλά είναι για διαφορετικές συσκευές ή κάνουν διαφορετικά πράγματα και ταιριάζουν σε όλες τις συσκευές; ΥΓ. Ενημερωτικά πιο πολύ ρωτάω μπας και βοηθήσω και εγώ κάποιον με αυτά που θα μάθω. ” Ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα. το ενα ειναι universal και το αλλο ειναι universal. Αν θες διαβασε παρακατω τι ακριβως κανουν. DM-VERITY AND FORCED ENCRYPTION Implementing dm-verity | Android Open Sourc…

• ανεβηκε το νεο recovery στην πρωτη σελιδα

• Το force encryption disabler το περνάς μόνο αν βάλεις official rom. Στην xtrv η την xiaomi.eu δεν χρειάζεται. Σε άλλες custom room αν χρειάζεται θα το αναφέρουν οι δημιουργοί της room.

• 4g+ & Μι 8

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Sorry εβαλα κατά λάθος το + στο προηγούμενο post. Για τις ταχύτητες δες εδώ. How fast is 4G? - 4G speeds and UK network performance Εκεί που αναφέρει 4g lte advanced είναι το λεγόμενο 4g plus. Τα mi8 δεν έπιαναν 4g. Με το τελευταίο update μάλλον πέρασαν το c.a και δουλεύει πλέον. Το εικονίδιο είναι κάτι σχετικό.

• 4g+ & Μι 8

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από babis306: “Καλησπερα παιδια, τι ταχυτητες ακριβως πιανει το 4G+? Εμενα δειχνοντας σκετο 4G επιασε 114Mbps down και 18,1 up. Και για του λογου το αληθες ενα screenshot. Περιοχη Αμυνταιου. Συγνωμη ξεχασα εταιρεια Cosmote. ” Εισαι σε 4g σωστή η ταχύτητα σου.

• TWRP-3.2.3-1110_mi8_by_Germak(multilanguage) αυτο βαλε

• ιδιο πραγμα ειναι.το 5 το κανει οταν ειναι ανοικτο το υηλεφωνο το 6 το κανει οταν το εχεις βαλει εσυ σε σε fastboot. δεν μπρικαρει με αυτο το τουλακι μπρικ θα φας apo rom

• διαβασε βρε συ τις οδηγειες! Οδηγίες: Το twrp το βάζετε μέσα στον φάκελλο C:\Xiaomi-miui.gr δίνοντας του το όνομα twrp.img